-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Bende da önce letu kullanmıştım 1 yumurta oluşmuştu fostimon kullandım birde onda da 2 yumurta oluşmuştu aşılama yaptık bende hiç hamile kalamadım. Şimdi de ilaçla tedavi yapılıyor ama normal ilişki olacak canım. Dün başladım iğneye her gün sabah 10 da yapıyorum 125 ml le başladık. 3 gün iğne 4. Gün kontrol dedi bana da salı günü kontrolüm varOlur tabi ki çok sevinirim şimdi şöyle ben daha önce 3 kez klomen 3 kez de letu ile tedavi gördüm malesef hiç gebelik oluşmadı. Ama yumurtalarım ilaçlara çabuk reaksiyon gösterdiği için günde 75 ml ile başladık doktorum 5 gün kullan 6. Gün gel dedi bu gün 3. Gündeyim her akşam 8 de vuruyorum iğneyi. Yumurta kontrolüne göre ya dozu artıracak yada düşürecek sanırım bilmiyorum ne ile karşılaşacağımı.Daha bi etkisi olmadı yani yada ben fark etmedim bilmiyorum. İlk iğneyi cuma akşamı vurdum ben sen ne zaman başladın? Aşılama mı olacaksın yoksa tüp bebek mi
Canisiiiiiimmm bende özledim hepiniziiiHoş geldinnnnnnözlettin kız kendini.. Nasılsın canım neler yapıyorsunn
Evet bende o renklerden düşündüm hatta fıstık yeşili de olabilir veya krem rengi ve beyaz oyyyyssss ben yerim onları yaaaaAl kuzum sarı turuncu gri tonlar unisex renkler al bana hep ugur getirdibakalim simdi aldiklarimida cocuklar ayiciga giydirdi ama cikinca alacam ara ara
Ay hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorumBende da önce letu kullanmıştım 1 yumurta oluşmuştu fostimon kullandım birde onda da 2 yumurta oluşmuştu aşılama yaptık bende hiç hamile kalamadım. Şimdi de ilaçla tedavi yapılıyor ama normal ilişki olacak canım. Dün başladım iğneye her gün sabah 10 da yapıyorum 125 ml le başladık. 3 gün iğne 4. Gün kontrol dedi bana da salı günü kontrolüm var
Oooo bu baya pik canım değerlendir kaçırmaKızlar selammm ben geldım :)
bu hafta sadece carsamba ilişki oldu kendıme göre 14 cü gün dündü dün de değerlendıremedık malesef test yaptım biraz önce baksanıza ne kadar koyu napim sizce adet olacakmışım gibi his var
Valla akıntım da cok kızOooo bu baya pik canım değerlendir kaçırma
Sen hem bugün değerlendir ondan sonra yarın bak çatlarsa yarın da değerlendir catlamazsa bekle catlayinca tekrar deneValla ıkisinin koyuluk değeri aynı napım şimdi
Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısındanValla akıntım da cok kız
Tamam canım düzeltirimCanım bnm adet günümü düzeltirimisin 25nisanda adet olucam
Tamam ben üst üstte denıcemSen hem bugün değerlendir ondan sonra yarın bak çatlarsa yarın da değerlendir catlamazsa bekle catlayinca tekrar dene
Amiinn canım benimAy hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorum
Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından
Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
kuxu cok giremedim yazıyo. Hemen sat 3 nisan bat 3 Mayıs benımSüper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından
Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
Sat 7 Nisan Bat 5 Mayıs 1,5 senedir çocuk istiyoruzSat ve bat bir de ne zamandır bebiş istediğinin bilgileri canım
Benim sat 1 nisan canimNe zamandır bebiş bekliyorsunuz
Hoşgeldin sefa getirdin simgecimİnshaAllah Mayıs ayı hepimizin ayı olur
Sat ne zamandi canım?
İnshaAllah beklemezsin artık
İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?
Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsın
Ne zamandır bebiş istiyorsun
Sat ne zamandi canım
Son adet tarihin ne zamandi canım
Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebiş
Son adet tarihi de yaz canım
Sat ne zamandı?
Sat yazarmisin canım
18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım
Selam kizlaaar hepiniz hoşgeldiniz safa getirdiniz
Hepinizi teker teker ekledim kızları.. Uzun zamandır ancak girebildiğim için biraz sürdü.. Kusura bakmayıneğer bir eksik yada yalnış var ise bana bildirin..
İnshaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Canim kaçıncı gün yumurtlama gördünTamam kuzum
Hoşgeldin RapunzelBeni de ekler misiniz
Bat 16 Nisan, Önümüzdeki Bat 11 Mayıs Bu ay ilk denememizdi. İnşallah Mayıs'ta hepimiz iki kalpli oluruz
Teşekkür ederim bu ay için ilk kez denedik ama olmadı bakalım kısmet Mayıs'a hepimiz için hayırlı haberler almak dileğiyleHoşgeldin Rapunzeltabi eklerim.. İnshaAllah ilk deneme de tutar hayirlarla