Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anne olmak isteyen arkadaşlarım için bir seferlik 1 Yasin süresi 1 Kenzül Arş ve Enbiya Suresinin son ayetini okuyup listedeki arkadaşlara bağışlaycağız.Kadir gecesine kadar süremiz olacak.Katılmak isteyenleri bekleriz🐥😍
Canım benim ben okudum allhim insallh şimdiden okuduğumuz sureleri dualarını kabul eder rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bı evlat nasip eder inşallah nereye katılacağını bilemediğim için buradan yazıyorum insallh dualarımız allhim izniyle kabul olucaktir

İnshaAllah canım pozitif le gel bize 🤗🥰
B1AD03B3-6EF5-4B5D-AAAC-87BEBDBD098B.jpeg

Merhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olur 💕 benim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim🧚‍♀️

Merhaba bizde yeni yeni düşünmeye başladık☺ Ramazan olduğu için çok yoğunluk veremiyoruz ama nasip.
Çok güzel bir aydayiz madden manen bu kadar arındıktan sonra bebek olursa ne guzel olur 💕 benim bat 11 Mayıs. Şimdilik ağırlık vermek istemiyorum ne yumurta çatlatmaya ne aşırı takibe. Çünkü streste bence etkiliyor. Doğal akışında bırakıcam biraz biz yeni düşünmeye başladık. Herkese mayis ayı müjde ile gelir umarim🧚‍♀️
canım zaten ılk aylardan bunlara gırme derım daha da cok stres olursun,
ben ılk 1 sene ovulasyon bılmezdım :)
hayırlısı ıle nasıp olsun inşallaahh

X