Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah canım sende faydalanmış olursun mfk gebesi olursun artık

Kızlar bişey soracam size dün kasık ağrısı yaşadım dünü değerlendirdik bugün de akıntım çok fazla galiba yumurta çatladı sorum şu bugünü de değerlendirmem gerekiyor mu yoksa yarın mi her gün ilişki önerilmiyor o yüzden merak ettim ne yapsam bilemedim

Alintiladim canım burdan devam konuşabiliriz.. zaten lismtemdesin eklemiştim seni o yüzden burada diğer kardeşler de görür yazdıklarıni diye dedim canım şuan Mayıs topiğindesin

Canim tets için erken ama daha üzerinden 7 gün geçmiş yumurtlamanın ve bat a da çok var bekle biraz bakalım 15 gün filan geçsin su yumurtlama gününden

Ahaha yok kız bende o şans nerdee
Mayıs grubuna geldim çoktan doktor randevum bile aldım aşılama ya gitmek için o kadar hazırlıklıyım düşün yani
Bu mucizeler neden bizi de bulmasın kiii çok okuyoruz burda tedavi başlayacakken hamile kalanları, hadi inşallahhhh
Ben de benden başka herkes bu mucizeyi yaşayabilir gibi geliyor bazen, umutlanmak istemiyorum hliç bir ay

Bu mükemmelll bir pik
Yarında yap bugünleri değerlendirin
Benim lh testleri de bundan kaç saniye tutuyorsun kuzum
Yumurtlama için bir şey kullandın mı bu ay
Yok bu ay vallla biz doğal yollarla denedik bakalım değerlendırıcem bugun yarın hatta salı carabamaua kadar düşünüyorum cunku biz bu hafta sadece carsamba yaptık kuzum ben bu testleri instgrma DNA mınnak kurabiye sayfasından aldım cok da öneririm size de

Pozitif şuan canim bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine bu şekil koyuysa yada ikiside aynıysa değerlendirme yarın sonraki gün illaki çatlamış olucaktir ozmana tekrar dene
Tamam kuzum bugun yarın denıyorum test e de devam ediyorum o zaman

Öyle uzun mu sürüyor ögrenmek ya kimse aciklamiyo bana dogru düzgün kafama göre test yaptiriyo doktor sürekli kontrol edecekmisim gebelik varmi diye 7 günde belli olmazmi ki bu arada tsk ederim.canim etiket yaptgn icn :) adet günümüde bilmiyorum bu arada cünkü adet düzensizligim var ileri pkoyum suan gecen ay ilk defa kendilignden adet oldum omega 3 ve Q10 koenzim sayesinde. Bu önmüzdeki ay nezaman olurum hic fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…