- 7 Nisan 2022
- 100
- 61
- 31
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.081
Ne yazik ki biraz once adet oldum beni de ekler misin listeye sabır sürem 6 Ay gelecek bat 22 mayısNeden olmasın bacım elbette var adet olana kadar umut vardır herzaman ki bazen kanama bile oluyor gebelikte.
Bat ne zaman senin sanırım sen listede değilsin ondan bilemedim adet tarihini
Regl oldum benim de olmadı bu ayTest yap bence canım
İnnovita aldim ama eczaneden o 5 lilerden alcam cocuklari etüt ten almaya gittigimde tek eczane var yakınımda ondada hangi marka var bilmiyorum kuzum atarim sanada gecen ay yumurtlamam erken oldu regl de erken geldi napim bizde gun asiri degerlendirme yapmaya calisiyoruzCanım gün aşırı olması iyi ama en iyisi iki günde bir, yumurtlama olduğu zaman yoğunlaştırsınız..
Hangi ovulasyonu aldın ki canım ?
Bu arada benim sat yanlış olmuş@AryaEvaninAnnesi
Tebrikleeeeer MashaAllah canımmm topiğimizinnnnn ilk gebesi
İnshaAllah sağ salim kucağına alır ve yavruna doya doya yaşarsın canimmm.. Cennet kuşuna kardeş geliyor ,
Ancak girip yazabildim canım..
Pardon canım şimdi gördüm uzun zaman yoktum gidememiştim birikti listeye yazdım ordan sanidkm yanlış bakmışımBu arada benim sat yanlış olmuş6 nisan olacak :) umarım herkese şans getirir.
Snein niye çatlamadi hala acaba.. kaç gündür böyle ?Kız ara ara agrıyor ben bugun de değerlendriicem sabah ki testim
Ben hiç duymadım böyle bir şeyMerhabalarPrefert jeli hakkında bilginiz var mı. Kullannanız var mı acaba. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.
aa :) 2 aydır canımPardon canım şimdi gördüm uzun zaman yoktum gidememiştim birikti listeye yazdım ordan sanidkm yanlış bakmışımlistemde de 6 Nisan yazıyor aslında hemen düzelteyim..
Ne kadar zamandır bekliyorsun canım onu da ekleyelim
İnshaAllah canım..Kızlar Çarşamba günü evime donecem bir aksilik olmazsa eşim gece calisiyor hayırlısı bakalım değerlendirecem gün aşırı tam yumurtlama zamanında 3 kala gelmiş olacam evime ins bu ay tutar
Bat kardeşliği yasasiinn
Testi ne kadar geçerse yapıyorsunuz? Ben çok acemiyim bilmiyorum hic bunlari
Aynen kesinlikle öyle ..Ben genelde teste kalmadan regli oldugum içinbat tarihi geçince yapmak en mantıklısı hayal kırıklıgına ugramamak için
Canım kan vermeye gittin mi ?
Tamam canım ekleyim..Ne yazik ki biraz once adet oldum beni de ekler misin listeye sabır sürem 6 Ay gelecek bat 22 mayıs
İnshaAllah bu ay güzel haberi verririsn canımmİnnovita aldim ama eczaneden o 5 lilerden alcam cocuklari etüt ten almaya gittigimde tek eczane var yakınımda ondada hangi marka var bilmiyorum kuzum atarim sanada gecen ay yumurtlamam erken oldu regl de erken geldi napim bizde gun asiri degerlendirme yapmaya calisiyoruz
Canım ne güzel bilgilendirdin valla kesinlikle ole kendimizi üzüyoruz yıpratıyoruzAynen kesinlikle öyle ..
Kızlar erkenden test yaptığımız zaman gebelik henüz oluşmaya başlarken adet döneminden once bazen erkenden çifti çizgiyi görebiliyoruz.. Ancak bunun avtanji olduğu kadar dez avatantaji da var, şöyleki vücut sağlıklıksız bir gebeliği iptal ediyor ve normal regl kanaması ile akıp gidiyor.. Rahim yeni ve sağlıklı bebek istediği için bunu erkenden iptal ediyor.. Böylelikle kimyasal gebelik olmuş oluyor.. Kombilir farkında olmadan kaçkez yaşadık
Erkenden öğrendiğimiz gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemediğimiz için seviniyoruz ama regl tarihi gelince kanama ile birlikte kimyasal gebelik sonlanıyor buda üzücü ve yorucu oluyor.. Halbuki gecikmeyi bekleyip regl geldiği zaman daha az üzülüyoruz.. Bu yüzden biraz daha emin olmak adına adet tarihi geçtiği takdirde test yapmak daha doğru..
Merhaba canım hoşgeldinMy_Moonlight06 merhaba son adet tarihim 18 nisan beklenen adet günü 13 mayıs bekleme sürem 16 ay
beni de ekler misin ? herkese şans getirsin bu topik inşallah
sağol canım inşallah isteyen herkese sağlıklı mutlu güzel kaderli evlatlar nasip etsin rabbim tez zaman daMerhaba canım hoşgeldintabi eklerim..
Aminn İnshaAllah çok umutluyum hepimiz için
Aminnnnnnnnsağol canım inşallah isteyen herkese sağlıklı mutlu güzel kaderli evlatlar nasip etsin rabbim tez zaman da
Ben yarıştan bugünde çekildimTamam canım şimdi oldu.. İnshaAllah Rabbim yüzünü güldürsun mervecim