Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sorunu yoksa her günü değerlendirin
20 saniye mi 30 saniye mi tutuyorsun idrarda. Ben çok tutuyorum galiba dağılıyor çizgi bazen

İnshaAllah hic olmazsın bebiş olsun da

Canım yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra geçince bakılır sen bir hafta daha bekle öyle stress yaparsın kendine ne gerek var... Ben subatta gebeydim adet gecikmem vardı yinede testte cikmadi artık sen düşün gerisini... Zaten erken tetslere bakmayı doktorlar tavsiye etmez nebiçim doktormuş şaşırmadım haa Almanya bitti iyice artık

Merhabalarrrrrr bende aranıza katılmak istiyorumm
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz bu ay ilk kez klomen denedik bat 29 nisan ama regl olcam biliyorum o sebeple mayısta yerimi alayım dedimmm

Merhabalarrrrrr bende aranıza katılmak istiyorumm
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz bu ay ilk kez klomen denedik bat 29 nisan ama regl olcam biliyorum o sebeple mayısta yerimi alayım dedimmm
Merhaba hosgeldinnnnn olsun burada Nisan gurubumuz da var İnshaAllah gebelikten gelmez kırmızılar hemen ekliyorum son adet tarihin ne zamandi ?

Canım dondurma çekti yaaaa hemide şeftalili gordunmuu yaptığını

Merhaba hosgeldinnnnn olsun burada Nisan gurubumuz da var İnshaAllah gebelikten gelmez kırmızılar hemen ekliyorum son adet tarihin ne zamandi ?

Canım dondurma çekti yaaaa hemide şeftalili gordunmuu yaptığını
Sat 28 mart bat 29 nisan askom
Hahahaha yaaa nickimi değiştireceğim herkesin ağzını sulandırıyorum

Ins güzel haber alirim artik rüyalar görüp duruyom hayirlisi kayinvalidemde görmüs söyleyip duruyolar rüya tabi hayira ciksin. Bu arada ben almanyadaki doktordan memnun kalmadim ergenligmden beri dogru tedavi edemedi kalktim istanbula geldim esimle orda doktorum var söktürücü kullanuyordum bide klomen iste sık sık test et diyo e suan adet sancisi gibi gidip geliyo bide 2 gün önce belime agri girdi adetken olur ya hani .. cözemedim

Sperm sorunu yoksa her günü değerlendirin
20 saniye mi 30 saniye mi tutuyorsun idrarda. Ben çok tutuyorum galiba dağılıyor çizgi bazen
10 15 sn tutuyorum kuzum sprem sorunu yoksa %8 çıkmıştı hızlıymış sanırım başları ama gebelıge engel değşl dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…