Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bu ay vallla biz doğal yollarla denedik bakalım değerlendırıcem bugun yarın hatta salı carabamaua kadar düşünüyorum 😂😍 cunku biz bu hafta sadece carsamba yaptık kuzum ben bu testleri instgrma DNA mınnak kurabiye sayfasından aldım cok da öneririm size de
Sperm sorunu yoksa her günü değerlendirin 😅
20 saniye mi 30 saniye mi tutuyorsun idrarda. Ben çok tutuyorum galiba dağılıyor çizgi bazen 🙈🤣

Öyle uzun mu sürüyor ögrenmek ya kimse aciklamiyo bana dogru düzgün kafama göre test yaptiriyo doktor sürekli kontrol edecekmisim gebelik varmi diye 7 günde belli olmazmi ki 🤔 bu arada tsk ederim.canim etiket yaptgn icn :) adet günümüde bilmiyorum bu arada cünkü adet düzensizligim var ileri pkoyum suan gecen ay ilk defa kendilignden adet oldum omega 3 ve Q10 koenzim sayesinde. Bu önmüzdeki ay nezaman olurum hic fikrim yok 🥲
İnshaAllah hic olmazsın bebiş olsun da 😁😁

Canım yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra geçince bakılır sen bir hafta daha bekle öyle stress yaparsın kendine ne gerek var... Ben subatta gebeydim adet gecikmem vardı yinede testte cikmadi artık sen düşün gerisini... Zaten erken tetslere bakmayı doktorlar tavsiye etmez nebiçim doktormuş şaşırmadım haa Almanya bitti iyice artık

Merhabalarrrrrr bende aranıza katılmak istiyorumm 🥰🥰
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz bu ay ilk kez klomen denedik bat 29 nisan ama regl olcam biliyorum o sebeple mayısta yerimi alayım dedimmm 🥰🥰

Merhabalarrrrrr bende aranıza katılmak istiyorumm 🥰🥰
25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz bu ay ilk kez klomen denedik bat 29 nisan ama regl olcam biliyorum o sebeple mayısta yerimi alayım dedimmm 🥰🥰
Merhaba hosgeldinnnnn😍 olsun burada Nisan gurubumuz da var İnshaAllah gebelikten gelmez kırmızılar 😁😁 hemen ekliyorum son adet tarihin ne zamandi ?

Canım dondurma çekti yaaaa hemide şeftalili gordunmuu yaptığını 🤣🤣🤣😜😘

Merhaba hosgeldinnnnn😍 olsun burada Nisan gurubumuz da var İnshaAllah gebelikten gelmez kırmızılar 😁😁 hemen ekliyorum son adet tarihin ne zamandi ?

Canım dondurma çekti yaaaa hemide şeftalili gordunmuu yaptığını 🤣🤣🤣😜😘
Sat 28 mart bat 29 nisan askom 🤣
Hahahaha yaaa nickimi değiştireceğim herkesin ağzını sulandırıyorum 🤣🤣🤣

İnshaAllah hic olmazsın bebiş olsun da 😁😁

Canım yani normalde yumurtlamadan iki hafta sonra geçince bakılır sen bir hafta daha bekle öyle stress yaparsın kendine ne gerek var... Ben subatta gebeydim adet gecikmem vardı yinede testte cikmadi artık sen düşün gerisini... Zaten erken tetslere bakmayı doktorlar tavsiye etmez nebiçim doktormuş şaşırmadım haa Almanya bitti iyice artık
Ins güzel haber alirim artik rüyalar görüp duruyom hayirlisi kayinvalidemde görmüs söyleyip duruyolar🤣 rüya tabi hayira ciksin. Bu arada ben almanyadaki doktordan memnun kalmadim ergenligmden beri dogru tedavi edemedi kalktim istanbula geldim esimle orda doktorum var söktürücü kullanuyordum bide klomen iste sık sık test et diyo e suan adet sancisi gibi gidip geliyo bide 2 gün önce belime agri girdi adetken olur ya hani .. cözemedim

Sperm sorunu yoksa her günü değerlendirin 😅
20 saniye mi 30 saniye mi tutuyorsun idrarda. Ben çok tutuyorum galiba dağılıyor çizgi bazen 🙈🤣
10 15 sn tutuyorum kuzum sprem sorunu yoksa %8 çıkmıştı hızlıymış sanırım başları ama gebelıge engel değşl dedi doktor

X