- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.061
İnsallah canim insallahCanim bir dahakine (inşallah gerek kalmaz) bir gebenin günlüğü var ben 2 aydır onu kullanıyorum bu ikinci ayım cok kaliteli tavsiye ederim 1 günde geliyor hemen
Bence bi test yap canım sonuç çıkarKızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu
Teşekkür ederim☺Ben genelde teste kalmadan regli oldugum içinbat tarihi geçince yapmak en mantıklısı hayal kırıklıgına ugramamak için
Test yap bence canımKızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu
Akşam eşim alıp getircek yapicam allahim inşallah pozitif görürüm yaaTest yap bence canım
Belirtilerim bu şekildeydi gün gün yazdımCanım tebrik ederiz saglıkla tutunsun insallah masallahsürecin nasıldı peki sonrasında belirtilerin
Hoşgeldin ReyyanMy_Moonlight06 son adet tarihi 26 mart bat 24 nisan beklediğim süre 1 yıl
Canım gün aşırı olması iyi ama en iyisi iki günde bir, yumurtlama olduğu zaman yoğunlaştırsınız..Ovulasyon testim hala gelmedi 5 gundur trendyol expres de ayni yerde gözüküyor bugün aradim kac sefer kimsenin kargom nerde bildiği yok.. reglim bitti cumartesi aksami degerlendirdik bu aksamda degerlendirme yapmam gerekiyor gun asiri yapiyoruz ama ovulasyon lada takip etmek istiyorum gelmedi geleceğide yok testlerin eczaneden alsammi kullanan kizlar hangi marka kullandiniz eczaneden aldignz testleri
Neden olmasın bacım elbette var adet olana kadar umut vardır herzaman ki bazen kanama bile oluyor gebelikte.Kızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu
Evet onları ben de almıştım ..İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana
Güzel fikir canım gelene kadar yaparsın en azındanİyi kuzum fiyatida bi sorayim ben gecenlerde 2 tanesini 20 liraya aldim 5 lisi 45 dedi cikacam birazdan en azindan alayim baslayim verdigim siparisde gelir belki o arada
Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı hepimizin başına
Beni oradakı kadın takip ediyor..3 ay oldu artık o kadından alıyorum..sağolsun hep ilgileniyorEvet onları ben de almıştım ..
Kızlar mutlaka tavsiye ederim iki tane var kadın ikisinkinde güvenilir diye düşünüyorum.. üstelik kendileri de ilgileniyor ve takip yapıyor
Hoşgeldin Lalelinur
Amin canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallhM matildaaaa
Tebrikleeeeer canımmm nasıl sevindim bilemezsin sayfamızın ikinci gebesiiii hemen bebişi yapıştırıyorum listeye
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin İnshaAllah
Ayy canım ne güzel yazmıssın valla tebrik ederim tekrardanBelirtilerim bu şekildeydi gün gün yazdım
Hoşgeldin canımMerhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olurbenim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim