Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,ben 23 martda 142 hcg ile hamile kaldığımı öğrenmişdim,kimyasal gebelikmiş, 10 gün önce düştü.Bu ay ara vermek istiyorum.Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda?
5,5 yıllık evliyim,evlendiğimden beri çocuk istiyorduk.2019da hamile kalmaya uğraşırken tüberkülöze yakalandığımı öğrendim,dünyam yıkıldı,2 yıl tedavi gördüm.Geçen sene ginekoloğum hiç bir sorununuz yok,tedavin bittikten 6 ay sonra hamilelik için deneye bilirsiniz demişdi.Halbuki pnceki doktorlar iltihabın var,polikistik overin var demişlerdi.Kocam için da varikoselden ameliyyat olunmalı demişlerdi.Denememizin 2ci ayında kimyasal gebelik geçirdim.Yani doktor tedavisi olmadan hamile kaldım.Şubat sonu,martın başlarında toplamda 17-18 gün hayıt tohumu kapsülü içmiştim.Ondan önceki ay da macun ve bitki karışıml çayı alıb içmişdim.Bunların faydası olduğunu düşünüyorum.
Adamlara keşiboynuzu özü yedirsek herhangi bir fayda sağlar mı kızlar ya da doğal başka besinler
Evet faydası olur,siz de yiyin,ikiniz için de faydalı,uzun süre kullanmanız lazım,çok erken pes etmeyin.Erkeklerde spermler 3 ayda bir yenileniyor,yani bir tedavinin sonucunu 3 ay sonra göre bilirsiniz

Ben hamilelik için denediğimiz aylarda eşime ceviz+ bal+zencefil karışımı yedirdim,yarım kilo inciri yarım lirre zeytin yağında bekletip yedirtdim

Varikosel problemi varsa,haraketli spermler azsa,hacamat ve sülük tedavisi çok iyi geliyor.Amma kan tahlili yaptırıp sonra onları yaptırmak lazım.Kan hastalığı olanlara hacamat ve sülük olmaz.

Merhaba, ben de az önce hastaneden çıktım. Rahim filmi çekildim. Yaşadığım agriyi size tarif edemem. O esnada fenalaştım tansiyonum düştü, hemen müdahale ettiler, serum, oksijen… 1-2 saat acilde yattıktan sonra çıkış yaptım. Doktora sordum bu kadar agri olması normal mi diye? Genelde tüpü kapalı olanlarda agri bu kadar şiddetli oluyor dedi. Benim kapalı miydi diye sordum ama bana net bir cevap veremedi. Biraz tıkalı gibiydi ilac başta gitmedi ama sonra açıldı gitti ilac dedi. Nedense beni tatmin edecek bir cevap alamadım doktordan. Bu acıyı boşuna mi cektim şimdi ne oldu. Daha önce ilk gebeliğim dış gebelik olmustu, bir tüpümü kaybettim. Şimdi tek tüplüyüm. Sizce doktorun dediği gibi tüp kapalı olduğu icin mi bu kadar şiddetli agri yaşadım ?

Bence yaptır çünkü eğer bı sıkıntınız yoksa rahim filminden sonra hamile kalıyorlarmis o ilaç azda olsa yapışıklık felan varsa açıyormus bende 1500 verdim anestesiz

Bence yaptır çünkü eğer bı sıkıntınız yoksa rahim filminden sonra hamile kalıyorlarmis o ilaç azda olsa yapışıklık felan varsa açıyormus bende 1500 verdim anestesiz
Yarın doktora gidicem..bana dedi 1 sene bekle..olmazsa gelirsin..bende 17 gün adet gecikmesiyle yarın gidiyorum..dün adet oldum..tabi isterse bende edicem..

Valla canım bilmiyorum ama bnde çok ağrı hissetmiştim inledim bende dayanamadım ama bitince ağrım geçmişti doktor neden bişey demiyo anlmaadim ee şimdi ne olucakmis eğer ilaç geçtiyse tüpün kapalı olduğunu düşünmüyorum

Yarın doktora gidicem..bana dedi 1 sene bekle..olmazsa gelirsin..bende 17 gün adet gecikmesiyle yarın gidiyorum..dün adet oldum..tabi isterse bende edicem..
1yil olmadimi eğer esindede sende sıkıntı yoksa bencede bekle ama rahim filmini yaptırıp bekle en mantıklısı elbet birgün yapicaksin rahim filmini şimdi yap kurtul hiç değil kafan rahat olur

1yil olmadimi eğer esindede sende sıkıntı yoksa bencede bekle ama rahim filmini yaptırıp bekle en mantıklısı elbet birgün yapicaksin rahim filmini şimdi yap kurtul hiç değil kafan rahat olur
1 yıl olmuş artık canım..ama doktor isterse yaparım..Bakıcam doktor ne diyecek

Yaa çok sevindim ve rahatladım..birde devlete etmişsin..diyorlar devletçe çok acılı oluyormuş..demekki her kesde öyle diğil
Canım ben özelde de arastırdım hepsi 2000 üstü fiyat verdi. Bende gözümü kararttım açıkcası param olmasa ne yapıcaktım dedim gittim devlete çokda güzel ilgilendiler ne yalan söyleyim. İnsan halinden anlıyorlar işlemi yapamlar bakmayın sekreterlere. Hiç ön yargıyla gitmeyin ben gardımı yanıma aldım gittim çok şükür atlattım darısı çekilecek olanlara inşallah

Kuzum bende geçen ay çekildim benimde sağ tüpümden sıvı sonradan geçti ama benim pek ağrım olmadı

Çok şükür.İn şa Allah hamile kalırsın.

canım bızım hıkayede uzun, 2,5 yıl oldu...
ogrendık ve hemen takvıye kullandı doktor vermıstı actıbıyol adı, sonra hergun kecıbynuzu özü yedi, fındık,ceviz,bıtter ckolayta ve yesıl yapraklı sebzeler, bırde her gun kecıboynuzu aldım kaynattım ben suyunu içti. sukur 8mılyondan 90mılyona cıktı hızımızda 15 ten 35e. ama henuz gebelık olmadı.
ıkı asılama denedik, ılk asılamam kasım ayında kımyasal gebelık oldu.
ıkıncı asılamam negatıf aralık ayında.
sımdı yumurta takıbı ıle denıyoruz nasip kısmet ...
ilişki gün aşırı devam eıdyoruz suan, sperm daha az ıken ıkı gunde bır

hadı gecmıs olsun canımm,
evet cok basıt bır ıslem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…