Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım zaten ılk aylardan bunlara gırme derım daha da cok stres olursun,
ben ılk 1 sene ovulasyon bılmezdım :)
hayırlısı ıle nasıp olsun inşallaahh
Çok teşekkür ederim☺bende öyle düşünmüştüm biraz akışına birakayim.
Insallah hepimizin güzel haberlerini paylaşırız burada

11 mayıslar çoğaldıı

Kızlar Çarşamba günü evime donecem bir aksilik olmazsa eşim gece calisiyor hayırlısı bakalım değerlendirecem gün aşırı tam yumurtlama zamanında 3 kala gelmiş olacam evime ins bu ay tutar
İnsallah canım vakit kaybetme hemennn yap

Ovulasyon testim hala gelmedi 5 gundur trendyol expres de ayni yerde gözüküyor bugün aradim kac sefer kimsenin kargom nerde bildiği yok.. reglim bitti cumartesi aksami degerlendirdik bu aksamda degerlendirme yapmam gerekiyor gun asiri yapiyoruz ama ovulasyon lada takip etmek istiyorum gelmedi geleceğide yok testlerin eczaneden alsammi kullanan kizlar hangi marka kullandiniz eczaneden aldignz testleri

Bat kardeşliği yasasiinn
Testi ne kadar geçerse yapıyorsunuz? Ben çok acemiyim bilmiyorum hic bunlari
Ben genelde teste kalmadan regli oldugum için bat tarihi geçince yapmak en mantıklısı hayal kırıklıgına ugramamak için

Kızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu

İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana

İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana
Kuzum innovita aldim bende trendyoldan satici da bi sknti yok hemen kargoladi aldigim gun ama kargoda sknti var maalesef hala ulasmadi

Canım miratech var eczanede o iyi ama 5 tanesi 35 TL falandı

İyi kuzum fiyatida bi sorayim ben gecenlerde 2 tanesini 20 liraya aldim 5 lisi 45 dedi cikacam birazdan en azindan alayim baslayim verdigim siparisde gelir belki o arada
Canim bir dahakine (inşallah gerek kalmaz) bir gebenin günlüğü var ben 2 aydır onu kullanıyorum bu ikinci ayım cok kaliteli tavsiye ederim 1 günde geliyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…