Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gün aşırı olması iyi ama en iyisi iki günde bir, yumurtlama olduğu zaman yoğunlaştırsınız..

Hangi ovulasyonu aldın ki canım ?
İnnovita aldim ama eczaneden o 5 lilerden alcam cocuklari etüt ten almaya gittigimde tek eczane var yakınımda ondada hangi marka var bilmiyorum kuzum atarim sanada gecen ay yumurtlamam erken oldu regl de erken geldi napim bizde gun asiri degerlendirme yapmaya calisiyoruz

🎉🎉🎉 @AryaEvaninAnnesi🎉🎉🎉

Tebrikleeeeer MashaAllah canımmm topiğimizinnnnn ilk gebesi 🥳🥳🥳🥳🥳:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

İnshaAllah sağ salim kucağına alır ve yavruna doya doya yaşarsın canimmm.. Cennet kuşuna kardeş geliyor ,🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰

Ancak girip yazabildim canım.. 🙂
Bu arada benim sat yanlış olmuş :KK43: 6 nisan olacak :) umarım herkese şans getirir.

Bu arada benim sat yanlış olmuş :KK43: 6 nisan olacak :) umarım herkese şans getirir.
Pardon canım şimdi gördüm uzun zaman yoktum gidememiştim birikti listeye yazdım ordan sanidkm yanlış bakmışım 😁 listemde de 6 Nisan yazıyor aslında hemen düzelteyim..

Ne kadar zamandır bekliyorsun canım onu da ekleyelim

Kızlar Çarşamba günü evime donecem bir aksilik olmazsa eşim gece calisiyor hayırlısı bakalım değerlendirecem gün aşırı tam yumurtlama zamanında 3 kala gelmiş olacam evime ins bu ay tutar🥰🤲
İnshaAllah canım..🥰🥰 iki günde bir ilişki de yeterli hemde daha sağlam yumurtlama olunca yoğunlaş bence ama tabi sen bilirsin yine

Bat kardeşliği yasasiinn👶
Testi ne kadar geçerse yapıyorsunuz? Ben çok acemiyim bilmiyorum hic bunlari

Ben genelde teste kalmadan regli oldugum için🤣🤣 bat tarihi geçince yapmak en mantıklısı hayal kırıklıgına ugramamak için
Aynen kesinlikle öyle ..

Kızlar erkenden test yaptığımız zaman gebelik henüz oluşmaya başlarken adet döneminden once bazen erkenden çifti çizgiyi görebiliyoruz.. Ancak bunun avtanji olduğu kadar dez avatantaji da var, şöyleki vücut sağlıklıksız bir gebeliği iptal ediyor ve normal regl kanaması ile akıp gidiyor.. Rahim yeni ve sağlıklı bebek istediği için bunu erkenden iptal ediyor.. Böylelikle kimyasal gebelik olmuş oluyor.. Kombilir farkında olmadan kaçkez yaşadık ☺️

Erkenden öğrendiğimiz gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemediğimiz için seviniyoruz ama regl tarihi gelince kanama ile birlikte kimyasal gebelik sonlanıyor buda üzücü ve yorucu oluyor.. Halbuki gecikmeyi bekleyip regl geldiği zaman daha az üzülüyoruz.. Bu yüzden biraz daha emin olmak adına adet tarihi geçtiği takdirde test yapmak daha doğru..

Ne yazik ki biraz once adet oldum beni de ekler misin listeye sabır sürem 6 Ay gelecek bat 22 mayıs
Tamam canım ekleyim..

Üzülmek yok canımmm cunki henüz 6 ay olmuş hiç telaş etme olucak İnshaAllah Rannim büyük belki bu sayfada müjdeyi vericeksin 😍😍😁🌺

İnnovita aldim ama eczaneden o 5 lilerden alcam cocuklari etüt ten almaya gittigimde tek eczane var yakınımda ondada hangi marka var bilmiyorum kuzum atarim sanada gecen ay yumurtlamam erken oldu regl de erken geldi napim bizde gun asiri degerlendirme yapmaya calisiyoruz
İnshaAllah bu ay güzel haberi verririsn canımm 😍🌺😁

Aynen kesinlikle öyle ..

Kızlar erkenden test yaptığımız zaman gebelik henüz oluşmaya başlarken adet döneminden once bazen erkenden çifti çizgiyi görebiliyoruz.. Ancak bunun avtanji olduğu kadar dez avatantaji da var, şöyleki vücut sağlıklıksız bir gebeliği iptal ediyor ve normal regl kanaması ile akıp gidiyor.. Rahim yeni ve sağlıklı bebek istediği için bunu erkenden iptal ediyor.. Böylelikle kimyasal gebelik olmuş oluyor.. Kombilir farkında olmadan kaçkez yaşadık ☺️

Erkenden öğrendiğimiz gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemediğimiz için seviniyoruz ama regl tarihi gelince kanama ile birlikte kimyasal gebelik sonlanıyor buda üzücü ve yorucu oluyor.. Halbuki gecikmeyi bekleyip regl geldiği zaman daha az üzülüyoruz.. Bu yüzden biraz daha emin olmak adına adet tarihi geçtiği takdirde test yapmak daha doğru..
Canım ne güzel bilgilendirdin valla kesinlikle ole kendimizi üzüyoruz yıpratıyoruz

X