Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
E L B A E L B A 2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 9
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
M Mavimiresl 10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Benide ekler misiniz 7 nisan sat 1 mayıs bat

Uğur getirsin diye üye oldum geldimm
Son adet tarihi 12 nisan
Bat 7 mayıs
2 senedir deniyoruz
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Çok moralim bozuluyor artık. Her ay adet döneminde psikolojim bozuluyor. Mesajlarınızı okudukça tek tek hepiniz için dua ettim. Sizden de dualarınızı bekliyorum.

Allah’ım geciktiriyorsa güzelleştirir 🙏🏻

Bu arada e nabizda baktım tahlillerim çıkmamış 🧐bana zabah olmayacak:KK23:yanliz bugün adetin 3cu günü herifle yaklaşık 10 gün olacak bitiminde artık bu zaman zarfindan Doğan hisimla olan iliskidne bebiş gelmezse oturup ağlarım herhal adam beni sıkıştırıp duruyor adet bitsin sende bittin diyor niyeyse🤣🤣🤣🤣🤣bu aydan çok umutluyum doğum gunume hediyem olsun bebişim🤲ve tüm annis adaylarına da rabbim bu ay anne olmayı nasip etsin 🥰🤲
Yaa benimde doğum günüm mayısda..çok umutluydum..bu yaşıma kadar hiç bir zaman 17 gün gecikme olmazdı..ama malesef dün adet oldum..eşimde aynısını diyordu))Allah seni sevindirsin İn şa Allah.

Bende yaptım yeni usgden sonra erken yumurtlama oldu canım benim bı sıkıntı olsaydı herhalde doktor bişey derdi ve gayette sağlıklı çıktı korkun olmasın birazcık aciyabilir oyuzden kasma sakın kendini pazartesi de ben yaptırdım 😬 inşallah seninde bı sıkıntın olmaz genelde ondan sonra hamile kalanlar oluyormuş ins bizimde öyle olur😌🤲
Benim en korktuğum..korkuyorum doktor bendende rahim filmi istesin.Her kes çok ağrılı olduğunu yazıyor((

Bende yaptım yeni usgden sonra erken yumurtlama oldu canım benim bı sıkıntı olsaydı herhalde doktor bişey derdi ve gayette sağlıklı çıktı korkun olmasın birazcık aciyabilir oyuzden kasma sakın kendini pazartesi de ben yaptırdım 😬 inşallah seninde bı sıkıntın olmaz genelde ondan sonra hamile kalanlar oluyormuş ins bizimde öyle olur😌🤲
Aa gerçekten mi inşallah bu ay olur canım benimde seninde tüm isteyenlerin 🥰🤲🏻

Kızlar yarın hsg çekiliyorum anestezi almadan bana dua edin inşallah çok canım yanmaz 🤲🏻🌸 tek anlamadığım bişey var adetin 11. Günü hsg çekilmiş olcam ya yumurtalarım biraz büyümüş olsa zarar vermez mi 🤔 bugün lh test yaptım koyuydu biraz kafam karıstı kimisi o ay ilişkiye girmemiş kimisi girmiş zararı varmı acaba bilen var mı?
Canım çekildilten sonra da bize de bilgi verirmisin

Bu arada e nabizda baktım tahlillerim çıkmamış 🧐bana zabah olmayacak:KK23:yanliz bugün adetin 3cu günü herifle yaklaşık 10 gün olacak bitiminde artık bu zaman zarfindan Doğan hisimla olan iliskidne bebiş gelmezse oturup ağlarım herhal adam beni sıkıştırıp duruyor adet bitsin sende bittin diyor niyeyse🤣🤣🤣🤣🤣bu aydan çok umutluyum doğum gunume hediyem olsun bebişim🤲ve tüm annis adaylarına da rabbim bu ay anne olmayı nasip etsin 🥰🤲
Çıktımı canım tahlillerin

Çıktımı canım tahlillerin
Valla ciktida bana bişi demedi 3 ay kullanman gerek reçetesiz bu ilaç senin için çok önemli dedi inofolic combi verdi bana tahliller hakkında bilgi vermedi e nabizda da görünmüyor tahlillerim devlette yaptırmıştım hayırlısı ya önce bunu kullan dedi 3 ay içinde olmazsa ovu takibi yaocakmis

X