- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ramazan ayında bol bol dua edelim birbriimjzeHadi hayırlısı olsun inşallah mutlu bir haber verirsin bize de
Benide ekler misiniz 7 nisan sat 1 mayıs batEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Yaa benimde doğum günüm mayısda..çok umutluydum..bu yaşıma kadar hiç bir zaman 17 gün gecikme olmazdı..ama malesef dün adet oldum..eşimde aynısını diyordu))Allah seni sevindirsin İn şa Allah.Bu arada e nabizda baktım tahlillerim çıkmamışbana zabah olmayacak yanliz bugün adetin 3cu günü herifle yaklaşık 10 gün olacak bitiminde artık bu zaman zarfindan Doğan hisimla olan iliskidne bebiş gelmezse oturup ağlarım herhal adam beni sıkıştırıp duruyor adet bitsin sende bittin diyor niyeyse bu aydan çok umutluyum doğum gunume hediyem olsun bebişim ve tüm annis adaylarına da rabbim bu ay anne olmayı nasip etsin
Benim en korktuğum..korkuyorum doktor bendende rahim filmi istesin.Her kes çok ağrılı olduğunu yazıyor((Bende yaptım yeni usgden sonra erken yumurtlama oldu canım benim bı sıkıntı olsaydı herhalde doktor bişey derdi ve gayette sağlıklı çıktı korkun olmasın birazcık aciyabilir oyuzden kasma sakın kendini pazartesi de ben yaptırdıminşallah seninde bı sıkıntın olmaz genelde ondan sonra hamile kalanlar oluyormuş ins bizimde öyle olur
Bencede bir tek dua bizim hayatımızı deyise bilir..dua edelimAllahın izniyle uğurlu gelsin hepimiz birbirimize dua edelim artık psikolojik olarak o kadar yoruluyoruzki
Aa gerçekten mi inşallah bu ay olur canım benimde seninde tüm isteyenlerinBende yaptım yeni usgden sonra erken yumurtlama oldu canım benim bı sıkıntı olsaydı herhalde doktor bişey derdi ve gayette sağlıklı çıktı korkun olmasın birazcık aciyabilir oyuzden kasma sakın kendini pazartesi de ben yaptırdıminşallah seninde bı sıkıntın olmaz genelde ondan sonra hamile kalanlar oluyormuş ins bizimde öyle olur
Canım çekildilten sonra da bize de bilgi verirmisinKızlar yarın hsg çekiliyorum anestezi almadan bana dua edin inşallah çok canım yanmaztek anlamadığım bişey var adetin 11. Günü hsg çekilmiş olcam ya yumurtalarım biraz büyümüş olsa zarar vermez mi bugün lh test yaptım koyuydu biraz kafam karıstı kimisi o ay ilişkiye girmemiş kimisi girmiş zararı varmı acaba bilen var mı?
A a seninki kaçındaYaa benimde doğum günüm mayısda..çok umutluydum..bu yaşıma kadar hiç bir zaman 17 gün gecikme olmazdı..ama malesef dün adet oldum..eşimde aynısını diyordu))Allah seni sevindirsin İn şa Allah.
Çıktımı canım tahlillerinBu arada e nabizda baktım tahlillerim çıkmamışbana zabah olmayacak yanliz bugün adetin 3cu günü herifle yaklaşık 10 gün olacak bitiminde artık bu zaman zarfindan Doğan hisimla olan iliskidne bebiş gelmezse oturup ağlarım herhal adam beni sıkıştırıp duruyor adet bitsin sende bittin diyor niyeyse bu aydan çok umutluyum doğum gunume hediyem olsun bebişim ve tüm annis adaylarına da rabbim bu ay anne olmayı nasip etsin
11 mayısA a seninki kaçında
Benim de Mayıs'ta :)))Yaa benimde doğum günüm mayısda..çok umutluydum..bu yaşıma kadar hiç bir zaman 17 gün gecikme olmazdı..ama malesef dün adet oldum..eşimde aynısını diyordu))Allah seni sevindirsin İn şa Allah.
Yokk artıkkkkkkk bende 11 mayıs ahahahahah kaçlısın11 mayıs
Yokk artıkkkkkkk bende 11 mayıs ahahahahah kaçlısın
Seninki kaçta
11 mayıs
Benim de Mayıs'ta :)))
Hepinizden bu ay bebis haberi bekliyorum kizlarYokk artıkkkkkkk bende 11 mayıs ahahahahah kaçlısın
Benden beklemeyin((adet gecikmem olduğu için...yeni adet oldum..yarın doktordayım..umutum Mayıs ayı içinHepinizden bu ay bebis haberi bekliyorum kizlar
Valla ciktida bana bişi demedi 3 ay kullanman gerek reçetesiz bu ilaç senin için çok önemli dedi inofolic combi verdi bana tahliller hakkında bilgi vermedi e nabizda da görünmüyor tahlillerim devlette yaptırmıştım hayırlısı ya önce bunu kullan dedi 3 ay içinde olmazsa ovu takibi yaocakmisÇıktımı canım tahlillerin