-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.101
Ben adet oldum ve çok üzgünüm@Garipserce @denizderin1 kızlar sizde durumlar ne dir batlarınız geçmiş??
M merve_tm mervecim senin de bugün bat tarihin nedir durumun canım ?
Üzülme daha ilk denememiz , bozma moreliniRegl oldum benim de olmadı bu ay
Ben yarıştan bugünde çekildimçok yoruldum cidden Allah kimseye aratmasın
Canım üzülme nekadar zamandır deniyorsunki ?Ben adet oldum ve çok üzgünümne yapmak gerek artık bilmiyorum
Aynen değerlendırıcem kuzumdeğerlndır canım baya koyu
Bence satılmıyor ya ben minnakkurabiyeler sayfasından aldımKuzum bu marka eczanelerde satiliyomu
Bugun 16 oldu kuzum bu sabah yaptım silikleşmeye başlamış ama kaşık agrım vardı sabah a kadar akşam yaprım tekrar testiSnein niye çatlamadi hala acaba.. kaç gündür böyle ?
Canım ilaç tedavi fln görüyormusun bozma hemen morelini sürecin nasıl ?Ben adet oldum ve çok üzgünümne yapmak gerek artık bilmiyorum
Bu testlerden koliyle mi aldın naptınBugun 16 oldu kuzum bu sabah yaptım silikleşmeye başlamış ama kaşık agrım vardı sabah a kadar akşam yaprım tekrar testi
Kız 100 lü almıştım kampanya vardıBu testlerden koliyle mi aldın naptınpaso sabah aksam yapıyon vallah alemsinn
Dinlen canım bende subatta klomen ovittella vurulmustum martta tutmadı sonra covid oldum ara verdim şimdi tekrar başladım tedaviyeKızlar ben ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım tutmadı.
Bir ay ara vermek istiyorum , çünkü ben şehir dışına çıkacağım . Ara versem sıkıntı olur mu tedaviye , yoksa hemen tekrar tedavi devammı etmesi lazım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim senin adına
Ben geçen ay vuruldum canim şişlik yapması normal sonuçta dışarıdan hormon alıyorsunKızlar merhaba. Cumartesi günü ovitrelle vuruldum. dünden beri kasıklarım inanılmaz şiş ve adet olacakmışım gibi arada ağrıyor. İğne olup da bu şekilde olan var mı aranızda? Karnım her an patlayacak gibi duruyor
Daha önce 2 defa daha kullanmıştım böyle olmamıştı. O yüzden biraz telaş yaptım galiba çok teşekkür ederim canımBen geçen ay vuruldum canim şişlik yapması normal sonuçta dışarıdan hormon alıyorsun
Canım sanki sen bugün kontrole gidecektin yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınDinlen canım bende subatta klomen ovittella vurulmustum martta tutmadı sonra covid oldum ara verdim şimdi tekrar başladım tedaviye
Canım hiç kontrole gittin mi iğneden sonra?Ay hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorum
Normal canım ben vurulduktan iki gün sonra yürüyememiştim kasık agrısından gaz sancısı şişlik normalKızlar merhaba. Cumartesi günü ovitrelle vuruldum. dünden beri kasıklarım inanılmaz şiş ve adet olacakmışım gibi arada ağrıyor. İğne olup da bu şekilde olan var mı aranızda? Karnım her an patlayacak gibi duruyor
Yok canım çarşamba günü gidicem bgn letunun son günü sen naptın iğneler vuruldunmuCanım sanki sen bugün kontrole gidecektin yanlış hatırlamıyorsam ne yaptın
Öncekilerde böyle olmamıştı da o yüzden biraz telaş yaptım canım. Spora da gidiyordum ama bu hafta ara vereyim en iyisiNormal canım ben vurulduktan iki gün sonra yürüyememiştim kasık agrısından gaz sancısı şişlik normal