Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende da önce letu kullanmıştım 1 yumurta oluşmuştu fostimon kullandım birde onda da 2 yumurta oluşmuştu aşılama yaptık bende hiç hamile kalamadım. Şimdi de ilaçla tedavi yapılıyor ama normal ilişki olacak canım. Dün başladım iğneye her gün sabah 10 da yapıyorum 125 ml le başladık. 3 gün iğne 4. Gün kontrol dedi bana da salı günü kontrolüm var

Hoş geldinnnnnn özlettin kız kendini.. Nasılsın canım neler yapıyorsunn
Canisiiiiiimmm bende özledim hepiniziii
Ne yapım canım ramazan ayı işte vakit bir şekil de geçiyor ortasına geldik vallaha ya..

Doktor yumurtlama için ilaç vermişti salı günü kontrolüm var baklkm İnshaAllah ise yaramıştır..

Sen ne yaptın bakalim

Al kuzum sarı turuncu gri tonlar unisex renkler al bana hep ugur getirdi bakalim simdi aldiklarimida cocuklar ayiciga giydirdi ama cikinca alacam ara ara
Evet bende o renklerden düşündüm hatta fıstık yeşili de olabilir veya krem rengi ve beyaz oyyyyssss ben yerim onları yaaaa

Ay hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorum

Amiinn canım benim iğneyi yaptığım da 1 saat kadar yanıyor birde kasıklarımda ara ara batma oluyor canım. İlaç falan kullanıyoruz ya bence Allahım affeder daha sonra kazasını tutarız.

Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından

Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
cok giremedim kuzum buraya sat 3 mart
Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından

Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
kuxu cok giremedim yazıyo. Hemen sat 3 nisan bat 3 Mayıs benım

Benimde bugün bitti reglim letunun da 4. Günündeyim yarın bitiyor ilacım çarşamba da doktor kontorlüm var bakalım bu ay bizi neler bekliyor

Benim sat 1 nisan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…