-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.621
Bal böceğiiiimm bugün senin gününAyy canım benimkalbim güm güm çok fena heyecan yaptım ben yaa
Bat ne zamandi canim test yapsanaKizlar yaa sabah öyle bı akitni geldi ki adet sandım kostüm baktım ki süt gbi renkte gene akıntı ya bide sağ kasık ağrım var
Canım ben bata 10 gün kaldı zannettim. Benim dün gecikmenin 6. Günüydü hemen çıktı. Sen de en kısa zamanda testini yapCCnm bat 10 gün geçti zaten
Senin doktor iyi doktormus benimkiler hamile kalamazsin diyorduYa var ya benimde aklıma doktor soktu hamile olabilirsin diye beni umutlandırdı bi girdi aklıma 2 buçuk senedir iflahım kurudu yemin ederim tık yok
İşte ADAM GİBİ ADAMLIKRabbim artık bir ay dahi bekletmesin inşallah hayırlı olanı en kısa zamanda versincanım sen en azından hamile kalabiliyorsun. Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı şekilde kucağına alacağın günleri de gösterir. Bende 2.5 3 sene olacak artık ama hiç gebelik oluşmadı prolaktin bende de yükseliyor ya anlamıyorum nasıl oluyor. Allahtan ilaç kullanınca düşünüyor.
Kız vallahi öyle ya bu ay yumurta takibi yapmadım o yüzden gün aşırı devam edicem. Kocam yorgunum dedi gitti yattı sanıyor ki rahat bırakıcambir iki saat uyusun bende o sıra az ders çalışıcam sonra uykusunu açıp almam gerekeni alıcam ondan. Napalım analık bunu gerektirir işte feraset işte fedakarlık
Canım ne bekliyosun çocuk askere gidecekYa eşime demiştim daha önce bu ay yapmiycam ayın 1nde yapıcam diye şimdide o almiyo 1nde ypcz diyo ama bu kadar belirti bide 11gun geçti yani normal mi
Yumurtlamada afedersin sümük gibi uzayan akıntı olur canım şeffaf olur. Yumurtlama bittikten sonra da akıntı opaklaşır krem gibi devam ederÇok zarif ve duyarlısın❤
Açıkçası şöyle oldu.
Son adetten 10 gün sonra beyaz pütürlü akıntım oldu, bu yunurtlamada mı olur?
Ovulasyonla takip etmedim çünkü.
Adete 5,6 gun kala bi test vardi onla denedim tam pik değildi, dun yumyrtlama bugün çatlama olmuş gibi yorumladım.
13 ü adet günümdü, o gün ve gecikmenin beşnci günü ilişki oldu.
Bugün 8.gün gecikmede.
Test negatif. Son ikiniliski baz alınsa ve yumurtlama olmadığını varsaysak bugünlerin, hala gec döllenme, hamilelik olma şansı var mı soon durum yorumlanırsa.
Kız zaten 11 gün geçmiş çoktan yapman lazımdıKizlar ya bende belirtiler çoğalmaya başladı ağzım aşırı acı ya meyve suyu almıştım baktım çok acı tarihi gevti sandım ama kızım güzel dedi ve içti sonra yemek yerken o kadar kötü koktu ki ya neler oluyor ya bide bugünkü süt akıntı vardı @Hello KityMy_Moonlight06 mantiric Mucizemmm16
Amin canımSağol canımsorma sorma vallahi bende yıldım. Allah kimseyi düşürmesin hastanelere. Senin gebelikle ilgili sorun ne peki canım. Ne zamandır düşünüyorsun neden olmuyo
MaşallahKızlar değerim az önce çıktı 3933 değer çıktı inanamadım nasıl bir an böyle yüksek oldu
Mayıs di mi?Normal bat 24 25 nisan , takvime göre 28Mayıs normalde düzenli olan adetim nisanda gecikti o yüzden takvim 28ine sarkıttı bu ayı.Ben dün erken gebelik testi yaptım basbaya tek çizgi çıktışimdi hamile değilim diye dişçiye falan gitsem hata etmiş olur muyum
Keşke benimkide deseydi de umutlandırmasaydıSenin doktor iyi doktormus benimkiler hamile kalamazsin diyordu
İnşallah kolay geçer bu sefer. En iyisini yapıyorsun bende öyle düşündüm tam gezilecek dönem, olursa bayram olur olmazsa tatilBen gecen aylara göre daha rahatim bu ay. sürece alistim sanırım hic heyecan yokOlursa cok sevinirim ama takıntılı degilim şuan, gecen 2 ay cok takıntı yapmistim. Olursa olsun cok sevinirim, olmazsa biraz daha rahat gezerim modundayim. Bu arada hamileligim zor gectigi icin bu sekil düşünüyorum
Ay evet ya pardonMayıs di mi?
Ay allahım ya onlarda her lafımızı fırsat biliyoYk
inat ettm ayın 1nde yapıcam diye eşimde almiyo p yüzden öyle ddm diye
Anladım canım çok şükür bir kızın var en azından inşallah en kısa zamanda ikinciye de hamile kalırsın. Valla canım bende Aralıktan beri istiyorum yaklaşık bir senedir evliyim. Bende uzun süreli lekelenmelerle oluyor diye gittim bende de süt hormonum ve tiroidim yüksek çıktı ilaç falan kullandım değerlerim düşüyor ilaçla aslında ama çok hassas bu değerler devamlı oynayıp duruyor. Bir defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandim çok güzel bir yumurtam gelişti ama yinede olmadı doktorum bile şaşırdı gebelik bekliyordu aslında onun üzerine eşin ürolojye gitsin rahim filmi çekelim bide dedi. Eşim gitti onunda değerleri normal çıktı şükür. İşte gelecek ay rahim filmi çekilecek bakalım ne olacak. Bı sorun olmadığı halde hamile kalmamak üzücüAmin canım❤ 1 kızım var canım 11 yaşında ondan sonra 1 kimyasal bir düşük yaptım hiç korunmadık sadece en son ki kimyasaldan sonra bi müddet ben doğum kontrol hapı kullandım cok üzüldüm cünkü istemiyorum artık dedim nedenini bilmiyorum kuzum gitmedim doktora ama tiroidlerim yüksek cikiyo ve sanırım süt hormonum da yüksek e zaten kansızlık vs hepsi etken işte bu hafta gidicem bakalım ne diycek senin nasıl durumlar
5. Haftada normalmiş her şey doktora gidince belli olacak dün regl gecikmesinin 6. gününde çıkığı bu değerMaşallahbazı hamileliklerde olabiliyormus canım ikiz de olabilir ama tekil hamileliklerde de görülüyor bazen
Cok şükür sorun yokmuş kuzum bence birazda beklenti içine girince stres yapınca olmuyo canım ha oldu ha olcak tetikte beklenti de oldu mu insan hayal kırıklığı yaşıyoAnladım canım çok şükür bir kızın var en azından inşallah en kısa zamanda ikinciye de hamile kalırsın. Valla canım bende Aralıktan beri istiyorum yaklaşık bir senedir evliyim. Bende uzun süreli lekelenmelerle oluyor diye gittim bende de süt hormonum ve tiroidim yüksek çıktı ilaç falan kullandım değerlerim düşüyor ilaçla aslında ama çok hassas bu değerler devamlı oynayıp duruyor. Bir defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandim çok güzel bir yumurtam gelişti ama yinede olmadı doktorum bile şaşırdı gebelik bekliyordu aslında onun üzerine eşin ürolojye gitsin rahim filmi çekelim bide dedi. Eşim gitti onunda değerleri normal çıktı şükür. İşte gelecek ay rahim filmi çekilecek bakalım ne olacak. Bı sorun olmadığı halde hamile kalmamak üzücü
Aynenn öyle.. yapacak bişi yok Rabbim zamanini biliyor ve bizler sonucta olmasi icin uzerimize düşenleri yani tedaviydi, degerlendirmeydi vs bunlari yapiyoruzİnşallah kolay geçer bu sefer. En iyisini yapıyorsun bende öyle düşündüm tam gezilecek dönem, olursa bayram olur olmazsa tatil