Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah canım.. iki günde bir ilişki de yeterli hemde daha sağlam yumurtlama olunca yoğunlaş bence ama tabi sen bilirsin yine
Kız Perşembe gidiyorum cumartesi de yumurtlama günüm ortalama 14 yada 15 ci gün yumurtlama oluyo bende akıntısı geliyo anlıyorum belli ediyo kendinihayırlısı artık ins tutar 12 Mayıs doğum günüm ama bat geçmeden yapmicam test tabi dayanabilirsem

Canım çok geçmiş olsun.. Üzulme ben sanmam zarar vereceğini.. dur bakalım hele

aa öylemi iyi bari .. nezaman bitti ilaç ? İnshaAllah canım güzel haberlerini alırız
İlaca devam ediyorum. Aşılama yaptırdım 14 gün sonra gelirsin dedi. Benim durumlar karışık biraz yumurtam 14 mm iken çatladı yani iğne kullanmadan bu ay deneyelim dedi. Olmazsa üzülme dedi. Lakin progesteron 3ün üzerinde çıkması gerek aşılama için dedi ve üzerinde deyip yaptı. Sonucu bende merak ediyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Yaşım 40 ve sadece 1 yumurta gelişiyor. Oda tam büyüme sağlamıyor. Bu arada ikinci aşılama denemem. İnsallah güzel haberler alırsam geçirdiğim süreci herkese fayda sağlasın diye paylaşmak isterim.

İnshaAllah canım.. Rabbim güldürsun yüzünü Aminnnn

Ben mecbur gitdim..hiç iyi diğildim ondan.Parol yazdı bana.. ikinci ilacın ismini unutdum..yarın baka bilirim

Canım çok geçmiş olsun.. Üzulme ben sanmam zarar vereceğini.. dur bakalım hele
Çok sagol canim benim ne bileyim ya her ay bisey çıkıyor oyuzden biran kötü oldum düşukten sonra iyice psikolojimi bozdum galiba

Çok geçmiş olsun canım benim Zarar vermez bence iyi düşün iyi olsun

Çok geçmiş olsun canım benim Zarar vermez bence iyi düşün iyi olsun
Çok sagol canim benim biraz psikolojim bozulmuş galiba Her ay biseyler çıkıyor falan oyuzden eşimde biraz tedirgin oldu acaba kullanmasanmı diyordu ama antibiyotiksizde geçmiyor maalesef idar yolu enfeksiyonu bende buyuzden biraz tedirgin oldum. Insallh iyi şeyler olur canım ya hepimizin çok ihtiyacı var

Aa kızlar sonunda gonal f kullanan buldum geçen ay kullandım bu ay bidaha kullanıcam naptnz kontorle filan giden oldu mu
Evet canım ben bi arkadaşımız daha var kullanan bu ay ben bugün gidiyorum canım kontrole sen ne yaptın kaçla başladıb nasıl sonuç aldın.

Ohh iyi yapmışsın çoğunlukla bu yöntem tutuyor bence

Ben de yarın doktora gidicem yumurta kontrolüm var İnshaAllah ilaç ise yaramıştır adetim biterken ağrı yaptı bide şimdi akintimda var
Ayy canım sende haber ver bugün doktora gidenler haber versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…