- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.021
Ben. Sen ovulasyon yap o zaman duzneli bi sekılde kasıgım o kadar agrıyor ki çatladı sanırım kızBenim duensizlikte var ama son 2 aydir düzenli geliyor adetim. Hemde ben yumurtlamami anlayamıyorumbirde testte yumurtlama görmek hosuma gidiyor
İnşallah öyledir ya test yapcam 3 gün sonraYerleşme kanaması olabilir canım İnshaAllah öyledir
Amiiiinnnnnmnİnşallah öyledir ya test yapcam 3 gün sonraşu formdaki herkes hamiş olur bu ay inşallah
Merhaba kuzum ismimiz bat-sat tarihimiz aynıTopik hepimize uğur getirsin inşallah benide ekler misiniz 11 Nisan son regl tarihi bat : 9 Mayıs 1 yıldır bebiş bekliyoruz
Aynen bende onu dicektim yan yana geldiniki buşralar diyeMerhaba kuzum ismimiz bat-sat tarihimiz aynı
Ayy hadi inşallah güzelce tutsun birdeBen. Sen ovulasyon yap o zaman duzneli bi sekılde kasıgım o kadar agrıyor ki çatladı sanırım kız
Aynen bende onu dicektim yan yana geldiniki buşralar diye
Amin İnshaAllah hemşomGüzel haberlere vesile olsun inşallah
Canım benim ben okudum allhim insallh şimdiden okuduğumuz sureleri dualarını kabul eder rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bı evlat nasip eder inşallah nereye katılacağını bilemediğim için buradan yazıyorum insallh dualarımız allhim izniyle kabul olucaktir🌺🌺Anne Olmak İstiyor Musun? Enbiya Süresi Okumak İster Misin ? 🌺🌺
🌙💜Selam kızlar 🌙💜 🌺Konu başlığından da anlaşıldığı gibi hayırlısı ile evlat sahibi olmak için Ramazanda sadece yapılan Enbiya Süresini okumaya niyet ettimm..🌺 Normal olanı 1 kişiye 70 kez Enbiya süresi okunması ama bizim 70 kişi toplayacak ne bir kişi sayımız ne de zamanımız var Ramazan ayı...www.kadinlarkulubu.com
Anne olmak isteyen arkadaşlarım için bir seferlik 1 Yasin süresi 1 Kenzül Arş ve Enbiya Suresinin son ayetini okuyup listedeki arkadaşlara bağışlaycağız.Kadir gecesine kadar süremiz olacak.Katılmak isteyenleri bekleriz
İnshaAllah canım pozitif le gel bize
Canım tebrik ederiz saglıkla tutunsun insallah masallah
Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Kız ara ara agrıyor ben bugun de değerlendriicem sabah ki testimAyy hadi inşallah güzelce tutsun birde
değerlndır canım baya koyuKız ara ara agrıyor ben bugun de değerlendriicem sabah ki testim
canım zaten ılk aylardan bunlara gırme derım daha da cok stres olursun,Merhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olurbenim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim