- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Canım benim bildiğim kanama yapabiliyor kanama olursa yumurtlamayı geç görebilirsin hsg sonrası kanaması olan duydumKızlar yarın hsg çekiliyorum anestezi almadan bana dua edin inşallah çok canım yanmaztek anlamadığım bişey var adetin 11. Günü hsg çekilmiş olcam ya yumurtalarım biraz büyümüş olsa zarar vermez mi bugün lh test yaptım koyuydu biraz kafam karıstı kimisi o ay ilişkiye girmemiş kimisi girmiş zararı varmı acaba bilen var mı?
E bende 92 küçük sayılmamBen 1988..sen kesin küçüksün benden))
O ilaç ne canım cıkarsa paylas tahlillerini bakalımValla ciktida bana bişi demedi 3 ay kullanman gerek reçetesiz bu ilaç senin için çok önemli dedi inofolic combi verdi bana tahliller hakkında bilgi vermedi e nabizda da görünmüyor tahlillerim devlette yaptırmıştım hayırlısı ya önce bunu kullan dedi 3 ay içinde olmazsa ovu takibi yaocakmis
30 Mayıs 1991Seninki kaçta
İnşallah. Geçen ay çok istemiştim. Nisan ayı vefat eden kızımın doğumgününe ve ölüm gününe denk geliyordu (17nisan 2020/27nisan 2021) tabi vardır bir hayır diyorum. Bu ay da öyle hevesli değil gibiyim. Özcan Deniz'in dediği gibi " yok bir sitemim hayatta her şey kısmet"Hepinizden bu ay bebis haberi bekliyorum kizlar
Fiyatları ne kadar?İyi anestezi yapıyorlarRahim filmi anestezili çekcem ben kızlar bazı yerlerde yapmıyorlarmış diye duydum da doktorum anestezili yapıyoruz dedi. Peki lokal anestezi mi yapıyorlar genel anestezi mi bilgisi olan
Ne olduğunu bende anlamadım yeni geldim eveO ilaç ne canım cıkarsa paylas tahlillerini bakalım
Yok kuzum..kaş ben 30 olaydım)) 34 olucak diye inanamıyorum..ortada 1 çocuk bile yokE bende 92 küçük sayılmam30. Yaşıma giriş yapıyorum
Hiç sormadım canım gelecek ay yapacağım için olmadı öğleden sonra kan sonucumu almaya gidince sorayımFiyatları ne kadar?İyi anestezi yapıyorlar
Anladım canımHiç sormadım canım gelecek ay yapacağım için olmadı öğleden sonra kan sonucumu almaya gidince sorayım
Valla canım söyle soylim USG çekilmeden önce hep araştırdım oradan buradan pskolojim bozulmuştu çok korkuyordum ama en son dedim dogumdanda kötü degildor bebeğim için dayanicam diye kendi kendimi teselli ediyordum en son neyse gittim neyse pozisyona giriyorsun Dr o aleti sokarken hiç bı acı hissetmiyorsun sadece enjektorle ilaç verirken 1dk lik adet sancısı çekiyorsun ama şiddetli adet sancısı bn bir yerlerimi sıktım düşün ama çok ama çok kısa sürdü o sırada doktor sakinleştirici seni hhemen 1dkk sonra çıkarttı ama öyle bı rahatlama geldiki anlatamam sana sanki hiç sokmamis bişey hahahah sonrasında kanamam geldi yanına pet almanı tavsiye ederim bnm çok kanamam geldi sonra üç gün leke leke hep kan geldi sonra kesildi valla ama iyiki diyorum anestesisli yapmamisim boşuna 1000lira fazla para vermicektin olduu bitti kafam rahatladı yani diyeceğim akışına bırak bebeğini düşünBenim en korktuğum..korkuyorum doktor bendende rahim filmi istesin.Her kes çok ağrılı olduğunu yazıyor((
İnsallh inşallahAa gerçekten mi inşallah bu ay olur canım benimde seninde tüm isteyenlerin
Canım bnm yumurtlamam erken oldu çok şaşırmıştım bence rahim filmi sayesinde erken yumurtlayabilriiz çünkü o kanama adet kanı değil spektrum diye bı alet var o tek dişli bı alet olduğu için o kanatiyo bnm 3gun sürdü kanamam o biter bitmez de akıntım gelmeye başladı anladım ki yumurtlamismCanım benim bildiğim kanama yapabiliyor kanama olursa yumurtlamayı geç görebilirsin hsg sonrası kanaması olan duydum
Naptın çekildinmiAa gerçekten mi inşallah bu ay olur canım benimde seninde tüm isteyenlerin