Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ovitrelle iğnesi kullananlara bi sorum olacak. Şimdi bu iğne beta hormonu salgılıyor yalancı pozitifi görüyoruz ya aynı şekilde yalancı gebelik belirtiler de olabiliyor mu.geçen ay öyle bi durumla karşılaştım psikolojiktir dedim de şimdi yine aynı şeyler 😀

Kuzum sıkma canını, aynı durumdayız. Ben de 2 gün devam edeceğim Perşembe yine kontrol. Aynı gidiyoruz. Doktor endişelenme, geç büyütür ama sağlıklı büyütür yumurtaları dedi. Büyüyecek onlar, sonra minnoş zigotlar olacaklar ☺️ iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Ay hadi inşallah ya valla korktum biraz çünkü reglin 3. Günü bana yumurtalar çok az demişti senin doz da değişiklik oldu mu canım 🙏🏻☺️

Canım hiç düşünme bile daha büyüyecektir bencede görürsün bak aşılama ilk defa mı deneyeceksin
Yok canım daha önce 2 kez daha yapmıştım ama o zaman çikolata kistim vardı tutamayacağı belliydi bile bile denemiştik perşembe günü önümüzü görürüz dedi doktor inşallah büyürler ☺️🙏🏻

Günaydın kızlar ovitrelle iğnesi kullananlara bi sorum olacak. Şimdi bu iğne beta hormonu salgılıyor yalancı pozitifi görüyoruz ya aynı şekilde yalancı gebelik belirtiler de olabiliyor mu.geçen ay öyle bi durumla karşılaştım psikolojiktir dedim de şimdi yine aynı şeyler 😀
Genelde o belirtileri vucudumuzu cok dinlediğimizden beynimiz bize oyun oynuyor 🤣🤣🤣 11. Gün ilaç etkisi gidiyor canım 12. Günden sonra doğru sonuclar alabiliriz

evet canım hcg yuzunden ınsan hamılelıkk belırtısı yasıyor.
bnde 17sınde ıgne yaptım suan gogus agrım var hep ıgneden,

evet canım hcg yuzunden ınsan hamılelıkk belırtısı yasıyor.
bnde 17sınde ıgne yaptım suan gogus agrım var hep ıgneden,
Doğrudur ya psikolojik değil o zaman iğneden. Benim geçen ay mide sorunum vardı bulanıyordu birşey yiyemiyordum birde dünn yaptım iğneyi bakalım bu sefer birşey olacak mı

Doğrudur ya psikolojik değil o zaman iğneden. Benim geçen ay mide sorunum vardı bulanıyordu birşey yiyemiyordum birde dünn yaptım iğneyi bakalım bu sefer birşey olacak mı
iğneden olabılıyor canım,
bende 17sınde yaptım.
ınsallaahhh guzel sonuclar alalım

Kızlar yumurtlama döneminde bembeyaz akıntısı olan var mı? Benim yine başladı o beyaz akıntı yumurtlama dönemindeyim. Sizlerin nasıl oluyor?

Kızlar yumurtlama döneminde bembeyaz akıntısı olan var mı? Benim yine başladı o beyaz akıntı yumurtlama dönemindeyim. Sizlerin nasıl oluyor?
Yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesinden önce benim de öyle oluyordu ama şimdi ilaçları kullanınca hiç akıntı olmuyor veya çok az nedense

Merhabalar kızlar bende Nisan ayından şutlanıp mayıs ayına geldim.Bu ayda kırmızı kartı gördüm :duduk::KK12:Ahh bu ay da bize uğur getirsinde bebek haberleriyle dolsun taşsın burası İnşaÂllah:KK52::KK24:.Sat 17 Nisan Bat 11 Mayıs.Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bu ay.☺️:KK50:
Yeni ay yeni umutlar demek hosgeldin canim insallah mayis bizim ayımız olacak 🥰

CCanm ben gecen ayda kullandım 4gun 75lik vurdum fayda etmedi bu ayda 5gun femara 5gun gonalf yapcam yarın basliycam gonalf 75lik. Vurcam gene
Evet canım ben bi arkadaşımız daha var kullanan bu ay 🤗🤗 ben bugün gidiyorum canım kontrole sen ne yaptın kaçla başladıb nasıl sonuç aldın.

X