- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.181
Kız kocam işte hala gelmedi beklıyorum kaç olursa olsun değerlendırsem sence olur mu yarın akşam da değer dırıcemOzaman mutlaka değerlendir bak sakin kaçırma çatlama önemli
Aa kızlar sonunda gonal f kullanan buldum geçen ay kullandım bu ay bidaha kullanıcam naptnz kontorle filan giden oldu muAa sen baya kullanmışsın canım bu doktor beni neden bu kadar erken çağırdı acababen iğnelere alıştım artık ya gerilmiyorum hiç şimdi değerlendirmedim diye biraz korktum sadece benim de 3 yıl oluyor bu ay hepimiz için son olur inşallah ben gonal-f 900 kullanıyorum 125 den başladım sen ne kullanıyorsun canım?
Ayy bende hiç gelismiyo yumurta ya hem femara hem gonalf kullanıyorum bu ay bakalimGeliyor çifter çifteryarın haber ver kuzum
Ohh iyi yapmışsın çoğunlukla bu yöntem tutuyor benceNapiyim kuzuuumm sinsi sinsi yumurtlama değerlendiriyorumyarından sonra başlarım 14 gün kaldı 13 gün kaldı diye gün sayma işkencesine
Bu ay diğer aylardan farklı olarak az birliktelik yapayım dedimsadece yumurtlama dönemi ve 2 günde bir yani toplam 3 kereyle ayı kapattım
Olur olur İnshaAllah merk etme catladiktan sonra 12-24 saatin var işte bişi olmaz hem önceki ilişkiden spermler hemen ölmezKız kocam işte hala gelmedi beklıyorum kaç olursa olsun değerlendırsem sence olur mu yarın akşam da değer dırıcem
Buralardayım okuyorumNerelerdesinnn kizzz topiğimin ilk gebesiiiii
Buralardayım okuyorum
Yarın doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım bendeBen öyle oldum. Evlendim sandım Nisandan bi gece geldi peçete ertesi gün krem rengi akıntı geldi ha geldi ha gelecek derken dedim kilo verdim ondan gecikti. Kadın doğum doktorum test yap dedi. Ve çift çizgibi test yap yine varsa evde
Ayyy inşallah öyledir yaaaAaa cidden mi ayyyyy kizzz yerleşme olmasın bak..yerleşme kanaması genelde adete yakın veya tam gününde olur ve en fazla 3 gün filan sürer en az zaten 1 gün..
AryaEvaninAnnesi aynısı onda da oldu adet oldum sandi ama gebeymiş hadi İnshaAllah sende de öyledir
Aynen bende öyleyim..çocuk odasına her şeyi atıyorum..odaya girince hep kendi kendime diyorum..çocuğum olursa nasıl ederim odayı..nasıl yerleşdiririm(((Valla kucuk odam suan camasır ıvıt zıvır ayakkabı kutuları ütü odası gibi bişey bazen bakıyorum burası bebek odası olsa diye ayy neyse ben bgn cok duygusalım kızlarins mayıs ayında kavusalım
Gonalf daha güçlü galiba tatlım, bu ay gelişsin inşallaahAyy bende hiç gelismiyo yumurta ya hem femara hem gonalf kullanıyorum bu ay bakalim
Ayyy çok heyecanlıOhh iyi yapmışsın çoğunlukla bu yöntem tutuyor bence
Ben de yarın doktora gidicem yumurta kontrolüm var İnshaAllah ilaç ise yaramıştır adetim biterken ağrı yaptı bide şimdi akintimda var
Amin veee bat tarihi anneler günüAyy yeni görüyorum hemen dilekler tutulsun zaten ne dilediğimiz belli şans getirsin inşallah
Amin canısı İnshaAllah bakalımAyyy çok heyecanlıyarın sen de güzel haberler al inşallah canım.. yumoşlarına şifa olsun ilaçlar
Benim regl düzenli o yönden bi sorun yok Hormonlarda da sorun yok. Pcos var ama. Devamlı yumurta büyüdü mü büyüdüyse çatladı mı çatlamadıysa kist mi yaptı derdiyle uğraşıyorum. Bekliyorum bir umutBende pcosluyum ama hep düzenli regl oluyorum hormonlarımda da bi sıkıntı çıkmıyor hiç bekarken prolaktin yüksek çıkıyodu bi onun için ilaç alıyordum bu ayda ilk defa klomen kullandık sadece bir yumurta gelişti o da yeterli büyüklükte bile değildi resmensizin nasıl regliniz düzenli mi
Benimde mart ayında idrar enfeksiyonum çıkmıştı..çok kötüydüm..birde adet gecikmem vardı..düşündüm hamile ola bilirim..ama doktor bana ilaç yazdı antibiyotik..dedi gebe olsan bile zararı olmaz.İçtim şimdi iyiyim şükürKızlar ben 2 gündür çok kötü idrar enfeksiyonu geçiriyordum şuan biraz iyiyim 2 gündüzde antibiyotik kullanıyorum ve yumurtlama zamnim acaba zarar verirmi kullandığım antibiyotikler. Çok kötüyüm bide halbuki okadr umutlarla girmiştim bu ay
Doktora gitmedim daha önceden de geçirdiğim için evde olan ilaçları kullanıyordum içimi rahatlattınız sagolunBenimde mart ayında idrar enfeksiyonum çıkmıştı..çok kötüydüm..birde adet gecikmem vardı..düşündüm hamile ola bilirim..ama doktor bana ilaç yazdı antibiyotik..dedi gebe olsan bile zararı olmaz.İçtim şimdi iyiyim şükür
Ben mecbur gitdim..hiç iyi diğildim ondan.Parol yazdı bana.. ikinci ilacın ismini unutdum..yarın baka bilirimDoktora gitmedim daha önceden de geçirdiğim için evde olan ilaçları kullanıyordum içimi rahatlattınız sagolun