- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Canım erkeklerin sperm değerleri günden güne bile değişebiliyor, dediğin pozitif durumunun da belli dereceleri var, ciddiye alıncak derecede değildir.. sebebi ne o araştırılır. Bildiğim kadarıyla vucuttaki bir enfeksiyondan bile geçici süreliğine olabiliyormuş. Eminim bazı c vitamini d vitamini gibi takviyelerle takip yapacaktır.. erkeklerin sorunları inanki bizimkilerden daha kolay çözülüyor içini ferah tutYa kızlar kafam çok karıştı..eşim sperm testi verdi..sonuç bilmiyorum nasıl..internetten bakıyorum..bence iyi diğil.Aglutanasyon pozitif çıkmış..ben hiç bilmiyorum bu ne demek..internette yazılıyorki kısırlık demek..çocuk olmuyormuş..
Herkes ayn durum niye senın belırsız mı oluyo yumurtlama gunlerın kuzumTabi gorebilirsem bu ay yumurtlamaramazanda da gün aşırı değerlendirmek de bi eziyet geliyo bana o yüzden bu ay da ovulasyon denemek istedim
Mfk ürünleri yaz canım cıkıyor biz mfk man mfk women bide sirkesini aldık 700 tl fln verdik regl olmadan bir hafta önce başladım ben geldigi an baslayabilirsin yani ben vitamin de kullanıyorum omepa Q10 d vitamini onları kullandıgım için diğer ürünlere gerek duymadım vitamin kullanmıyorsanız fodega minera panecea ürünleri var birini alıp kullanın eşinle pcosun varsa kistlerin fln advictor ilave edebilirsin ama doktorun stokları sürekli bitiyor buldugunuz an alın bence 1 haftada da kargom geldiKuzum şimdi eşimle konuştuk bu konuyu da tedavide bu son ayımız, doğal yolla deneyeceğimiz aylarda biz de kullanalım bunları dedik ama hiç bilmiyorum. Nasıl alabiliriz onları? Instagram'dan mesaj atmam mı gerekiyor? Bi de fiyatları nasıl?
Şöyle de yapabilirsin canım ikisi cok agır gelirse fiyat olarak sadece mfk man alın bide sirkesini al sirkeyi sen kullan sadece mfk womenı erkekler kullanamıyormus ama mfk mani kadınlar da kullanabilir dedi doktor eşinizle kullanabilirsiniz demiştiKuzum şimdi eşimle konuştuk bu konuyu da tedavide bu son ayımız, doğal yolla deneyeceğimiz aylarda biz de kullanalım bunları dedik ama hiç bilmiyorum. Nasıl alabiliriz onları? Instagram'dan mesaj atmam mı gerekiyor? Bi de fiyatları nasıl?
Canım sende eşine bol bol keçiboynuzu kürü yap arı sürü probolis alın aktardan için birlikte bide bol bol muz yedir bitter çikolata yedir bunlar hep spermi cogaltıyoYa kızlar kafam çok karıştı..eşim sperm testi verdi..sonuç bilmiyorum nasıl..internetten bakıyorum..bence iyi diğil.Aglutanasyon pozitif çıkmış..ben hiç bilmiyorum bu ne demek..internette yazılıyorki kısırlık demek..çocuk olmuyormuş..
İn şa Allah canım..şimdi daha iyiyim..D vitamini doktor yazmamış...ama ben veriyorum..Kendi hormonlarım bence iyi..bir tek AMH hormonun cevabı çıkmamış..Canım erkeklerin sperm değerleri günden güne bile değişebiliyor, dediğin pozitif durumunun da belli dereceleri var, ciddiye alıncak derecede değildir.. sebebi ne o araştırılır. Bildiğim kadarıyla vucuttaki bir enfeksiyondan bile geçici süreliğine olabiliyormuş. Eminim bazı c vitamini d vitamini gibi takviyelerle takip yapacaktır.. erkeklerin sorunları inanki bizimkilerden daha kolay çözülüyor içini ferah tut
Benim her ay olur normalde bir subay düşük yaptım o zaman geç geldi bide mart ayında olmadım Nisan'da oldum sanırım kimyasal diSeninde mi düzensiz . Benim aşırı düzensiz reglm ya. Hap ilaç kullanmadam hiç olmuyor. Hormonlarda lh yüksek 19 felan çıktı .
Keçiboynuzu bekmezi günde 1 kaşık aç karnına veriyorum..muz..ceviz..bitter çikolata veriyorum..akşamlar havuç suyu.Kürünü nasıl yapıyorsunki?Canım sende eşine bol bol keçiboynuzu kürü yap arı sürü probolis alın aktardan için birlikte bide bol bol muz yedir bitter çikolata yedir bunlar hep spermi cogaltıyo
İnshaAllah canım pozitif le gel bizeBenim yarın bat günü kozlar test yapıcam dua edin banaçift çizgi görmek nasip olur inş
Taze keçiboynuzu alıp 3-4 tane kırıp bir bardak içme suyuna koyup bir kaynar verince kapatıyorum 3-4 içinde yani bir kaynar yeterli oluyo fazlası özünü alıyor sonra 10 dk dinlendir suyundan içiriyosun canımKeçiboynuzu bekmezi günde 1 kaşık aç karnına veriyorum..muz..ceviz..bitter çikolata veriyorum..akşamlar havuç suyu.Kürünü nasıl yapıyorsunki?
Sonuç gördünmü sen?Oruç tutuyor eşim..akşam ederimTaze keçiboynuzu alıp 3-4 tane kırıp bir bardak içme suyuna koyup bir kaynar verince kapatıyorum 3-4 içinde yani bir kaynar yeterli oluyo fazlası özünü alıyor sonra 10 dk dinlendir suyundan içiriyosun canım
Mfk ürünleri yaz canım cıkıyor biz mfk man mfk women bide sirkesini aldık 700 tl fln verdik regl olmadan bir hafta önce başladım ben geldigi an baslayabilirsin yani ben vitamin de kullanıyorum omepa Q10 d vitamini onları kullandıgım için diğer ürünlere gerek duymadım vitamin kullanmıyorsanız fodega minera panecea ürünleri var birini alıp kullanın eşinle pcosun varsa kistlerin fln advictor ilave edebilirsin ama doktorun stokları sürekli bitiyor buldugunuz an alın bence 1 haftada da kargom geldi
Çok teşekkürler canımŞöyle de yapabilirsin canım ikisi cok agır gelirse fiyat olarak sadece mfk man alın bide sirkesini al sirkeyi sen kullan sadece mfk womenı erkekler kullanamıyormus ama mfk mani kadınlar da kullanabilir dedi doktor eşinizle kullanabilirsiniz demişti
Ben bir ay verdim sonra sperm testi istedi doktor sonucları gayet iyi demişti şimdide işte eşime mfk man veriyorum içinde arı sürü propolis polen keçiboynuzu bir sürü karışım var o doktorun azosperm ürünü var yeterli değilse sayısı kullanabilirsinizSonuç gördünmü sen?Oruç tutuyor eşim..akşam ederim
Canım onun için de de karahindiba aslan pencesi hayıt çörek otu alıç karısımı gibi daha sayamadıgım bi kaç şey var biliyosun çörek otu fln yumurtların kalitesini artıryoÇok teşekkürler canımzaten tedavi sürecinde de her ay o paraları veriyoruz. Sirke ne işe yarıyormuş peki? Yoruyorum seni ama baktım Instagram hesabına da çok dağınık yaa
Ooo baktım şimdi 1300 e geliyor komple paketŞöyle de yapabilirsin canım ikisi cok agır gelirse fiyat olarak sadece mfk man alın bide sirkesini al sirkeyi sen kullan sadece mfk womenı erkekler kullanamıyormus ama mfk mani kadınlar da kullanabilir dedi doktor eşinizle kullanabilirsiniz demişti
Eskiden eşinde bir problem varmıydı? benimki bitter çıkolatanı zor yiyor...bana diyor ben deneme testi oldum senin için))Ama dedim yarın alsın keçiboynuzu..kaynatın vericemBen bir ay verdim sonra sperm testi istedi doktor sonucları gayet iyi demişti şimdide işte eşime mfk man veriyorum içinde arı sürü propolis polen keçiboynuzu bir sürü karışım var o doktorun azosperm ürünü var yeterli değilse sayısı kullanabilirsiniz
Sadece mfk man ve sirkeyi al bence canım fodega da hediyesi varmıs baktım smdi toplam 484 tl ye geliyor isterseniz öle yapınOoo baktım şimdi 1300 e geliyor komple paketönümüzdeki ay dinleniriz. Bir sonraki ay alırız artık