Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh oh hadi inşallah güzelce büyümüşlerdirr

Evdeydim bu hafta çokkk güzeldi stres ten uzak sakin.. Ama yarın başlıyor okul
Bu ay kendim ovulasyonla takip ediyorum da hala aşırı silik..
Acaba oruçtan mı anlamadım hiç bu kdr silik olmazdı lh testlerim.. Ya da bu ay yumurtlama olmayacak mı acaba

Bu mükemmelll bir pik
Yarında yap bugünleri değerlendirin
Benim lh testleri de bundan kaç saniye tutuyorsun kuzum
Yumurtlama için bir şey kullandın mı bu ay

Çikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm
Ya o adamın sanırım yarıyor ilaçlari ya ben hic kullanmadım da ama çok olumlu yorumlar var ve sonuçlar.. Bende inandım yani İnshaAllah sende de olumlu olur kuzumm

Ya o adamın sanırım yarıyor ilaçlari ya ben hic kullanmadım da ama çok olumlu yorumlar var ve sonuçlar.. Bende inandım yani İnshaAllah sende de olumlu olur kuzumm
İnşallahh kuzucumm aminnn
Forumda bir arkdş onun eş paketiyle hamile kaldıı.. Ondan beri daha yumuşak yaklaşıyorum mfk ya para tuzağı olarak görürdüm önceden..
Advictorla açılış yaptım kistlerime iyi gelirse eş paketi de düşünebilirim

Çikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm
Bende bu ay mfk man mfk women kullanıyorum advictorun kistler pcoslular için iyi geldigni söylüyor bizde başlangıc ürünlerini söyledik bakalım

Sat 16 nisan , bat 16 mayıs
1 yıldır bekliyoruz. Benide ekleyin inşallah hepimiz hamile kalırız

Bende sıkı takipçisiyim bir aydır mfk man mfk womenla başladık bizde bu ay bakalım

Yok canım ne alakası var oruçla.. olur olur daha sabırla devam et mutlaka ayni zamanlar da yap kuzum.. hiç belli olmuyor cunki ne zaman olacağı yumurtlamanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…