Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni gun regl olmusuz kuzum hadi hayirlisi olsun

Kizlar amh testi nedir bendende aldilar bugun test amh de bakilacak bir hafta sonra cikacak sonuc

Kizlar adetim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlıcam ama hiç hevesim yok gibi cok umutsuzum boşa kürek çekiyorum gibi ruh halim berbat gecen ay cok heyecanlıydım oysa ki

Kizlar amh testi nedir bendende aldilar bugun test amh de bakilacak bir hafta sonra cikacak sonuc
Yumurta rezervini ve kalitesini ölçmek için belirlenen hormon doğurganlıgı belirtiyo canım yaş ilerledikçe amh değeri düşüyor menapozdamısın nesin onları ölçüyor

Dostinex bende kullanmıştım benimde 36 ıydı 1 ay kullandım son iki hafta yarım yarım bir hafta arayla kullanmamı söylemişti bir anda bırakınca tekrar yükselebiliyormus bir de düzenli aslan pençesi içmeni tavsiye ederim prolaktini düşürüyor

Hangisini kullanıyorsun ben glikofen kullanıyorum
Matofen kullanıyorum düşük doz 500lük. Aslında diyet ve sporla 5kilo verdim sonra tıkandım bi türlü veremedim dr dA insülin direnci olduğunu söyledi ilaç verdi. bi süre ilaca da ara vermiştim şimdi doktorum bebiş tedavisiyle birlikte tekrar kullanmamı istedi

Teşekkür ederim canım. Saraçoğlu'nun sallama aslan pençesi çayı var onu alayım bari

canım bana da 1 hafta dediler 1-2 gün içinde çıktı, takip et sonucunu. yumurtalık rezervi ve kalitesi ile ilgili. yaşım 34 benim, alt sınırda çıktı, çok düşük değil ama sınır. senin yaşın kaç?

Daha adetimin 7. Günü olmasına rağmen çok fazla folikül gelişmiş doktor bile çok şaşırdı iki taneside şimdiden 19 20 mm civarı ben bunu adetinin 10 11. Günü bu boyutta görmek isterdim yumurtalıkların ilaca çok fazla tepki göstermiş bu ay ilacı kes doğal yoldan dene aşılama yaparsam istediğim verimi alabileceğimi düşünmüyorum dedi bi dahaki ay dozu dahada düşürücem dedi

Sen yine de bu ayı degerlendirceksin dimi?

Canim diger testlerimde hic problem cikmamis sadece tsh hormonum icin gorun sinirda dedi dahiliyeye git dedi doktorumda 3 gun sonra cikar dedi amh testi icin yaşım 32 2 tane de çocuğum var senin ilk bebekmi

Ben binlik yarım içiyorum. Yumurta kalitesi için çok iyi gelecek dedi. Benim de boyun 160 kilom şu anda diyetle 64e düştü. Ama şeker hastalığı ailemde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…