-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunAyni gun regl olmusuz kuzum hadi hayirlisi olsun
Yine iyisin maşallah benim boy 162 kilom70Ben binlik yarım içiyorum. Yumurta kalitesi için çok iyi gelecek dedi. Benim de boyun 160 kilom şu anda diyetle 64e düştü. Ama şeker hastalığı ailemde var
Hahah kuzum al heyecanım senin olsunHayırlı, uğurlu, bebişli olsun canımheyecanın da umudun vardır illaki yoksa bu gücü bulamazsın bence İğneler acaba birden fazla mı yumuş büyütecek?? Neler olacak? Doktor anlattı mı? Bu arada ekstra takviye vitamin falan içiyor musunuz? Ayyy çok heyecanlı biz doktora bile gitmedik ya bu ay o yüzden senin yerine de heyecan yapabilirim
Klomen, Femara gibi yumurta geliştirici bu da canım. Sadece iğne bu, kalçadan yapılacakmış. Tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde bu iğneler ya da yumurtası gelişmeyenler için daha etkili oluyorMerionel nedir canım klomen gibi bişeymi
Ben özele gidiyorum canım ama bu tahliller canımı sıkıyor buralara bakınca her gün yeni biseyler öğreniyorum. İlk ay prolaktin yüksek çıktı ikinci ay tsh ye baktı o yüksek çıktı. Yarın tekrar gidicem. Amh diye bisey yazmışlar o bende hiç bakilmadi mesela ne onu bile bilmiyorum . neden bir defa da tüm değerlere bakılmıyor ki taksit taksit bakıyorlarkızlar bu tahliller, yumurta takibi, doktorla nasıl ilerleyeceğiniz konuşuyorsunuz takip ediyorsunuz ya süreci. Bunları özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz?
ya da telefondan falan istediği zaman doktoruyla iletişim kurabilenle oluyor. yine özel doktorları mı bunlar?
beni bilgilendirir misiniz
Yaa zaten hayatta başka şeylere odaklanmak daha doğru.. bebek zaten uğraşmayla kafa patlatmayla olmuyor gördüğümüz gibiHahah kuzum al heyecanım senin olsunzira bende bu ay pek yok ondan. Aslında uğraştığımız çok önemli bi konu var, çok gerginiz o yüzden. Bu ay bebek konusuna çok odaklanamıyoruz o sebeple. Aslında benim yumurtalarım gelişiyor 2-3 tane de oluyor ama doktor ısrarla iğne denemek istedi, vardır bir bildiği. Daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor sanırım tüp tedavisinde kullanılıyor çünkü. Vitamin falan da kullanmıyoruz. Ben 2 yıldır multivitamin gibi bi folik asit kullanıyorum sadece. Bakalım iğne mucizeler yaratacak mı o kadar para verdik bi farkı olsun artık
Klomen, Femara gibi yumurta geliştirici bu da canım. Sadece iğne bu, kalçadan yapılacakmış. Tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde bu iğneler ya da yumurtası gelişmeyenler için daha etkili oluyor
aymem işte, biz bilmiyoruz uzmanı değiliz ama karşıdaki bu işin uzmanı. Neden söylemiyor, açıklamıyor en azından.Ben özele gidiyorum canım ama bu tahliller canımı sıkıyor buralara bakınca her gün yeni biseyler öğreniyorum. İlk ay prolaktin yüksek çıktı ikinci ay tsh ye baktı o yüksek çıktı. Yarın tekrar gidicem. Amh diye bisey yazmışlar o bende hiç bakilmadi mesela ne onu bile bilmiyorum . neden bir defa da tüm değerlere bakılmıyor ki taksit taksit bakıyorlar
Canım ben ilk özele gittim doktorun gel dediği günlerde gidiyosun ona göre çatlatma iğneni vs ayarlıyo şu andada araştırmaya özel muayeneye gidiyorum oda aynı şekilde doktorun gel dediği günlerde gidiyorumkızlar bu tahliller, yumurta takibi, doktorla nasıl ilerleyeceğiniz konuşuyorsunuz takip ediyorsunuz ya süreci. Bunları özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz?
ya da telefondan falan istediği zaman doktoruyla iletişim kurabilenle oluyor. yine özel doktorları mı bunlar?
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinCanım ben ilk özele gittim doktorun gel dediği günlerde gidiyosun ona göre çatlatma iğneni vs ayarlıyo şu andada araştırmaya özel muayeneye gidiyorum oda aynı şekilde doktorun gel dediği günlerde gidiyorum
Araştırma hastanesi varsa yaşadığın yerde özele gitmeyeceksen devletten ziyade araştırmaya gitmeni öneririm ben şuan araştırmada özelden daha memnunumAnladım canım teşekkür ederim cevabın içinBen de özele gideceğim zaten, devlette randevu bul falan nasıl olur ki yani gitmen gereken günler var mesela ama randevu yok? uğraşılmaz sanki. Yapan nasıl yapıyor merak ettim.
ÖZelde fiyatlar çok uçuksa diye korkuyorum sadece
araştırma dediğin bildiğimiz araştırma hastanesi miydi hmmm şimdi anladım. çok iyi daha memnunsan demek ki dr epey ilgileniyor. Bakayım ben de canım teşekkür ederimAraştırma hastanesi varsa yaşadığın yerde özele gitmeyeceksen devletten ziyade araştırmaya gitmeni öneririm ben şuan araştırmada özelden daha memnunum
Benim de öyle bebeğim, doktor her ay şaşırıyor ya nasıl olmaz hiçbir problem yok, olmaması için hiçbir sebep de yok diyor ama gelmiyor işte sıpa napiyimYaa zaten hayatta başka şeylere odaklanmak daha doğru.. bebek zaten uğraşmayla kafa patlatmayla olmuyor gördüğümüz gibizaten farklı bir tedavi uyguluyorsun bu ay daha ne yapacaksın vardır doktorun bildiği
Ya ben avuçla yap yutuyorum, yumurtalarım tıkır tıkır gelişiyor sorun yok ama anlamadım kimse bişey içmiyor bir bençocuk değil einstein doğurucam galiba
Evet canım araştırma hastanesi evet doktordan memnunumaraştırma dediğin bildiğimiz araştırma hastanesi miydi hmmm şimdi anladım. çok iyi daha memnunsan demek ki dr epey ilgileniyor. Bakayım ben de canım teşekkür ederim
Benimki özel hastane canım doktor ile tahlil sonucları olunca telefon verdi whatsapp üzerinden atıyorum sonuclarımı devlette nerdeeeekızlar bu tahliller, yumurta takibi, doktorla nasıl ilerleyeceğiniz konuşuyorsunuz takip ediyorsunuz ya süreci. Bunları özelde mi devlette mi yaptırıyorsunuz?
Aşılama mi yapıyorsunuzKızlar selamsürecimiz başladı, hayırlı uğurlu olsun diyelim doktordaydım. 7 kutu meriofert (merional) verdi. Yarından itibaren her gün kalçadan yapılacakmış bakalım bu ay ne maceralar bekliyor.. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim, duruma göre çatlatma yapacağız. Artık heyecanım kalmadı sanki bu ay yaa, bugün de çok isteksiz gittim aslında sadece bunu da denemedim dememek için. Eşim de bir süre dinlenmemi kendimle ilgilenmemi istiyor. Bu ay da olmazsa uzunca bir süre tedavi falan istemiyorum artık. Olmuyorsa vardır bi hayır deyip çekileceğim köşeme artık.
Hayır spermde sıkıntı olmadığı için aşılamaya hala gerek görmüyor doktor. Sadece yumurta gelişimi için kullanacağımAşılama mi yapıyorsunuz
Aslında hep bu kilolardaydım ama aç geziyordum bir türlü kilo veremiyordum. Doktorun dediğine göre 70i bulsam direk tip2 diyabet sayılırmışım. İlacı bu arada hamile kalsam da 12. Haftaya kadar devam edecekmişim bakalım umarım işe yarar.Yine iyisin maşallah benim boy 162 kilom70
Hayır spermde sıkıntı olmadığı için aşılamaya hala gerek görmüyor doktor. Sadece yumurta gelişimi için kullanacağım