- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.201
Kız başka şansım yok ama bakalumİnsallah canım vakit kaybetme hemennn yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız başka şansım yok ama bakalumİnsallah canım vakit kaybetme hemennn yap
Kız Perşembe gidiyorum cumartesi de yumurtlama günüm ortalama 14 yada 15 ci gün yumurtlama oluyo bende akıntısı geliyo anlıyorum belli ediyo kendinihayırlısı artık ins tutar 12 Mayıs doğum günüm ama bat geçmeden yapmicam test tabi dayanabilirsemİnshaAllah canım.. iki günde bir ilişki de yeterli hemde daha sağlam yumurtlama olunca yoğunlaş bence ama tabi sen bilirsin yine
Canım duphaston vermişti doktor o gecikme yapıyormuş. Çarşamba günü doktora gideceğim hayırlı haberde var ise burdan haber vermeyi çok isterimGaripserce @denizderin1 kızlar sizde durumlar ne dir batlarınız geçmiş??
@merve_tm mervecim senin de bugün bat tarihin nedir durumun canım ?
aa öylemi iyi bari .. nezaman bitti ilaç ? İnshaAllah canım güzel haberlerini alırızCanım duphaston vermişti doktor o gecikme yapıyormuş. Çarşamba günü doktora gideceğim hayırlı haberde var ise burdan haber vermeyi çok isterim
HoşgeldinBende geldim buraya maalesef 19 nisan yani bugün geldi beklenmedik şey Bat 15 mayıs
Canım çok geçmiş olsun.. Üzulme ben sanmam zarar vereceğini.. dur bakalım heleKızlar ben 2 gündür çok kötü idrar enfeksiyonu geçiriyordum şuan biraz iyiyim 2 gündüzde antibiyotik kullanıyorum ve yumurtlama zamnim acaba zarar verirmi kullandığım antibiyotikler. Çok kötüyüm bide halbuki okadr umutlarla girmiştim bu ay
İlaca devam ediyorum. Aşılama yaptırdım 14 gün sonra gelirsin dedi. Benim durumlar karışık biraz yumurtam 14 mm iken çatladı yani iğne kullanmadan bu ay deneyelim dedi. Olmazsa üzülme dedi. Lakin progesteron 3ün üzerinde çıkması gerek aşılama için dedi ve üzerinde deyip yaptı. Sonucu bende merak ediyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Yaşım 40 ve sadece 1 yumurta gelişiyor. Oda tam büyüme sağlamıyor. Bu arada ikinci aşılama denemem. İnsallah güzel haberler alırsam geçirdiğim süreci herkese fayda sağlasın diye paylaşmak isterim.aa öylemi iyi bari .. nezaman bitti ilaç ? İnshaAllah canım güzel haberlerini alırız
İnshaAllah canım.. Rabbim güldürsun yüzünü Aminnnnİlaca devam ediyorum. Aşılama yaptırdım 14 gün sonra gelirsin dedi. Benim durumlar karışık biraz yumurtam 14 mm iken çatladı yani iğne kullanmadan bu ay deneyelim dedi. Olmazsa üzülme dedi. Lakin progesteron 3ün üzerinde çıkması gerek aşılama için dedi ve üzerinde deyip yaptı. Sonucu bende merak ediyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Yaşım 40 ve sadece 1 yumurta gelişiyor. Oda tam büyüme sağlamıyor. Bu arada ikinci aşılama denemem. İnsallah güzel haberler alırsam geçirdiğim süreci herkese fayda sağlasın diye paylaşmak isterim.
Ben mecbur gitdim..hiç iyi diğildim ondan.Parol yazdı bana.. ikinci ilacın ismini unutdum..yarın baka bilirim
Çok sagol canim benim ne bileyim ya her ay bisey çıkıyor oyuzden biran kötü oldum düşukten sonra iyice psikolojimi bozdum galibaCanım çok geçmiş olsun.. Üzulme ben sanmam zarar vereceğini.. dur bakalım hele
Çok geçmiş olsun canım benim Zarar vermez bence iyi düşün iyi olsunKızlar ben 2 gündür çok kötü idrar enfeksiyonu geçiriyordum şuan biraz iyiyim 2 gündüzde antibiyotik kullanıyorum ve yumurtlama zamnim acaba zarar verirmi kullandığım antibiyotikler. Çok kötüyüm bide halbuki okadr umutlarla girmiştim bu ay
Çok sagol canim benim biraz psikolojim bozulmuş galiba Her ay biseyler çıkıyor falan oyuzden eşimde biraz tedirgin oldu acaba kullanmasanmı diyordu ama antibiyotiksizde geçmiyor maalesef idar yolu enfeksiyonu bende buyuzden biraz tedirgin oldum. Insallh iyi şeyler olur canım ya hepimizin çok ihtiyacı varÇok geçmiş olsun canım benim Zarar vermez bence iyi düşün iyi olsun
Ben 125 den başladım canım acaba o yüzden mi 4. Gün çağırdıEvet canım 5 gün kullanıp 6. Gün gel dedi benimki 75 ml kullanıyorum ben sen ne kadar vuruyorsun iğneyi
Evet canım ben bi arkadaşımız daha var kullanan bu ay ben bugün gidiyorum canım kontrole sen ne yaptın kaçla başladıb nasıl sonuç aldın.Aa kızlar sonunda gonal f kullanan buldum geçen ay kullandım bu ay bidaha kullanıcam naptnz kontorle filan giden oldu mu
Beta baktırdım iki kez 154 iken 527 oldu perş kese görcem Allah'ın izniyleNe yaptın doktor kontrolüne gittin mi canım
Ondandır canım senin doz yüksek daha çabuk gelişir yumurtaların. Haberdar et durumdan inşallah güzel geçer kontrolün canım❤Ben 125 den başladım canım acaba o yüzden mi 4. Gün çağırdı
Amiinn canım benim şimdi doktoru bekliyorum çıkar çıkmaz yazarımOndandır canım senin doz yüksek daha çabuk gelişir yumurtaların. Haberdar et durumdan inşallah güzel geçer kontrolün canım❤
Uyguna almissin kuzum bende 20 li aldim 4 hcg 96 lira ve ayni kisilermis o minnak kurabiyeler bir gebenin günlüğü ile satis yapan kisilerle yorumlarda gordum simdi dagitima cikmis benim kargomda cok sevindimÖ
valla ben Aralık’ta aldım kampanya vardı 100 kusurdu
Ayy canım sende haber ver bugün doktora gidenler haber versinOhh iyi yapmışsın çoğunlukla bu yöntem tutuyor bence
Ben de yarın doktora gidicem yumurta kontrolüm var İnshaAllah ilaç ise yaramıştır adetim biterken ağrı yaptı bide şimdi akintimda var