Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar süt hormonu hamile olunca yükseliyormuydu ben ilk tedavi olduğum zaman 7 idi dün kan verdim 21 çok yüksek değil ama geçen ay düşük yapmıştım acaba onun etkisi varmi buna merak ettim
Evet canım benim yüksekti hep sonra dostinex kullanmıştım sonra düşürdük smdi 19 dayım geçen gün kan verdigimde doktor hamileyken o hormonun Yükseldigini söyledi yeni düşük yaptıysan hormonunun da yavas yavas iner canım

Kızlar Dün döngünün 10. Günüydü değerlendirmem lazımdı ama aşırı hastayım bugün de 11. Gün genelde yumurtamın çatladığı gün ama var ya geberiyorum resmen covid falan mi oldun anlamadım degerlendiremezsem bir ay daha gidecek napcam bilmiyorum

Tatlım seninki 125lik, benimki 75lik o yüzden ben fazla kullandım galiba. İnşallah alıcaz bu ay güzel haberlerimizi
Geliyor çifter çifter yarın haber ver kuzum
Müjde veremicem şimdilik kuzum. Gelişmekte olan 3 yumurta var ama yeterli değil dedi. Sanırım 13-14 mm civarında. 2 tane daha verdi iğne. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Benim de modum düştü tabii, hocam dedim Femara gayet güzel büyütüyordu, bu iğne niye büyütmedi? Dedi ki iğne daha geç büyütür ama kaliteli yumurta büyütür. Önemli olan yumurtanın büyüklüğü değil, ne kadar sağlıklı büyüdüğü dedi

Canım ztn döngünün kaçıncı günündeydin ? Onlar daha büyür merak etme evet önemli olan kalitesi oluyo çok yumurta olması da iyi değil ztn normalde tek bir sperm tek bir yumurta ztn yeterli ama dedigi gibi doktorun kalitesi modunu düşürme canım onlar büyüyücek

Sat 19 Nisan canım beklenmeyen de 16 Mayıs yaklaşık 14 aydır deniyoruz bu ay başarırız hepimiz inşallah beni de ekler misin kuzum

11.gün bugün. Her ay 11.gün çatlatma iğnesi yapıyorduk zaten, gelişmiş oluyordu ama kofmuş demek ki yok beklerim sıkıntı değil yeter ki büyüsün minnoşlar

11.gün bugün. Her ay 11.gün çatlatma iğnesi yapıyorduk zaten, gelişmiş oluyordu ama kofmuş demek ki yok beklerim sıkıntı değil yeter ki büyüsün minnoşlar
Sen stres yapma yeter canım rahat ol stres etkiliyor ben geçen ay sttesten taa 21. Gün çatlamayı gördüm gelişmedi ama ilaç da kullanmamıstım doktor stresin yumurtalıkları etkiledigini söyledi düşünmeyin diyor :)

Ya kızlar size bakıyorum..yumurta takibi yapıyorsunuz..sizin doktorlar demekki sizi evinizden uzak siğil..benimki çok uzak..Benim doktorum dedi yarın film çektirecez..sonra sizin gibi takip edicek beni..ama nasıl edicek bilmiyorum..benim böyle gidib gelmem imkansız...zaten Azeri olduğum için eşim her defasında işinden izin alamaz ve en önemlisi 1 saatden çok aramızda mesafe var(((

Daha yakın yerlerde yokmuydu canım veya ulaşım araçlarına kullananabileğin mesafen nasıl ? Bende çalısıyorum zor oluyor evet izin almak haklısın ben hep tek gidiyorum eşimde çalıştığı için

Yakın yerlerde olan doktorlara gitdim..hiç beğenmedim..Kendim buldum doktorumu..o kadar iyi bir doktor..tam istediğim gibi.İşte Azerbaycan olsa her yere tek giderim..burda tek gidemiyorum..yeni geldiyim için..konuşuyorum sanki çok zaman anlamıyorlar..ondan mecbur eşim izin alıyor..İzinde artık alamıcak ve yol parası bile ne kadar gidiyor..valla ben bile daraliyorum gidib gelene kadar

Stres bizim ikinci adımız bebeğim bu ay artık son şansım olduğunu bildiğim için geriliyorum biraz. Ama düşünmemeye çalışıyorum bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum.

Kuzum sıkma canını, aynı durumdayız. Ben de 2 gün devam edeceğim Perşembe yine kontrol. Aynı gidiyoruz. Doktor endişelenme, geç büyütür ama sağlıklı büyütür yumurtaları dedi. Büyüyecek onlar, sonra minnoş zigotlar olacaklar iyi düşünelim iyi olsun

Canım hiç düşünme bile daha büyüyecektir bencede görürsün bak aşılama ilk defa mı deneyeceksin

Merhaba Beni de listeye ekler misiniz BAT :13 Mayıs
Bekleme sürem: 13 ay (bazı aylar kistten dolayı doğum kontrol hapı ve aşı yüzünden korunarak geçti) İnşallah Mayıs uğurlu gelir

Canım öncelikle geçmiş olsun. Sen bebeği öğrenene kadar ilacını kullanmanda sıkıntı yok ogrendikten sonra dikkat etmen gerek

Kizlar degerlendirebilirmisiniz döngü günüm 10….7 gün sürdü adetim takvime gore 5 gün var yumurtlama günüme

Eklentiler

• image.jpg
    186,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…