Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bir dahakine (inşallah gerek kalmaz) bir gebenin günlüğü var ben 2 aydır onu kullanıyorum bu ikinci ayım cok kaliteli tavsiye ederim 1 günde geliyor hemen
İnsallah canim insallah🥰🥰 bu arada kizlar amh degerim 0,95 cikmis doktor halen kendiliginden gebe kalma sansin var yazmis

Merhabalar ☺️ Prefert jeli hakkında bilginiz var mı. Kullannanız var mı acaba. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.🌸

Eklentiler

• B6CE16EA-7981-4201-81E8-EC45B6151E08.png
    B6CE16EA-7981-4201-81E8-EC45B6151E08.png
    224,1 KB · Görüntüleme: 67
  • E813A2E3-CD87-4F8A-BFA6-633B50FA4842.png
    E813A2E3-CD87-4F8A-BFA6-633B50FA4842.png
    262,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 6626ED23-E74A-4D21-83F6-B327793CEB4A.png
    6626ED23-E74A-4D21-83F6-B327793CEB4A.png
    226,4 KB · Görüntüleme: 66
Ovulasyon testim hala gelmedi 5 gundur trendyol expres de ayni yerde gözüküyor bugün aradim kac sefer kimsenin kargom nerde bildiği yok.. reglim bitti cumartesi aksami degerlendirdik bu aksamda degerlendirme yapmam gerekiyor gun asiri yapiyoruz ama ovulasyon lada takip etmek istiyorum gelmedi geleceğide yok testlerin eczaneden alsammi kullanan kizlar hangi marka kullandiniz eczaneden aldignz testleri
Canım gün aşırı olması iyi ama en iyisi iki günde bir, yumurtlama olduğu zaman yoğunlaştırsınız..

Hangi ovulasyonu aldın ki canım ?

Kızlar 17 gün önce catlatma iğnesi oldum en son testimi 13.gunde yapmıştım negatifti bi daha cesaret edemedim sizce umut var mı benim durumumda sonradan pozitif gören oldu mu 🙄
Neden olmasın bacım elbette var adet olana kadar umut vardır herzaman ki bazen kanama bile oluyor gebelikte.

Bat ne zaman senin sanırım sen listede değilsin ondan bilemedim adet tarihini

İnstaqramda bir kadın satıyor..ben ondan alıyorum canım..bu gün sipariş ediyorsun..yarın sende oluyor.İnnovita testleri..önceden 2 kutu aldım ben..ve 4 tane gebelik testi gönderdi bana
Evet onları ben de almıştım ..

Kızlar mutlaka tavsiye ederim iki tane var kadın ikisinkinde güvenilir diye düşünüyorum.. üstelik kendileri de ilgileniyor ve takip yapıyor

Merhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olur 💕 benim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim🧚‍♀️
Hoşgeldin canım 🥰🌺

Çok sevindim senin adına inshaAllah diğer şeylere gerek kalmadan bebiş gelir. Hayırla ve sağlıkla gelsin hiç stress yok tamı tamına 1 senen var.. Şimdilik başka şeylerle kendini strese sokmana gerek yok doğru karar vermişsin ☺️

Seni hemen ekliyorum canım sadece bana son adet tarihini yazar mısın ?

X