Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aymem işte, biz bilmiyoruz uzmanı değiliz ama karşıdaki bu işin uzmanı. Neden söylemiyor, açıklamıyor en azından.

Özelde tüm bu tahliller falan bana çok pahalı tutar demişlerdi öyle mi oluyor

Benim Şubatta 4 değerime baktı canım 200 küsür verdim tahlillere Martta da 2 degerime bakıldı sadece tsh ve prolaktine o zaman 94 TL vermiştim. Bakılan değer sayısı arttıkça değer artıyor tabi ki. Bakalım yarın da gidicem canım ne kadar olacak bu ay. Bide geçen ay catlatma iğnesine 202 TL verdim yani aldığım ilaç parası falan derken benim iki aydır 500 küsür gidiyor

Kızlaar buradan da atayım sonucumu, sonunda kan verebildim bugün değerim böyle cıktı, sizce iyi mi? Yarın doktor randevum var

Eklentiler

• 56D77F1A-90E3-4137-AF17-D79E95A8DFDE.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 66
Bende geldiiimm Bat 10 mayıs canım beni de ekler misin 3 yıldır deniyoruz sat 11 nisan.

YYaaa bn aşılama yapicam da acaba dedim sendemi yapıyorsun 1hafta ilaç kullanicaksinya banada öyle demişti doktor ondan sonra çatlatma iğnesi dedim sendemi yapican biraz bilgi alicaktim senden canım
Anladım canım, yardımcı olamıyorum sana ne zaman başlayacaksın iğnelere peki?

Bu arada e nabizda baktım tahlillerim çıkmamış bana zabah olmayacakyanliz bugün adetin 3cu günü herifle yaklaşık 10 gün olacak bitiminde artık bu zaman zarfindan Doğan hisimla olan iliskidne bebiş gelmezse oturup ağlarım herhal adam beni sıkıştırıp duruyor adet bitsin sende bittin diyor niyeysebu aydan çok umutluyum doğum gunume hediyem olsun bebişimve tüm annis adaylarına da rabbim bu ay anne olmayı nasip etsin

Ay bende oleyim bu ay olcagını düşünmüyorum bende diyorum mayıs doğum günümde hayatımda aldıgım en iyi hediye olcak insallah ahahah

17 gün gecikmeyle bu gün adet oldum..Artık bende size katılıyorum..bakıcaz doktorum ne dicek

Kızlar yarın hsg çekiliyorum anestezi almadan bana dua edin inşallah çok canım yanmaz tek anlamadığım bişey var adetin 11. Günü hsg çekilmiş olcam ya yumurtalarım biraz büyümüş olsa zarar vermez mi bugün lh test yaptım koyuydu biraz kafam karıstı kimisi o ay ilişkiye girmemiş kimisi girmiş zararı varmı acaba bilen var mı?

Eklentiler

• 12305CEF-0102-41CB-A121-BC623B084536.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 32
Bende yaptım yeni usgden sonra erken yumurtlama oldu canım benim bı sıkıntı olsaydı herhalde doktor bişey derdi ve gayette sağlıklı çıktı korkun olmasın birazcık aciyabilir oyuzden kasma sakın kendini pazartesi de ben yaptırdım inşallah seninde bı sıkıntın olmaz genelde ondan sonra hamile kalanlar oluyormuş ins bizimde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…