- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.261
Güzel haberler al kuzumHanımlar günaydın çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorum 3 gün ve saatleriyle birlikte ilişki önerdi 26sında test vercem bakalım ne çıkcak
Ya bende ilaç kullandığımda hiç akıntım olmamıştıYumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesinden önce benim de öyle oluyordu ama şimdi ilaçları kullanınca hiç akıntı olmuyor veya çok az nedense
Bende de o seffaf yumurta akı gibi akıntı hiç olmuyor meselaBenim herzman olmuyo genelde kuru oluyorum degisigim biraz heralde
Teşekkür ederim canim ewt şimdi doktordan ciktim onada söyledim sorun olmaz dediCanım öncelikle geçmiş olsun. Sen bebeği öğrenene kadar ilacını kullanmanda sıkıntı yok ogrendikten sonra dikkat etmen gerek
Ayy bi 11 mayıs dahaMerhabalar kızlar bende Nisan ayından şutlanıp mayıs ayına geldim.Bu ayda kırmızı kartı gördümAhh bu ay da bize uğur getirsinde bebek haberleriyle dolsun taşsın burası İnşaÂllah .Sat 17 Nisan Bat 11 Mayıs.Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bu ay.
Korkma tatlım çok sağlıklı yumurtalar geliyor inşallah, ben iğneden umutluyum. 9 iğne totom kevgire döndü vallaAy hadi inşallah ya valla korktum biraz çünkü reglin 3. Günü bana yumurtalar çok az demişti senin doz da değişiklik oldu mu canım
E doktor doğru demiş, fermara büyüttü de ne oldu belki bu daha dengeli büyütürse yumuşlar daha sağlıklı döllenirTatlım seninki 125lik, benimki 75lik o yüzden ben fazla kullandım galiba. İnşallah alıcaz bu ay güzel haberlerimizi
Müjde veremicem şimdilik kuzum. Gelişmekte olan 3 yumurta var ama yeterli değil dedi. Sanırım 13-14 mm civarında. 2 tane daha verdi iğne. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Benim de modum düştü tabii, hocam dedim Femara gayet güzel büyütüyordu, bu iğne niye büyütmedi? Dedi ki iğne daha geç büyütür ama kaliteli yumurta büyütür. Önemli olan yumurtanın büyüklüğü değil, ne kadar sağlıklı büyüdüğü dedi
Bende de olmuyor kaçıncı günündesin? Ovulasyona devam ediyor musun?Bende de o seffaf yumurta akı gibi akıntı hiç olmuyor mesela
Amin canım inşallahİnsallah canımmbu ay hepimiz için son bulsun artık
İnşallah bu kez fayda eder canım durumundan haberdar et biziCCanm ben gecen ayda kullandım 4gun 75lik vurdum fayda etmedi bu ayda 5gun femara 5gun gonalf yapcam yarın basliycam gonalf 75lik. Vurcam gene
İnşallah büyüsünler canım ya bakalım neler olacakKorkma tatlım çok sağlıklı yumurtalar geliyor inşallah, ben iğneden umutluyum. 9 iğne totom kevgire döndü vallayok dozunu yine aynı verdi canım
Aynen öyle, döllendiğinde de sağlıklı gebelik olmadı zaten. 2 dk da gömdüm femarayı daE doktor doğru demiş, fermara büyüttü de ne oldu belki bu daha dengeli büyütürse yumuşlar daha sağlıklı döllenirbizim çalışmalar kısa ve öz bitti
Totomu bu kadar acıtıyor iğneler, göbekten hiç dayanamam. Doktor da kalçadan dedi diye akıllı uslu yapıyorum ödevimiİnşallah büyüsünler canım ya bakalım neler olacakBen göbekten yapıyorum valla benim göbeğim öyle oldu her gün farklı yer seçiyorum
İnşaÂllah bu ay kendimi garantiye aldım ovulasyon testi ile devam edicem haldır huldur yapınca olmuyormuşYeni ay yeni umutlar demek hosgeldin canim insallah mayis bizim ayımız olacak
Hoşbuldum canım başka kim varmış dur başa döneyimde inceleyelim listeyi birAyy bi 11 mayıs dahahosgeldin canım
İncele canım benim ve diğer bir kaç arkdasımız da ayrıca o gün doğum günlerimiz o yüzden bu ay insallah güzel pozitifli hediyeler istiyoruz mayıs bol poizitfli geçsin insallahHoşbuldum canım başka kim varmış dur başa döneyimde inceleyelim listeyi bir
Eskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarakİnşaÂllah bu ay kendimi garantiye aldım ovulasyon testi ile devam edicem haldır huldur yapınca olmuyormuşbu ilk defada tutana hayret ediyorum ne mübarek kadın böyle
1 buçuk yıldan fazladır evliyim 2 aydır bebiş bekliyorum canım bundan yaklaşık 6 7 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim karnında kalbi durmuştu eşim askerde olduğu için ve korunma yasağı geldiği için düşünmedik gerekli testler ve tetkikler ardından 2 aydır bebiş istiyoruz eşimle . Hayırlısı olsun bakalımYeni ay yeni umutlar demek hosgeldin canim insallah mayis bizim ayımız olacak
İnşaÂllah canım benimde 5 Mayıs nasip olursa 6 gün sonra hediyemi alırım bendeİncele canım benim ve diğer bir kaç arkdasımız da ayrıca o gün doğum günlerimiz o yüzden bu ay insallah güzel pozitifli hediyeler istiyoruz mayıs bol poizitfli geçsin insallah
Allah bismillah diyip yapıştırıyor çocuğu bizde ota sülüğe kaldık valla.Milyon tane ot ismi duydum hacamat sırt kaldırma bilemem ney bir sürü şey duydum hangisini yapcağımı şaşırdım vallaEskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarak
Bu topikte boğa burçları çoğunluktaİnşaÂllah canım benimde 5 Mayıs nasip olursa 6 gün sonra hediyemi alırım bende