- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.601
Benimde emzirme döneminde tsh ım yukseliyor mesela, ilac kullaniyorum emzirme bitince 2-3 ay icerisinde ilac kullanimini birakiyorum normale dönüyorTsh değeri normal ancak antitpo değeri yüksek olduğunda hekim hasimato hastalığı açısından değerlendirir. İlaçla kontrol altına alınabilecek bir durum bu. Gebe kalmanıza engel olmaz. Arkadaşı imın gebeliğe bağlı yükseliyordu. Düştükten sonra değer normal olup tekrar gebe kaldığında yükseliyordu (vücut bebeğin varlığında ekstra savunma hücresi üretiyordu). Takipte olduğu sürece sorun değil. Ama sürekl yüksek ise hasimato için tedavi olmanız gerekecektir. Umarım açıklayıcı olmuştur :) Hemşireyim bu arada
Saglikli gebelikte olabilir. Saglikli gebelikte değer cok artiyor benimde ilk gebeligim bu sekilde yuksekti doktor saglikli ondan bu sekilde demisti. Ama tek sorun aşırı bulanti kusma halsizlik oluyor deger yuksek olunceBilemiyorum gen olarak bakarsam eşimin teyzesinde bir ikiz var benim teyzemde de sadece bir ikiz var. Gerçi bu değer yükselmeleri kadından kadına değişiyormuş. Çok yüksek değerlerde tek olabiliyormuş
Ben gecen aylara göre daha rahatim bu ay. sürece alistim sanırım hic heyecan yokBen de bu ay hiçbir belirtiye takılmadım olacaksa sürpriz olsun kendimi dinlemiyim diyorum. İnşallah bir an evvel güzel haberler alalım
Sevindimmmm bak kafan dağılır en azından bebiş bir sekilde gelicek İnshaAllah Allah'ın izniyle biraz dinlen kimbilir belki bir sürpriz yaparKız ben adet oldum yazdıydım sanki..
Hatta bir heyecan kan verdim 3 gün gecikince ama negatifti..
Diyarbakırda bi doktora gittik direkt tüp bebek hiç bekleme kendini hazı hissedince gel dedi..
Tayinimiz Yalovaya çıktıbir iki ay taşınma vs bırakıcam doktor işlerini.. İzmit istanbulda iyi bir doktor araştırcam bakalım kuzumm
Evet kuzum regl bitti benimmiraclebeyb @Sssss sssss
Kızlar son durumlarınızı ne oldu ? En kimyasal oldu galiba filan doyordunuz emin misiniz ?
Evet olabilir canım. İki gündür beni uyku hali bastırınca karar verdim test yapmaya.Saglikli gebelikte olabilir. Saglikli gebelikte değer cok artiyor benimde ilk gebeligim bu sekilde yuksekti doktor saglikli ondan bu sekilde demisti. Ama tek sorun aşırı bulanti kusma halsizlik oluyor deger yuksek olunce
Canım sen test yapmış miydin kuzucumKizlar ya bende belirtiler çoğalmaya başladı ağzım aşırı acı ya meyve suyu almıştım baktım çok acı tarihi gevti sandım ama kızım güzel dedi ve içti sonra yemek yerken o kadar kötü koktu ki ya neler oluyor ya bide bugünkü süt akıntı vardı H Hello KityMy_Moonlight06 mantiric Mucizemmm16
Hepsi belirti olabilir canımKizlar ya bende belirtiler çoğalmaya başladı ağzım aşırı acı ya meyve suyu almıştım baktım çok acı tarihi gevti sandım ama kızım güzel dedi ve içti sonra yemek yerken o kadar kötü koktu ki ya neler oluyor ya bide bugünkü süt akıntı vardı H Hello KityMy_Moonlight06 mantiric Mucizemmm16
İnsallah baslamaz cok zor oluyor 7. Haftada basliyor genelde benimEvet olabilir canım. İki gündür beni uyku hali bastırınca karar verdim test yapmaya.Ama bulantı kusma gibi bir durum yaşamadım hiç
Evet 6-7. Haftadan sonra belli edermiş kendini bulantılar. En çekindiğim o zatenİnsallah baslamaz cok zor oluyor 7. Haftada basliyor genelde benim
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahEvet varbende çürük elma gibiyim canım yalnız değilsin hatta kalbimde rahatsız kalp kapağımda gevşeklik varmış cok cabuk yorulurum o yüzden ritim bozukluğu da var sanırım bazen kalbim boğazımda atıyo gibi o öyle olurken kalbim göğsüm de duruyo ritim bozukluğu mu oluyo bilmiyorum tam doktora gittim ama holter falan takılcaktı sonrasına gidemedim taşınma işi falan çıkınca kaldı bazen diyorum ki şans eseri yaşıyorum
Tatlım sen bir test yap benceKizlar ya bende belirtiler çoğalmaya başladı ağzım aşırı acı ya meyve suyu almıştım baktım çok acı tarihi gevti sandım ama kızım güzel dedi ve içti sonra yemek yerken o kadar kötü koktu ki ya neler oluyor ya bide bugünkü süt akıntı vardı H Hello KityMy_Moonlight06 mantiric Mucizemmm16
Sağol kuzum sanada cok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahbende o dediğin yok ama hiç kardiyolojiye gitmedim belki de var ama ben bilmiyorum bı o eksik zaten desene hastaneler bize çalışıyor resmen bizde olmasak doktorlar ne yapacak
Sağol canımSağol kuzum sanada cok geçmiş olsun❤❤ kız olmasın Allah korusun çok rahatsız edici bişey uykudan uyandırıyo insanı Artık doktora gitmekten bezdum ama yine bu hafta gitcem bakalım kadın doğuma bide dahiliye ye ilaç içemiyorum diye gitmek istemiyorum hemen yan etki yapıp canımı çıkartıyo doktorlar da zaten yapıştırıveriyo ağır gelicek ilaçları
Çok zarif ve duyarlısınYani şöyle bazen iki kere yumrtlayablrz bazen adete yakın adet gnnde veya adeti biter bitmez o aksm hamile kalan ck büyüden kesn bir bilgi yk Allah vrrdimi verir yumrtlama günü kesin biliniyorsa 3 gün öncesi üç gün sonrası en yüksek zaman
Geç dollenmeyse hemende goruleblr misal bnm bir hamilelgm geç dollenmeydi ama adetten iki gn önce kanda öğrenmiştim idrardada fkt bazilri geç dollenmeyle adet iki hafta geciciknce ogreneblior bu bnce ya son ilişki tarihiyle ya da bebeğin yolculuk süresiyle alakalı ve yumrtlama günüyle alakalı ya i net bir süre o şekilde verilmez ama son ilişkiden 20 gün geçtiyse zten artk başka sorn vrdir demektir ozmna kdr zten adet olunr veya hamilelk varsa bir sonuç alınır.
Ben testi hiç silmeyi denemedim ama kuruma çizgisine yapmıştım silinmedi
Rica ederim CNm
inat ettm ayın 1nde yapıcam diye eşimde almiyo p yüzden öyle ddm diyeCanım sen test yapmış miydin kuzucum
Hepsi belirti olabilir canımbat gününe kadar ve bağ geçtikten sonra biraz daha belirginleşir her şey
Ya eşime demiştim daha önce bu ay yapmiycam ayın 1nde yapıcam diye şimdide o almiyo 1nde ypcz diyo ama bu kadar belirti bide 11gun geçti yani normal miTatlım sen bir test yap bence