- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Ayyy İnshaAllah vardır canım hadi bakalım dediğim gibi bekle bir hafta daha geçsin.. hiç strese sokma kendini.. olacağı varsa zaten olur rahat bırak kendini bol dua etIns güzel haber alirim artik rüyalar görüp duruyom hayirlisi kayinvalidemde görmüs söyleyip duruyolarrüya tabi hayira ciksin. Bu arada ben almanyadaki doktordan memnun kalmadim ergenligmden beri dogru tedavi edemedi kalktim istanbula geldim esimle orda doktorum var söktürücü kullanuyordum bide klomen iste sık sık test et diyo e suan adet sancisi gibi gidip geliyo bide 2 gün önce belime agri girdi adetken olur ya hani .. cözemedim
Canım hemen kendin değerlendirme.. doktor baksın önce hem herşeyin bir çağresi var çok şükür..Ya kızlar kafam çok karıştı..eşim sperm testi verdi..sonuç bilmiyorum nasıl..internetten bakıyorum..bence iyi diğil.Aglutanasyon pozitif çıkmış..ben hiç bilmiyorum bu ne demek..internette yazılıyorki kısırlık demek..çocuk olmuyormuş..
Insallah canim.. ah bir bilsen nekadar dua ettigmi rabbim kabul etsin o dilegim bir gün gerceklessin diye afrikadaki cocuklar icin iftar yemegi verdim bagis yaparak 100 cocuk icin nasil videoda sevinmisler hepsinin duasindayim ..Ayyy İnshaAllah vardır canım hadi bakalım dediğim gibi bekle bir hafta daha geçsin.. hiç strese sokma kendini.. olacağı varsa zaten olur rahat bırak kendini bol dua et
Haftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((Canım hemen kendin değerlendirme.. doktor baksın önce hem herşeyin bir çağresi var çok şükür..
Allah razı olsun senddn güzel yapmışsınInsallah canim.. ah bir bilsen nekadar dua ettigmi rabbim kabul etsin o dilegim bir gün gerceklessin diye afrikadaki cocuklar icin iftar yemegi verdim bagis yaparak 100 cocuk icin nasil videoda sevinmisler hepsinin duasindayim ..nasip kismet artik
Telaş etme canım İnshaAllah güzel şeyler olacak Allah'ın izniyleHaftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((
Anladım kuzucum10 15 sn tutuyorum kuzum sprem sorunu yoksa %8 çıkmıştı hızlıymış sanırım başları ama gebelıge engel değşl dedi doktor
Bizide habersiz bırakma canımHaftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((
Yazarım ben buraBizide habersiz bırakma canım
Amin insallah istiyen herkese nasip olsunAllah razı olsun senddn güzel yapmışsınRabbim kabul etsin İnshaAllah en kısa zaman da sevindirsin seni
Seninde mi düzensiz . Benim aşırı düzensiz reglm yaVar canım biri benim
Bende pko luyum canım ama hormon testlerim hep normal geliyor bide adetim çok düzenli ama yumurtalıkların görüntüsü pko nasıl oluyo anlamıyorum doktorda anlamıyoAramızda pko lu olanlar var mı benim gibi
Canım hemn internette okuyup stres yapma bencede doktoruna at yorumlasın insallah güzel haberler alırsınHaftaya doktorda olucam..sabr edemiyorum.1 sene önce verdi..doktor iyi dedi sonuçları..nasıl oldu değişdi..aslında daha çok yemeyine dikkat etdi..İn şa Allah güzel haber desin doktor((
Eşimde öyle diyor..her şey güzel diyor..sen çok stres yapıyorsun..Ben hep diyorum erkeklerde problem çıkmasın..onların işi çok zor.Canım hemn internette okuyup stres yapma bencede doktoruna at yorumlasın insallah güzel haberler alırsın
Bugün 11Kaçıncı gundesin döngünün
Tabi gorebilirsem bu ay yumurtlamaAz kalmış
Kuzum şimdi eşimle konuştuk bu konuyu da tedavide bu son ayımız, doğal yolla deneyeceğimiz aylarda biz de kullanalım bunları dedik ama hiç bilmiyorum. Nasıl alabiliriz onları? Instagram'dan mesaj atmam mı gerekiyor? Bi de fiyatları nasıl?Bende bu ay mfk man mfk women kullanıyorum advictorun kistler pcoslular için iyi geldigni söylüyor bizde başlangıc ürünlerini söyledik bakalım