- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.041
Çok teşekkür ederim☺bende öyle düşünmüştüm biraz akışına birakayim.canım zaten ılk aylardan bunlara gırme derım daha da cok stres olursun,
ben ılk 1 sene ovulasyon bılmezdım :)
hayırlısı ıle nasıp olsun inşallaahh
kesınlıklee, en onemlısı rahat olmak.Çok teşekkür ederim☺bende öyle düşünmüştüm biraz akışına birakayim.
Insallah hepimizin güzel haberlerini paylaşırız burada
11 mayıslar çoğaldııMerhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olurbenim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim
İnsallah canım vakit kaybetme hemennn yapKızlar Çarşamba günü evime donecem bir aksilik olmazsa eşim gece calisiyor hayırlısı bakalım değerlendirecem gün aşırı tam yumurtlama zamanında 3 kala gelmiş olacam evime ins bu ay tutar
Bat kardeşliği yasasiinn11 mayıslar çoğaldıı
InsallahKızlar Çarşamba günü evime donecem bir aksilik olmazsa eşim gece calisiyor hayırlısı bakalım değerlendirecem gün aşırı tam yumurtlama zamanında 3 kala gelmiş olacam evime ins bu ay tutar
Kuzum bu marka eczanelerde satiliyomuKız ara ara agrıyor ben bugun de değerlendriicem sabah ki testim
Ben genelde teste kalmadan regli oldugum içinBat kardeşliği yasasiinn
Testi ne kadar geçerse yapıyorsunuz? Ben çok acemiyim bilmiyorum hic bunlari
İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi banaOvulasyon testim hala gelmedi 5 gundur trendyol expres de ayni yerde gözüküyor bugün aradim kac sefer kimsenin kargom nerde bildiği yok.. reglim bitti cumartesi aksami degerlendirdik bu aksamda degerlendirme yapmam gerekiyor gun asiri yapiyoruz ama ovulasyon lada takip etmek istiyorum gelmedi geleceğide yok testlerin eczaneden alsammi kullanan kizlar hangi marka kullandiniz eczaneden aldignz testleri
Tebrikler.Sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsingünaydınlar güzel bir beniş haberi ile geldim rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inş
Kuzum innovita aldim bende trendyoldan satici da bi sknti yok hemen kargoladi aldigim gun ama kargoda sknti var maalesef hala ulasmadiİnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana
. Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip
Trendyolda böyle sıkıntılar olduğu için..ben onlardan kesinlikle etmiyorum.Kuzum innovita aldim bende trendyoldan satici da bi sknti yok hemen kargoladi aldigim gun ama kargoda sknti var maalesef hala ulasmadi
Canım miratech var eczanede o iyi ama 5 tanesi 35 TL falandıOvulasyon testim hala gelmedi 5 gundur trendyol expres de ayni yerde gözüküyor bugün aradim kac sefer kimsenin kargom nerde bildiği yok.. reglim bitti cumartesi aksami degerlendirdik bu aksamda degerlendirme yapmam gerekiyor gun asiri yapiyoruz ama ovulasyon lada takip etmek istiyorum gelmedi geleceğide yok testlerin eczaneden alsammi kullanan kizlar hangi marka kullandiniz eczaneden aldignz testleri
İyi kuzum fiyatida bi sorayim ben gecenlerde 2 tanesini 20 liraya aldim 5 lisi 45 dedi cikacam birazdan en azindan alayim baslayim verdigim siparisde gelir belki o aradaCanım miratech var eczanede o iyi ama 5 tanesi 35 TL falandı
2 tane almistim hatta aldigim gun yumurtlamayi yakalamistm ertesi gun silik cikmisti erken yumurtlama olmustu ve erken regl oldumCanım miratech var eczanede o iyi ama 5 tanesi 35 TL falandı
Canim bir dahakine (inşallah gerek kalmaz) bir gebenin günlüğü var ben 2 aydır onu kullanıyorum bu ikinci ayım cok kaliteli tavsiye ederim 1 günde geliyor hemenİyi kuzum fiyatida bi sorayim ben gecenlerde 2 tanesini 20 liraya aldim 5 lisi 45 dedi cikacam birazdan en azindan alayim baslayim verdigim siparisde gelir belki o arada