- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.581
Mashallah kolaylıkla gelsin İnshaAllah sağ salimKendi yengem de öyle 3 yıl sonra kaldı. Kendiliğinden hiç tedavi falan olmadan. Sonra 4 yıl sonrasında yine hamile kaldı temmuzda doğumu olucak inşallah. Yengemin de regli düzensiz 2 ay 3 ay olmadığı zamanlar oluyor. Ama işte nasibi varmış çok tatlı bi kızı var şimdi de oğlumuz olucak Allah nasip ederse
canım sağlıkçısın tam sana göreyim:)Beklemek en iyisi yani ben sağlıkçıyım hemen bakabilirim şimdi kandan ama negatif görünce de üzülüyorum adet
Seninde öyle olacak inşKendi yengem de öyle 3 yıl sonra kaldı. Kendiliğinden hiç tedavi falan olmadan. Sonra 4 yıl sonrasında yine hamile kaldı temmuzda doğumu olucak inşallah. Yengemin de regli düzensiz 2 ay 3 ay olmadığı zamanlar oluyor. Ama işte nasibi varmış çok tatlı bi kızı var şimdi de oğlumuz olucak Allah nasip ederse
CNm adetten 5-6 gün önce yumrtlama gorduysen 10 gün kadar gecikme olur zaten şuana kdr olsa çıkardı bnce ama belki geç döllenme ihtimali olablrcanım sağlıkçısın tam sana göreyim:)
Testle takip etmede de tahminim belirtilerinden adete 5,6 gün varken yumurtlamam oldu, adetimde 8 gün geçti, test yaptım uzun süre sonra ikinci çizgi belirdi su dökünce yok oldu.
Olsa da şimdiye kadar çıkmaz mıydı?
Yumurtlamadan sayarsak bugün 13.gün.
Geç döllenme olsa çıkmaz mı bu takvimde?
Yumurtlamadan 15,16 gün sonra mı adet olunur?CNm adetten 5-6 gün önce yumrtlama gorduysen 10 gün kadar gecikme olur zaten şuana kdr olsa çıkardı bnce ama belki geç döllenme ihtimali olablr
Yumurta catlamasindan 14 gün sonra adet olunur. Bn misal 28. Günde yumrtam çatladı önceki zmnlrda 38. Günde adet olmuştum bnde on gün sonra adet geldi bazısında 14 e kdr gelior çatlama gününden eminseniz 14 gün sonra gelmesi lazm adetin eğer gelmesse beklemeniz gerek geç döllenme belli olmaz bir hafta sonra belli olablr. 3. İhtimalle düşük ama bir ihtmal korunmasız her ilişkide gebelik ihtimali vrdir inşallah hayrlisi olsnYumurtlamadan 15,16 gün sonra mı adet olunur?
Benim 13 gün sonra oluyordu. Bugün olmalıydım yani.
Geç döllenme olsa ne zaman belli olur bugün 13.günü diyelim yumurtlamanın.
İkinci senaryoda adet olacağım gün,13.ünde son ilişkiydi.o zaman hamle kalmış olsam adet olmayabilir m?
Bu düşük ihtimal tabi.
Canım senin ne oldu bat geçmiş baya nedir son durumunAh yazarım deyip yazmayı unutmuşumm..
Çikolata kistim 2 cm ölçüldü şimdide..
3 cm di önceden.advictorun etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama başka bir şey kullanmamıştım
"korunmasız her ilişkide gebelik ihtimali vardır" her dediğinize göre, yumurtlama dışında da mı öyle anladım?Yumurta catlamasindan 14 gün sonra adet olunur. Bn misal 28. Günde yumrtam çatladı önceki zmnlrda 38. Günde adet olmuştum bnde on gün sonra adet geldi bazısında 14 e kdr gelior çatlama gününden eminseniz 14 gün sonra gelmesi lazm adetin eğer gelmesse beklemeniz gerek geç döllenme belli olmaz bir hafta sonra belli olablr. 3. İhtimalle düşük ama bir ihtmal korunmasız her ilişkide gebelik ihtimali vrdir inşallah hayrlisi olsn
Yani şöyle bazen iki kere yumrtlayablrz bazen adete yakın adet gnnde veya adeti biter bitmez o aksm hamile kalan ck büyüden kesn bir bilgi yk Allah vrrdimi verir yumrtlama günü kesin biliniyorsa 3 gün öncesi üç gün sonrası en yüksek zaman"korunmasız her ilişkide gebelik ihtimali vardır" her dediğinize göre, yumurtlama dışında da mı öyle anladım?
Çatlama dan 14 gün sonra belli olur ama geç döllenmeyse 21.güne kadar uzayabilir mi testte çıkmadı (bir hafta sonra dediniz)
Ve testte oluşan silik çizgi hamilelik olsa su damlatınca silinmez mi?
Teşekkürler kıymetli bilgilerin için
Kız ben adet oldum yazdıydım sanki..Canım senin ne oldu bat geçmiş baya nedir son durumun
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun. Bende türk kahvesini sade içemiyorum ama sütlüGeçmiş olsun canım ❤ Türk kahvesini içemiyorum ne yapsam sevemedim kokusu aşırı ağır geliyo neden bilmiyorum ama türk kahvesi sarımsak kokusu alınca bağırsaklarım patlıycak kadar şişlik yapıyo ne biçim bağırsaklarım varkendimi bildim bileli aşırı stres yapınca hep midem ağrırdı bi kaç kez ağrı kesici içincede en son mide kanaması geçirdim bi süre sonra endoskopi oldum canım kronik gastrit çıktı ülser bakteri ne ararsan var bi süre bişey yemezsem azda olsa hemen midem ve bağırsak birleşim yeri alev aliyo gibi yanıyo o yüzden çok ağrı kesici içemem
Teşekkürler Amin inşallah canım Allah olmayan herkese nasip etsinTebrikleeeeer canımmmm İnshaAllah kucağına almak nasib olur
Tamam canımİnşallah canım benimkıııııızzzz belirtilerini yaz bize biraz daha belirti üretelim burda
Maalesef bugün ay başı oldum size çok teşekkürler silebilirsiniz artık beklemiycem oluruna bıraktımSeninki de yerleşme olabilir canım uzerinden bir kaç gün geçince anca çıkar testte
Evet varSağol canım sanada çok geçmiş olsun. Bende türk kahvesini sade içemiyorum ama sütlüseni kendime benzettim miğde konusunda sende baya hassassin benim gibi. Miğde bağırsak birbiriyle bağlantılı malesef bende gastriti düzelteyim derken ilaçlar kabızlığa sebep oldu oda hemoroide çevirdi. Sende oda var mı. Artık gülüp geçiyorum kendime çürük elma gibiyim sağlam bir tarafım yok
Günaydın canımTamam canımhepsini tek tek yazacağım GÜNAYDIN