Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar eşinde sıkıntı olan varmı bebek için olan varsa benimle paylasabilirmi yardımcı olalım birbirimize sperm azlığı yada hareketinde sıkıntı olan...

İnşallah. Geçen ay çok istemiştim. Nisan ayı vefat eden kızımın doğumgününe ve ölüm gününe denk geliyordu (17nisan 2020/27nisan 2021) tabi vardır bir hayır diyorum. Bu ay da öyle hevesli değil gibiyim. Özcan Deniz'in dediği gibi " yok bir sitemim hayatta her şey kısmet"🥲
İlk attigin gun okumustum hikayeni ve cok etkilendim Ama Rabbim en iyi bilendir.. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin seninde bizlerinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Biran önce o cift cizgileri görelim seninde yarana derman olsun yeni gelecek olan mucizen 🥰

Kizlar eşinde sıkıntı olan varmı bebek için olan varsa benimle paylasabilirmi yardımcı olalım birbirimize sperm azlığı yada hareketinde sıkıntı olan...
bızım olıgospermı vardı canım 8ay once ogrendık, sayı ve hız dusuktu, boşa kurek cekmısız bır senedır ıste.
şuan baya düzeldi ama gebelık oluşmadı henuz

bızım olıgospermı vardı canım 8ay once ogrendık, sayı ve hız dusuktu, boşa kurek cekmısız bır senedır ıste.
Rabbim bir an evvel sağlıklı bir gebislik nasip etsin ve hayırlı evlatlar la mujdelesin seni ve hepimizi🤲

Valla bende öyleyim biliyonmu bizde geç öğrendik boşuna okadar test yapmışım ki anlatamam bizde ogreneli 5ay oldu 5aydir ilaç içti ama geçmedi doktor bize aşılama önerdi bizde aşılama yapicaz ama usgden sonra hamile kalan çok kişi varmış oyuzden bu ayda boş geçsin istemiyorum spermi az olduğu için de ne zaman ilişkiye girilicek bilmiyorum siz kaç günde bı değerlendiriyorsunuz acaba ayrıca ne kullandınız yükseldi bizimkinler yükseltmedi çünkü

Kizlar bn dün ve bugün test yaptım ovulasyon testi dün pikti bugünde pozitif daha catlamamis gozukuyo dün değerlendirdik sizce bugünde degerlendirsekmi sperm az olduğu için üst üste olsun istemiyorum ama kacirmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım kizlarrr bana akıl verin😬😬

Eklentiler

• IMG-20220412-WA0011.jpeg
    IMG-20220412-WA0011.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 48
Naptın çekildinmi
Kızlar çekindim. 5 dk flan sürüyor içerde kalmanız bilen bilir zaten. Ben lazerde canımın acısından ağlayan biriyim ama hiçte anesteziye gerek duyulcak bişey değilmiş. Evet sıvı enjekte ederken biraz acıdı oda normalmiş onun dışında dayanılmıyacak kadar bi acı yok inanın ki. Tüplerimde açık çıktı çok şükür. Benim gittiğim hastane devlet hastanesi 2 doktor vardı biri başımda durdu sohbet havası elimi flan tuttu korkma diye diğeri işlem yaptı. İnşallah çekilecek arkadaşlarada Allah kolaylık verir ama korkmayın hemencik bitiyor 🌸

Kızlar çekindim. 5 dk flan sürüyor içerde kalmanız bilen bilir zaten. Ben lazerde canımın acısından ağlayan biriyim ama hiçte anesteziye gerek duyulcak bişey değilmiş. Evet sıvı enjekte ederken biraz acıdı oda normalmiş onun dışında dayanılmıyacak kadar bi acı yok inanın ki. Tüplerimde açık çıktı çok şükür. Benim gittiğim hastane devlet hastanesi 2 doktor vardı biri başımda durdu sohbet havası elimi flan tuttu korkma diye diğeri işlem yaptı. İnşallah çekilecek arkadaşlarada Allah kolaylık verir ama korkmayın hemencik bitiyor 🌸
Ayy süper canım ya kanama basladımı peki suan nasılsın

Valla canım söyle soylim USG çekilmeden önce hep araştırdım oradan buradan pskolojim bozulmuştu çok korkuyordum ama en son dedim dogumdanda kötü degildor bebeğim için dayanicam diye kendi kendimi teselli ediyordum en son neyse gittim neyse pozisyona giriyorsun Dr o aleti sokarken hiç bı acı hissetmiyorsun sadece enjektorle ilaç verirken 1dk lik adet sancısı çekiyorsun ama şiddetli adet sancısı bn bir yerlerimi sıktım düşün ama çok ama çok kısa sürdü o sırada doktor sakinleştirici seni hhemen 1dkk sonra çıkarttı ama öyle bı rahatlama geldiki anlatamam sana sanki hiç sokmamis bişey hahahah sonrasında kanamam geldi yanına pet almanı tavsiye ederim bnm çok kanamam geldi sonra üç gün leke leke hep kan geldi sonra kesildi valla ama iyiki diyorum anestesisli yapmamisim boşuna 1000lira fazla para vermicektin olduu bitti kafam rahatladı yani diyeceğim akışına bırak bebeğini düşün 😌🥰
Benim normalda adet sancım hiç olmazda..ben adetimi çok rahat geçiren biriyim..normal muayinede bile ben dayanamıyorum..sağol canım anlatdığın için..Ama mecbur doktor istese..edicem çocuğum için..boşuna beklemeyim.Bana bir özel klinikte 2000 dediler

Kizlar bn dün ve bugün test yaptım ovulasyon testi dün pikti bugünde pozitif daha catlamamis gozukuyo dün değerlendirdik sizce bugünde degerlendirsekmi sperm az olduğu için üst üste olsun istemiyorum ama kacirmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım kizlarrr bana akıl verin😬😬
Bende çok yaptım bu testlerden..değerlendir...akşamlar ben eşime havuç suyu veriyordum..yeni çekilmiş olsun..keçi buynuzu birde 1 kaşık..ama onu sabahlar aç karnına

Merhaba kızlar,ben 23 martda 142 hcg ile hamile kaldığımı öğrenmişdim,kimyasal gebelikmiş, 10 gün önce düştü.Bu ay ara vermek istiyorum.Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda?
5,5 yıllık evliyim,evlendiğimden beri çocuk istiyorduk.2019da hamile kalmaya uğraşırken tüberkülöze yakalandığımı öğrendim,dünyam yıkıldı,2 yıl tedavi gördüm.Geçen sene ginekoloğum hiç bir sorununuz yok,tedavin bittikten 6 ay sonra hamilelik için deneye bilirsiniz demişdi.Halbuki pnceki doktorlar iltihabın var,polikistik overin var demişlerdi.Kocam için da varikoselden ameliyyat olunmalı demişlerdi.Denememizin 2ci ayında kimyasal gebelik geçirdim.Yani doktor tedavisi olmadan hamile kaldım.Şubat sonu,martın başlarında toplamda 17-18 gün hayıt tohumu kapsülü içmiştim.Ondan önceki ay da macun ve bitki karışımı çayı alıb içmişdim.Beslenmeme de dikkat ediyorum.Bunların faydası olduğunu düşünüyorum.

O neymişki kızz
Tamamen bitkisel bir kahve özellikle erkeklerde enerjik libido tavana çıkıyor daha bı istekli oluyor anne adaylarına da rahmi hazırlıyor yani bu şekilde hamile kalanları duydum gördüm diğer ürünlerden memnunum hamilelik için ilk defa bu yönde kullanicam🤣🤲🤣bu ayı şans abirakmamam lazum

Yaa çok sevindim ve rahatladım..birde devlete etmişsin..diyorlar devletçe çok acılı oluyormuş..demekki her kesde öyle diğil

X