- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
HoşgeldiiiinSat 16 nisan , bat 16 mayıs
1 yıldır bekliyoruz. Benide ekleyininşallah hepimiz hamile kalırız
Ya sorma bende arada canlı yayınlarına giriyorum bayagı komik cok hamile kalan var gerçekten herkese umut oluyoÇok komik adam ama yaaa
İnshaAllah canım sende faydalanmış olursun mfk gebesi olursun artıkİnşallahh kuzucumm aminnn
Forumda bir arkdş onun eş paketiyle hamile kaldıı.. Ondan beri daha yumuşak yaklaşıyorum mfk yapara tuzağı olarak görürdüm önceden..
Advictorla açılış yaptım kistlerime iyi gelirse eş paketi de düşünebilirim
Ahaha yok kız bende o şans nerdeeSon 5-6 gün hadi inşallah bebişş gelsinnnn
Olsun bizde Nisan gurubu da varAhaha yok kız bende o şans nerdee
Mayıs grubuna geldim çoktan doktor randevum bile aldım aşılama ya gitmek için o kadar hazırlıklıyım düşün yani
Alintiladim canım burdan devam konuşabiliriz.. zaten lismtemdesin eklemiştim seni o yüzden burada diğer kardeşler de görür yazdıklarıni diye dedim canım şuan Mayıs topiğindesinYa öylemi anladim canim evet ayin 10 degerlendirdim ama umutsuzum2 kez hamilelik testi yaptim.negatif cikti bide klomenden 2 gün sonra basladi benim agrilarim yanls saymadiysam klomenden 13.cü gün bugun hala debam ediyo agrilarim bu arada mayis topigimze gel demissin ben fazla anlamiyorum.bu siteyi ya beceremiyom pek eklersen belki etiket filan anca anlarim
Pozitif şuan canim bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine bu şekil koyuysa yada ikiside aynıysa değerlendirme yarın sonraki gün illaki çatlamış olucaktir ozmana tekrar deneValla ıkisinin koyuluk değeri aynı napım şimdi
Bu mucizeler neden bizi de bulmasın kiii çok okuyoruz burda tedavi başlayacakken hamile kalanları, hadi inşallahhhhAhaha yok kız bende o şans nerdee
Mayıs grubuna geldim çoktan doktor randevum bile aldım aşılama ya gitmek için o kadar hazırlıklıyım düşün yani
Ahhh ah inşallahhhhİnshaAllah canım sende faydalanmış olursun mfk gebesi olursun artık
Yaaaa takipteyim seni hadi inşallahhh güzel haberler verBende sıkı takipçisiyim bir aydır mfk man mfk womenla başladık bizde bu ay bakalım
Aynen kuzum devam ediyorum bakalm görene kdr devamYok canım ne alakası var oruçla.. olur olur daha sabırla devam et mutlaka ayni zamanlar da yap kuzum.. hiç belli olmuyor cunki ne zaman olacağı yumurtlamanın..
Bence doğru tercih yapmıssın canım işe yarıcak bence mfklanalımAhhh ah inşallahhhhbonibondan kurtulam da inşallah
Hahaha ne tatlı isim koymuş adam... Bonibonlular 21 . Günü sakin unutmayın ben de dahilAhhh ah inşallahhhhbonibondan kurtulam da inşallah
Hadi ins kuzum benımOhhh masallah bol bol ye havuçları hadi bu ay pozitifleri görüyoruz
Yok bu ay vallla biz doğal yollarla denedik bakalım değerlendırıcem bugun yarın hatta salı carabamaua kadar düşünüyorumBu mükemmelll bir pik
Yarında yap bugünleri değerlendirin
Benim lh testleri de bundan kaç saniye tutuyorsun kuzum
Yumurtlama için bir şey kullandın mı bu ay
Tamam kuzum bugun yarın denıyorum test e de devam ediyorum o zamanPozitif şuan canim bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine bu şekil koyuysa yada ikiside aynıysa değerlendirme yarın sonraki gün illaki çatlamış olucaktir ozmana tekrar dene
Öyle uzun mu sürüyor ögrenmek ya kimse aciklamiyo bana dogru düzgün kafama göre test yaptiriyo doktor sürekli kontrol edecekmisim gebelik varmi diye 7 günde belli olmazmi kiAlintiladim canım burdan devam konuşabiliriz.. zaten lismtemdesin eklemiştim seni o yüzden burada diğer kardeşler de görür yazdıklarıni diye dedim canım şuan Mayıs topiğindesin
Canim tets için erken ama daha üzerinden 7 gün geçmiş yumurtlamanın ve bat a da çok var bekle biraz bakalım 15 gün filan geçsin su yumurtlama gününden