- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Kizlar eşinde sıkıntı olan varmı bebek için olan varsa benimle paylasabilirmi yardımcı olalım birbirimize sperm azlığı yada hareketinde sıkıntı olan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk attigin gun okumustum hikayeni ve cok etkilendim Ama Rabbim en iyi bilendir.. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin seninde bizlerinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Biran önce o cift cizgileri görelim seninde yarana derman olsun yeni gelecek olan mucizenİnşallah. Geçen ay çok istemiştim. Nisan ayı vefat eden kızımın doğumgününe ve ölüm gününe denk geliyordu (17nisan 2020/27nisan 2021) tabi vardır bir hayır diyorum. Bu ay da öyle hevesli değil gibiyim. Özcan Deniz'in dediği gibi " yok bir sitemim hayatta her şey kısmet"
Valla çok enerjik yapıyor bende Gano Excel de suprano kahve var ondan alcam herifeAdamlara keşiboynuzu özü yedirsek herhangi bir fayda sağlar mı kızlar ya da doğal başka besinler
bızım olıgospermı vardı canım 8ay once ogrendık, sayı ve hız dusuktu, boşa kurek cekmısız bır senedır ıste.Kizlar eşinde sıkıntı olan varmı bebek için olan varsa benimle paylasabilirmi yardımcı olalım birbirimize sperm azlığı yada hareketinde sıkıntı olan...
Rabbim bir an evvel sağlıklı bir gebislik nasip etsin ve hayırlı evlatlar la mujdelesin seni ve hepimizibızım olıgospermı vardı canım 8ay once ogrendık, sayı ve hız dusuktu, boşa kurek cekmısız bır senedır ıste.
şuan baya düzeldi ama gebelık oluşmadı henuz
amınn canım benım,Rabbim bir an evvel sağlıklı bir gebislik nasip etsin ve hayırlı evlatlar la mujdelesin seni ve hepimizi
Amin ecmain insallahhhhhhh cümlemizeamınn canım benım,
Rabbım hepımıze hayırlı saglıkllı evlatlar nasıp etsın
kullanabılır tabı cok faydalıAdamlara keşiboynuzu özü yedirsek herhangi bir fayda sağlar mı kızlar ya da doğal başka besinler
Valla bende öyleyim biliyonmu bizde geç öğrendik boşuna okadar test yapmışım ki anlatamam bizde ogreneli 5ay oldu 5aydir ilaç içti ama geçmedi doktor bize aşılama önerdi bizde aşılama yapicaz ama usgden sonra hamile kalan çok kişi varmış oyuzden bu ayda boş geçsin istemiyorum spermi az olduğu için de ne zaman ilişkiye girilicek bilmiyorum siz kaç günde bı değerlendiriyorsunuz acaba ayrıca ne kullandınız yükseldi bizimkinler yükseltmedi çünkübızım olıgospermı vardı canım 8ay once ogrendık, sayı ve hız dusuktu, boşa kurek cekmısız bır senedır ıste.
şuan baya düzeldi ama gebelık oluşmadı henuz
Kızlar çekindim. 5 dk flan sürüyor içerde kalmanız bilen bilir zaten. Ben lazerde canımın acısından ağlayan biriyim ama hiçte anesteziye gerek duyulcak bişey değilmiş. Evet sıvı enjekte ederken biraz acıdı oda normalmiş onun dışında dayanılmıyacak kadar bi acı yok inanın ki. Tüplerimde açık çıktı çok şükür. Benim gittiğim hastane devlet hastanesi 2 doktor vardı biri başımda durdu sohbet havası elimi flan tuttu korkma diye diğeri işlem yaptı. İnşallah çekilecek arkadaşlarada Allah kolaylık verir ama korkmayın hemencik bitiyorNaptın çekildinmi
O neymişki kızzValla çok enerjik yapıyor bende Gano Excel de suprano kahve var ondan alcam herife
Evde kalmamış alayım hemennnkullanabılır tabı cok faydalı
Ayy süper canım ya kanama basladımı peki suan nasılsınKızlar çekindim. 5 dk flan sürüyor içerde kalmanız bilen bilir zaten. Ben lazerde canımın acısından ağlayan biriyim ama hiçte anesteziye gerek duyulcak bişey değilmiş. Evet sıvı enjekte ederken biraz acıdı oda normalmiş onun dışında dayanılmıyacak kadar bi acı yok inanın ki. Tüplerimde açık çıktı çok şükür. Benim gittiğim hastane devlet hastanesi 2 doktor vardı biri başımda durdu sohbet havası elimi flan tuttu korkma diye diğeri işlem yaptı. İnşallah çekilecek arkadaşlarada Allah kolaylık verir ama korkmayın hemencik bitiyor
Benim normalda adet sancım hiç olmazda..ben adetimi çok rahat geçiren biriyim..normal muayinede bile ben dayanamıyorum..sağol canım anlatdığın için..Ama mecbur doktor istese..edicem çocuğum için..boşuna beklemeyim.Bana bir özel klinikte 2000 dedilerValla canım söyle soylim USG çekilmeden önce hep araştırdım oradan buradan pskolojim bozulmuştu çok korkuyordum ama en son dedim dogumdanda kötü degildor bebeğim için dayanicam diye kendi kendimi teselli ediyordum en son neyse gittim neyse pozisyona giriyorsun Dr o aleti sokarken hiç bı acı hissetmiyorsun sadece enjektorle ilaç verirken 1dk lik adet sancısı çekiyorsun ama şiddetli adet sancısı bn bir yerlerimi sıktım düşün ama çok ama çok kısa sürdü o sırada doktor sakinleştirici seni hhemen 1dkk sonra çıkarttı ama öyle bı rahatlama geldiki anlatamam sana sanki hiç sokmamis bişey hahahah sonrasında kanamam geldi yanına pet almanı tavsiye ederim bnm çok kanamam geldi sonra üç gün leke leke hep kan geldi sonra kesildi valla ama iyiki diyorum anestesisli yapmamisim boşuna 1000lira fazla para vermicektin olduu bitti kafam rahatladı yani diyeceğim akışına bırak bebeğini düşün
Bende çok yaptım bu testlerden..değerlendir...akşamlar ben eşime havuç suyu veriyordum..yeni çekilmiş olsun..keçi buynuzu birde 1 kaşık..ama onu sabahlar aç karnınaKizlar bn dün ve bugün test yaptım ovulasyon testi dün pikti bugünde pozitif daha catlamamis gozukuyo dün değerlendirdik sizce bugünde degerlendirsekmi sperm az olduğu için üst üste olsun istemiyorum ama kacirmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım kizlarrr bana akıl verin
Tamamen bitkisel bir kahve özellikle erkeklerde enerjik libido tavana çıkıyor daha bı istekli oluyor anne adaylarına da rahmi hazırlıyor yani bu şekilde hamile kalanları duydum gördüm diğer ürünlerden memnunum hamilelik için ilk defa bu yönde kullanicambu ayı şans abirakmamam lazumO neymişki kızz
Yaa çok sevindim ve rahatladım..birde devlete etmişsin..diyorlar devletçe çok acılı oluyormuş..demekki her kesde öyle diğilKızlar çekindim. 5 dk flan sürüyor içerde kalmanız bilen bilir zaten. Ben lazerde canımın acısından ağlayan biriyim ama hiçte anesteziye gerek duyulcak bişey değilmiş. Evet sıvı enjekte ederken biraz acıdı oda normalmiş onun dışında dayanılmıyacak kadar bi acı yok inanın ki. Tüplerimde açık çıktı çok şükür. Benim gittiğim hastane devlet hastanesi 2 doktor vardı biri başımda durdu sohbet havası elimi flan tuttu korkma diye diğeri işlem yaptı. İnşallah çekilecek arkadaşlarada Allah kolaylık verir ama korkmayın hemencik bitiyor