Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar kafam çok karıştı..eşim sperm testi verdi..sonuç bilmiyorum nasıl..internetten bakıyorum..bence iyi diğil.Aglutanasyon pozitif çıkmış..ben hiç bilmiyorum bu ne demek..internette yazılıyorki kısırlık demek..çocuk olmuyormuş..

Ins güzel haber alirim artik rüyalar görüp duruyom hayirlisi kayinvalidemde görmüs söyleyip duruyolar🤣 rüya tabi hayira ciksin. Bu arada ben almanyadaki doktordan memnun kalmadim ergenligmden beri dogru tedavi edemedi kalktim istanbula geldim esimle orda doktorum var söktürücü kullanuyordum bide klomen iste sık sık test et diyo e suan adet sancisi gibi gidip geliyo bide 2 gün önce belime agri girdi adetken olur ya hani .. cözemedim
Ayyy İnshaAllah vardır canım hadi bakalım dediğim gibi bekle bir hafta daha geçsin.. hiç strese sokma kendini.. olacağı varsa zaten olur rahat bırak kendini bol dua et☺️

Ya kızlar kafam çok karıştı..eşim sperm testi verdi..sonuç bilmiyorum nasıl..internetten bakıyorum..bence iyi diğil.Aglutanasyon pozitif çıkmış..ben hiç bilmiyorum bu ne demek..internette yazılıyorki kısırlık demek..çocuk olmuyormuş..
Canım hemen kendin değerlendirme.. doktor baksın önce hem herşeyin bir çağresi var çok şükür..

Ayyy İnshaAllah vardır canım hadi bakalım dediğim gibi bekle bir hafta daha geçsin.. hiç strese sokma kendini.. olacağı varsa zaten olur rahat bırak kendini bol dua et☺️
Insallah canim.. ah bir bilsen nekadar dua ettigmi rabbim kabul etsin o dilegim bir gün gerceklessin diye afrikadaki cocuklar icin iftar yemegi verdim bagis yaparak 100 cocuk icin nasil videoda sevinmisler hepsinin duasindayim .. 😭🤲 nasip kismet artik

Canım hemen kendin değerlendirme.. doktor baksın önce hem herşeyin bir çağresi var çok şükür..
Haftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((

Insallah canim.. ah bir bilsen nekadar dua ettigmi rabbim kabul etsin o dilegim bir gün gerceklessin diye afrikadaki cocuklar icin iftar yemegi verdim bagis yaparak 100 cocuk icin nasil videoda sevinmisler hepsinin duasindayim .. 😭🤲 nasip kismet artik
Allah razı olsun senddn güzel yapmışsın 😍😍😍 Rabbim kabul etsin İnshaAllah en kısa zaman da sevindirsin seni 🤗

Haftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((
Telaş etme canım İnshaAllah güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle 🥰

Canım hemn internette okuyup stres yapma bencede doktoruna at yorumlasın insallah güzel haberler alırsın 🙏🙏

Bide bişi sormak istiyorum sizlere kızçeler benim hormon testlerim hep normal gelirdi bi sıkıntı olmazdı bu ay ilk kez klomen kullandım döngümün 16.gününde 18mm bir tane yumurtam oluşmuştu ve lh 130 e2 273 çıktı doktor çatlatma iğnesi vermedi sadece duphaston verdi hiçbir şey de demedi sormadan hiçbişi demiyo zaten bende soru sorma özürlüyüm 🤣 şimdi lh niye bu kadar yüksek çıktı olmayacağı için mi böyle yaptı kendi kendine çatlayacağını düşündüğü için mi anlamadım

Son düzenleme:
Bende bu ay mfk man mfk women kullanıyorum advictorun kistler pcoslular için iyi geldigni söylüyor bizde başlangıc ürünlerini söyledik bakalım
Kuzum şimdi eşimle konuştuk bu konuyu da tedavide bu son ayımız, doğal yolla deneyeceğimiz aylarda biz de kullanalım bunları dedik ama hiç bilmiyorum. Nasıl alabiliriz onları? Instagram'dan mesaj atmam mı gerekiyor? Bi de fiyatları nasıl?

X