- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.615
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Tamam canım ..Sat 15 nisan 10 aydır bekliyoruz
Yaa ne güzelTamam canım ..
Bu arada benim çok ama çok sevdiğim dostun en yakın arkadaşımin ismi de safiye böyle görünce duygulandım
Benimde bat 11 mayıs hemde doğum günüm insallah pozitifleri görürüz canımBeni de ekler misiniz
Bat 16 Nisan, Önümüzdeki Bat 11 Mayıs Bu ay ilk denememizdi. İnşallah Mayıs'ta hepimiz iki kalpli oluruz
Benimde doğum günüm inşallah şans getirirBenimde bat 11 mayıs hemde doğum günüm insallah pozitifleri görürüz canım
Normal de hep 14 olurud bugun 15ci gündeyim sabah ovulasyon yaptım koyu çıktı bide aumuk gibi akıntı var akşam havuc yicem ilişki var bide bugunCanim kaçıncı gün yumurtlama gördün
Ayy insallah hediyemiz olurBenimde doğum günüm inşallah şans getirir
Ohhh masallah bol bol ye havuçları hadi bu ay pozitifleri görüyoruzNormal de hep 14 olurud bugun 15ci gündeyim sabah ovulasyon yaptım koyu çıktı bide aumuk gibi akıntı var akşam havuc yicem ilişki var bide bugun
Oh oh hadi inşallah güzelce büyümüşlerdirrCanisiiiiiimmm bende özledim hepiniziii
Ne yapım canım ramazan ayı işte vakit bir şekil de geçiyor ortasına geldik vallaha ya..
Doktor yumurtlama için ilaç vermişti salı günü kontrolüm var baklkm İnshaAllah ise yaramıştır..
Sen ne yaptın bakalim
Benim bat 22 23 Nisan, canım cuma haber ederimGaripserce D denizderin1 kızlar adet dönemleriniz gelmiş ne dir son durum isnhaAllah güzel haber olur
MaviHayallerim canım sen de ki son durum nedir?
Bu mükemmelll bir pikKızlar selammm ben geldım :)
bu hafta sadece carsamba ilişki oldu kendıme göre 14 cü gün dündü dün de değerlendıremedık malesef test yaptım biraz önce baksanıza ne kadar koyu napim sizce adet olacakmışım gibi his var
Ya o adamın sanırım yarıyor ilaçlari ya ben hic kullanmadım da ama çok olumlu yorumlar var ve sonuçlar.. Bende inandım yani İnshaAllah sende de olumlu olur kuzummÇikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm
İnşallahh kuzucumm aminnnYa o adamın sanırım yarıyor ilaçlari ya ben hic kullanmadım da ama çok olumlu yorumlar var ve sonuçlar.. Bende inandım yani İnshaAllah sende de olumlu olur kuzumm
Son 5-6 gün hadi inşallah bebişş gelsinnnnBenim bat 22 23 Nisan, canım cuma haber ederim
Bende bu ay mfk man mfk women kullanıyorum advictorun kistler pcoslular için iyi geldigni söylüyor bizde başlangıc ürünlerini söyledik bakalımÇikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm
Sat 16 nisan , bat 16 mayısEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay Garipserce 19 Mart 15 Nisan 2 yıl D denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @matildaaaa 20
Mart18 Nisan 4 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @Hyrnssrcn 17 Mart 24 Nisan @Hemsire47 26 Mart 25 Nisan 1 yıl @zrn88 3 Nisan 27 Nisan 1,5 yıl @Cgh 1 Nisan 27 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @altinkiz2404 17
Mart28 Nisan @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @angel0003 7 Nisan 1 Mayıs @Zeyno2734 1 Mayıs 2 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @Ayrk 7 Nisan 2 Mayıs 7 ay @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @vrllardanbirben 6
Nisan3 Mayıs 13 ay iyilikperisi92 3 Nisan 3 Mayıs Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @dilara capgu 18 Nisan 4 Mayıs @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @peonia 4 Nisan 5 Mayıs 8 ay @ZorluBekleyis 10 Nisan 5 Mayıs 4 ay @geceyagmuru 7 Nisan 5 Mayıs 1,5 yıl @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl @Simgeklcc 12
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Mavihali 7 Mayıs My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Genckading 11
Nisan8 Mayıs @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @bilgebiri 10 Nisan 8 Mayıs @Hakimexanim 12
Nisan9 Mayıs @Veziir 12
Nisan9 Mayıs 2,5 yıl @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl @ad000 11 Nisan 10 Mayıs 3 yıl S sultansultan90 13 Nisan 11 Mayıs 9 ay @Niqu 11
Nisan11 Mayıs 14 ay @Pembesacli Rapunzel 16
Nisan11 Mayıs 1 ay @A R Y A 14
Nisan14 Mayıs 15 ay @Derin1111 16 Nisan 14 Mayıs 2,5 yıl @Sopranoooo 15 Mayıs miraclebeyb 15 Nisan 15 Mayıs 10 ay @bshk1993 20 Mayıs @Ayseeekkk 3 Nisan 30 Mayıs 1 yıl
Bende sıkı takipçisiyim bir aydır mfk man mfk womenla başladık bizde bu ay bakalımİnşallahh kuzucumm aminnn
Forumda bir arkdş onun eş paketiyle hamile kaldıı.. Ondan beri daha yumuşak yaklaşıyorum mfk yapara tuzağı olarak görürdüm önceden..
Advictorla açılış yaptım kistlerime iyi gelirse eş paketi de düşünebilirim
Bulmussun formu Hosgeldin canımSat 16 nisan , bat 16 mayıs
1 yıldır bekliyoruz. Benide ekleyininşallah hepimiz hamile kalırız
Yok canım ne alakası var oruçla.. olur olur daha sabırla devam et mutlaka ayni zamanlar da yap kuzum.. hiç belli olmuyor cunki ne zaman olacağı yumurtlamanın..Oh oh hadi inşallah güzelce büyümüşlerdirr
Evdeydim bu hafta çokkk güzeldi stres ten uzak sakin.. Ama yarın başlıyor okul
Bu ay kendim ovulasyonla takip ediyorum da hala aşırı silik..
Acaba oruçtan mı anlamadım hiç bu kdr silik olmazdı lh testlerim.. Ya da bu ay yumurtlama olmayacak mı acaba
Çok komik adam ama yaaaBende sıkı takipçisiyim bir aydır mfk man mfk womenla başladık bizde bu ay bakalım