Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bir dahakine (inşallah gerek kalmaz) bir gebenin günlüğü var ben 2 aydır onu kullanıyorum bu ikinci ayım cok kaliteli tavsiye ederim 1 günde geliyor hemen
İnsallah canim insallah bu arada kizlar amh degerim 0,95 cikmis doktor halen kendiliginden gebe kalma sansin var yazmis

Merhabalar Prefert jeli hakkında bilginiz var mı. Kullannanız var mı acaba. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.

Eklentiler

• B6CE16EA-7981-4201-81E8-EC45B6151E08.png
    224,1 KB · Görüntüleme: 67
  • E813A2E3-CD87-4F8A-BFA6-633B50FA4842.png
    262,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 6626ED23-E74A-4D21-83F6-B327793CEB4A.png
    226,4 KB · Görüntüleme: 66
Canım gün aşırı olması iyi ama en iyisi iki günde bir, yumurtlama olduğu zaman yoğunlaştırsınız..

Hangi ovulasyonu aldın ki canım ?

Kızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu
Neden olmasın bacım elbette var adet olana kadar umut vardır herzaman ki bazen kanama bile oluyor gebelikte.

Bat ne zaman senin sanırım sen listede değilsin ondan bilemedim adet tarihini

İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana
Evet onları ben de almıştım ..

Kızlar mutlaka tavsiye ederim iki tane var kadın ikisinkinde güvenilir diye düşünüyorum.. üstelik kendileri de ilgileniyor ve takip yapıyor

Hoşgeldin canım

Çok sevindim senin adına inshaAllah diğer şeylere gerek kalmadan bebiş gelir. Hayırla ve sağlıkla gelsin hiç stress yok tamı tamına 1 senen var.. Şimdilik başka şeylerle kendini strese sokmana gerek yok doğru karar vermişsin

Seni hemen ekliyorum canım sadece bana son adet tarihini yazar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…