- 10 Aralık 2021
- 132
- 93
- 31
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.121
Artık öyle yapcam bende 1 ay ara vercemDinlen canım bende subatta klomen ovittella vurulmustum martta tutmadı sonra covid oldum ara verdim şimdi tekrar başladım tedaviye
Bence biraz dinlen iğne sonrası ara ver bencede canım kasık agrın artar bide döllenme olursa tutunmaya calısır hoplayıp zıplama spordaÖncekilerde böyle olmamıştı da o yüzden biraz telaş yaptım canım. Spora da gidiyordum ama bu hafta ara vereyim en iyisi
Üşeniyorum zaten gitmeye iğne bahanesi olurBence biraz dinlen iğne sonrası ara ver bencede canım kasık agrın artar bide döllenme olursa tutunmaya calısır hoplayıp zıplama sporda
Yanlış hatırlamışım o zamanYok canım çarşamba günü gidicem bgn letunun son günü sen naptın iğneler vuruldunmu
İnsallah canım bir kaç ay denettiriyor doktorlar yumurta geliştirici ilaçlar çatlatma iğnesi fln sonuc alınmayınca çektiriyorlar ins gerek kalmaz hiçbirineMerhaba ben de katıldım aranıza bugun :) yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve 8 aydır korunmuyoruz ortalama. eşimin sonuçları normal... benim de bi kaç ayda bir foliküler kistlerim çıkıyor gebeliğe engel değil fakat bir türlü rayına oturtturamadık hormonal durumları sanırım :) baktığımzda hormonlarım normal yalnızca adetin3. günü yapılan testte e2 55-66 arası çıkıyor.referansta 50 nin altında olmalıymış. Amh baktı doktorum o da en son 1,74tü fakat 25 yaşındayım ve 2-2,5 un üzerinde olması gerekiyormuş. bu e2 nin yüksek çıkması yumurta rezervimin kötü oluşunu anlatıyormış. Muayene ederken baktığında folikül sayılarının yeterli ve güzel geliştiğini söylüyor doktorum ama takibini henüz gerçekleştirmedik. bu ay nasipse gerçekleştireceğiz ama kistlerim oluştuğu için doktorum klomen + çatlatma iğnesi + progesteron ile takip yapalım dedi. olur dedim ve bugun 4.gün klomen 50 mg kullanmaya başladım. kendimi sinir stres ve kaygı konularından uzak tutmaya bu konularda da kendimi geliştirme aşamasındayım. önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim ve yumurtaların gelişimine bakacağız nasip kısmet inşallah hayırlısıyla olur amin. lakin olmazsa bir rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Dr. Cevat Bayraktar'a çektireceğim bakalım. he inşallah gerek kalmaz ama hayırlısı diyelm. bu dünyadaki her şey biz insanlar için sabırla beklemekten başka çare yok ve bolca dua. Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ayy hadii gelişssn yumuşlar haber ver canım doktordan cıkıncaYanlış hatırlamışım o zamanevet canım 3. Gündü bugün yarın kontrolüm var sabah
Ne zamandir korunmuyosun kuzumBen adet oldum ve çok üzgünümne yapmak gerek artık bilmiyorum
Fiyatlar neydi kuzumBence satılmıyor ya ben minnakkurabiyeler sayfasından aldım
aminkuzucuğumİnsallah canım bir kaç ay denettiriyor doktorlar yumurta geliştirici ilaçlar çatlatma iğnesi fln sonuc alınmayınca çektiriyorlar ins gerek kalmaz hiçbirine
Bende hiç yanma falan olmadı hatta ilk vurduğumda acaba vuramadım mı diye endişelendim. Hiç de etki yokAmiinn canım benimiğneyi yaptığım da 1 saat kadar yanıyor birde kasıklarımda ara ara batma oluyor canım. İlaç falan kullanıyoruz ya bence Allahım affeder daha sonra kazasını tutarız.
Hayır canım gitmedim daha çarşamba gününe randevu aldım sen naptınCanım hiç kontrole gittin mi iğneden sonra?
Tamam canım sabah yazarım burayaAyy hadii gelişssn yumuşlar haber ver canım doktordan cıkınca
Benim kontrol yarın sabah canım doktor 3 gün kullan 4. Gün gel demişti akşamdan beri de baya bi sancı giriyor kasıklarımaBende hiç yanma falan olmadı hatta ilk vurduğumda acaba vuramadım mı diye endişelendim. Hiç de etki yok
Hayır canım gitmedim daha çarşamba gününe randevu aldım sen naptın
Canım senin regl tam söktü mü . Benim bir gün oldu kesildi . Yarın doktora gidicemBen geçen ay vuruldum canim şişlik yapması normal sonuçta dışarıdan hormon alıyorsun
Benimde bu sene oruç gitti yaAmiinn canım benimiğneyi yaptığım da 1 saat kadar yanıyor birde kasıklarımda ara ara batma oluyor canım. İlaç falan kullanıyoruz ya bence Allahım affeder daha sonra kazasını tutarız.
Sen test yapmadınmı cnmCanım senin regl tam söktü mü . Benim bir gün oldu kesildi . Yarın doktora gidicemHiç pet dolmadı. Sadece lavaboda geldi .
14nisan cnm şuan hastayım femara tedavi görüyorum yine ya gonalf basliycamHoşgeldin Lalelinur
Hemen ekliyorum.. sat ne zaman dı canım?
Allah bağışlasın kızına İnshaAllah bir kardeş gelir bu ay
Ne zararı varmıs canım bnm kullandıgım bir üründede var çakşır otuMerhaba kızlar ben dontora gittim bana ferula femin verdi kullanan var mı aranızda . İçinde çakşır otu var . Az önce birgebenin günlüğü sayfası instagramda çakşır otunun zararını paylaşmış korktum bende . Bilhisi olan bana dönüş yapabilir mi lütfen Eki Görüntüle 3050873
Ayy yeni görüyorum hemen dilekler tutulsun zaten ne dilediğimiz belli şans getirsin inşallahMerhaba kuzum ismimiz bat-sat tarihimiz aynı