Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım erkeklerin sperm değerleri günden güne bile değişebiliyor, dediğin pozitif durumunun da belli dereceleri var, ciddiye alıncak derecede değildir.. sebebi ne o araştırılır. Bildiğim kadarıyla vucuttaki bir enfeksiyondan bile geçici süreliğine olabiliyormuş. Eminim bazı c vitamini d vitamini gibi takviyelerle takip yapacaktır.. erkeklerin sorunları inanki bizimkilerden daha kolay çözülüyor içini ferah tut

Mfk ürünleri yaz canım cıkıyor biz mfk man mfk women bide sirkesini aldık 700 tl fln verdik regl olmadan bir hafta önce başladım ben geldigi an baslayabilirsin yani ben vitamin de kullanıyorum omepa Q10 d vitamini onları kullandıgım için diğer ürünlere gerek duymadım vitamin kullanmıyorsanız fodega minera panecea ürünleri var birini alıp kullanın eşinle pcosun varsa kistlerin fln advictor ilave edebilirsin ama doktorun stokları sürekli bitiyor buldugunuz an alın bence 1 haftada da kargom geldi

Şöyle de yapabilirsin canım ikisi cok agır gelirse fiyat olarak sadece mfk man alın bide sirkesini al sirkeyi sen kullan sadece mfk womenı erkekler kullanamıyormus ama mfk mani kadınlar da kullanabilir dedi doktor eşinizle kullanabilirsiniz demişti

Canım sende eşine bol bol keçiboynuzu kürü yap arı sürü probolis alın aktardan için birlikte bide bol bol muz yedir bitter çikolata yedir bunlar hep spermi cogaltıyo

İn şa Allah canım..şimdi daha iyiyim..D vitamini doktor yazmamış...ama ben veriyorum..Kendi hormonlarım bence iyi..bir tek AMH hormonun cevabı çıkmamış..

Seninde mi düzensiz . Benim aşırı düzensiz reglm ya . Hap ilaç kullanmadam hiç olmuyor. Hormonlarda lh yüksek 19 felan çıktı .
Benim her ay olur normalde bir subay düşük yaptım o zaman geç geldi bide mart ayında olmadım Nisan'da oldum sanırım kimyasal di

Canım sende eşine bol bol keçiboynuzu kürü yap arı sürü probolis alın aktardan için birlikte bide bol bol muz yedir bitter çikolata yedir bunlar hep spermi cogaltıyo
Keçiboynuzu bekmezi günde 1 kaşık aç karnına veriyorum..muz..ceviz..bitter çikolata veriyorum..akşamlar havuç suyu.Kürünü nasıl yapıyorsunki?

Keçiboynuzu bekmezi günde 1 kaşık aç karnına veriyorum..muz..ceviz..bitter çikolata veriyorum..akşamlar havuç suyu.Kürünü nasıl yapıyorsunki?
Taze keçiboynuzu alıp 3-4 tane kırıp bir bardak içme suyuna koyup bir kaynar verince kapatıyorum 3-4 içinde yani bir kaynar yeterli oluyo fazlası özünü alıyor sonra 10 dk dinlendir suyundan içiriyosun canım

Taze keçiboynuzu alıp 3-4 tane kırıp bir bardak içme suyuna koyup bir kaynar verince kapatıyorum 3-4 içinde yani bir kaynar yeterli oluyo fazlası özünü alıyor sonra 10 dk dinlendir suyundan içiriyosun canım
Sonuç gördünmü sen?Oruç tutuyor eşim..akşam ederim

Çok teşekkürler canım zaten tedavi sürecinde de her ay o paraları veriyoruz. Sirke ne işe yarıyormuş peki? Yoruyorum seni ama baktım Instagram hesabına da çok dağınık yaa

Sonuç gördünmü sen?Oruç tutuyor eşim..akşam ederim
Ben bir ay verdim sonra sperm testi istedi doktor sonucları gayet iyi demişti şimdide işte eşime mfk man veriyorum içinde arı sürü propolis polen keçiboynuzu bir sürü karışım var o doktorun azosperm ürünü var yeterli değilse sayısı kullanabilirsiniz

Çok teşekkürler canım zaten tedavi sürecinde de her ay o paraları veriyoruz. Sirke ne işe yarıyormuş peki? Yoruyorum seni ama baktım Instagram hesabına da çok dağınık yaa
Canım onun için de de karahindiba aslan pencesi hayıt çörek otu alıç karısımı gibi daha sayamadıgım bi kaç şey var biliyosun çörek otu fln yumurtların kalitesini artıryo

Ooo baktım şimdi 1300 e geliyor komple paket önümüzdeki ay dinleniriz. Bir sonraki ay alırız artık

Kızlar ovitrelle iğne sonrası 15.gün regl oldum.
Ama birgün sürdü . Normal adet gibiydi ama 1 gün sürdü kesildi .
Sizce hamile olma ihtimalim varmı

Eskiden eşinde bir problem varmıydı? benimki bitter çıkolatanı zor yiyor...bana diyor ben deneme testi oldum senin için))Ama dedim yarın alsın keçiboynuzu..kaynatın vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…