- 9 Nisan 2021
- 4.925
- 6.995
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Sperm sorunu yoksa her günü değerlendirinYok bu ay vallla biz doğal yollarla denedik bakalım değerlendırıcem bugun yarın hatta salı carabamaua kadar düşünüyorumcunku biz bu hafta sadece carsamba yaptık kuzum ben bu testleri instgrma DNA mınnak kurabiye sayfasından aldım cok da öneririm size de
Ahahahha adam değişik ama tutanları görünce umut oluyor vallaHahaha ne tatlı isim koymuş adam... Bonibonlular 21 . Günü sakin unutmayın ben de dahilS sultansultan90
Var canım biri benimAramızda pko lu olanlar var mı benim gibi
İnshaAllah hic olmazsın bebiş olsun daÖyle uzun mu sürüyor ögrenmek ya kimse aciklamiyo bana dogru düzgün kafama göre test yaptiriyo doktor sürekli kontrol edecekmisim gebelik varmi diye 7 günde belli olmazmi kibu arada tsk ederim.canim etiket yaptgn icn :) adet günümüde bilmiyorum bu arada cünkü adet düzensizligim var ileri pkoyum suan gecen ay ilk defa kendilignden adet oldum omega 3 ve Q10 koenzim sayesinde. Bu önmüzdeki ay nezaman olurum hic fikrim yok
Bende geçen ay 15. Günde görmüştüm bu ay yine ovulasyon yapiyorum bakalim ne zaman gorcemNormal de hep 14 olurud bugun 15ci gündeyim sabah ovulasyon yaptım koyu çıktı bide aumuk gibi akıntı var akşam havuc yicem ilişki var bide bugun
Merhaba hosgeldinnnnnMerhabalarrrrrr bende aranıza katılmak istiyorumm
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz bu ay ilk kez klomen denedik bat 29 nisan ama regl olcam biliyorum o sebeple mayısta yerimi alayım dedimmm
Sat 28 mart bat 29 nisan askomMerhaba hosgeldinnnnnolsun burada Nisan gurubumuz da var İnshaAllah gebelikten gelmez kırmızılar hemen ekliyorum son adet tarihin ne zamandi ?
Canım dondurma çekti yaaaa hemide şeftalili gordunmuu yaptığını
Tabiiii sulandırır birsürü hamile var ve birçoğumuz da potansiyel gebeyizzzzSat 28 mart bat 29 nisan askom
Hahahaha yaaa nickimi değiştireceğim herkesin ağzını sulandırıyorum
Ahahah baba adaylarına biraz şeftalili dondurma aratmacaTabiiii sulandırır birsürü hamile var ve birçoğumuz da potansiyel gebeyizzzz
Aaaa yook degsitirme yaaaa çok tatlı olmuş
Benim canım ztn sürekli bişeyler çeker yemek yemeyi de cok severim boga burcu temsiliiiAhahah baba adaylarına biraz şeftalili dondurma aratmaca
Ahahaha benimkide aynı amaaan bu kadar beklemişiz olunca biraz sefasını sürüp nazını yapıcaz canımmBenim canım ztn sürekli bişeyler çeker yemek yemeyi de cok severim boga burcu temsiliiieşim diyor hamile olunca yandık
Aynn cnm.. Allah cc cümleye sağlıklı tombik yanaklı ev şenliği versinBizi kahve eşliginde mi okuyosun napıyosun
Ins güzel haber alirim artik rüyalar görüp duruyom hayirlisi kayinvalidemde görmüs söyleyip duruyolarİnshaAllah hic olmazsın bebiş olsun da
Canım yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra geçince bakılır sen bir hafta daha bekle öyle stress yaparsın kendine ne gerek var... Ben subatta gebeydim adet gecikmem vardı yinede testte cikmadi artık sen düşün gerisini... Zaten erken tetslere bakmayı doktorlar tavsiye etmez nebiçim doktormuş şaşırmadım haa Almanya bitti iyice artık
Ayyy canım benim. Amin insallah mayısta kavusalımmmAynn cnm.. Allah cc cümleye sağlıklı tombik yanaklı ev şenliği versin
Valla acısını cıkarıcamAhahaha benimkide aynı amaaan bu kadar beklemişiz olunca biraz sefasını sürüp nazını yapıcaz canımm
10 15 sn tutuyorum kuzum sprem sorunu yoksa %8 çıkmıştı hızlıymış sanırım başları ama gebelıge engel değşl dedi doktorSperm sorunu yoksa her günü değerlendirin
20 saniye mi 30 saniye mi tutuyorsun idrarda. Ben çok tutuyorum galiba dağılıyor çizgi bazen
Kaçıncı gundesin döngününBende geçen ay 15. Günde görmüştüm bu ay yine ovulasyon yapiyorum bakalim ne zaman gorcem