Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bi 11 mayıs daha hosgeldin canım

Ay hadi inşallah ya valla korktum biraz çünkü reglin 3. Günü bana yumurtalar çok az demişti senin doz da değişiklik oldu mu canım
Korkma tatlım çok sağlıklı yumurtalar geliyor inşallah, ben iğneden umutluyum. 9 iğne totom kevgire döndü valla yok dozunu yine aynı verdi canım

E doktor doğru demiş, fermara büyüttü de ne oldu belki bu daha dengeli büyütürse yumuşlar daha sağlıklı döllenir bizim çalışmalar kısa ve öz bitti

Korkma tatlım çok sağlıklı yumurtalar geliyor inşallah, ben iğneden umutluyum. 9 iğne totom kevgire döndü valla yok dozunu yine aynı verdi canım
İnşallah büyüsünler canım ya bakalım neler olacak Ben göbekten yapıyorum valla benim göbeğim öyle oldu her gün farklı yer seçiyorum

E doktor doğru demiş, fermara büyüttü de ne oldu belki bu daha dengeli büyütürse yumuşlar daha sağlıklı döllenir bizim çalışmalar kısa ve öz bitti
Aynen öyle, döllendiğinde de sağlıklı gebelik olmadı zaten. 2 dk da gömdüm femarayı da ya belki sonradan gelişen yumurta olur, 1 hafta daha günaşırı devam etseydiniz bari. Yavrum leylekler getirmicek bu bebekleri
İnşallah büyüsünler canım ya bakalım neler olacak Ben göbekten yapıyorum valla benim göbeğim öyle oldu her gün farklı yer seçiyorum
Totomu bu kadar acıtıyor iğneler, göbekten hiç dayanamam. Doktor da kalçadan dedi diye akıllı uslu yapıyorum ödevimi

Yeni ay yeni umutlar demek hosgeldin canim insallah mayis bizim ayımız olacak
İnşaÂllah bu ay kendimi garantiye aldım ovulasyon testi ile devam edicem haldır huldur yapınca olmuyormuş bu ilk defada tutana hayret ediyorum ne mübarek kadın böyle

Hoşbuldum canım başka kim varmış dur başa döneyimde inceleyelim listeyi bir
İncele canım benim ve diğer bir kaç arkdasımız da ayrıca o gün doğum günlerimiz o yüzden bu ay insallah güzel pozitifli hediyeler istiyoruz mayıs bol poizitfli geçsin insallah

İnşaÂllah bu ay kendimi garantiye aldım ovulasyon testi ile devam edicem haldır huldur yapınca olmuyormuş bu ilk defada tutana hayret ediyorum ne mübarek kadın böyle
Eskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarak

Yeni ay yeni umutlar demek hosgeldin canim insallah mayis bizim ayımız olacak
1 buçuk yıldan fazladır evliyim 2 aydır bebiş bekliyorum canım bundan yaklaşık 6 7 ay önce 6 aylık kızımı kaybettim karnında kalbi durmuştu eşim askerde olduğu için ve korunma yasağı geldiği için düşünmedik gerekli testler ve tetkikler ardından 2 aydır bebiş istiyoruz eşimle . Hayırlısı olsun bakalım

İncele canım benim ve diğer bir kaç arkdasımız da ayrıca o gün doğum günlerimiz o yüzden bu ay insallah güzel pozitifli hediyeler istiyoruz mayıs bol poizitfli geçsin insallah
İnşaÂllah canım benimde 5 Mayıs nasip olursa 6 gün sonra hediyemi alırım bende

Eskidenmiş o valla annelerimiz çatır çatır kaldılar eskiden böyle seyler nerdeeee anneme anlatıyorum yok yumurtladım yok çatladım bilmiyor bile doğal olarak
Allah bismillah diyip yapıştırıyor çocuğu bizde ota sülüğe kaldık valla.Milyon tane ot ismi duydum hacamat sırt kaldırma bilemem ney bir sürü şey duydum hangisini yapcağımı şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…