Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn canım benim amin hepimize nasip olsun bu ay mutlu haberi vermek Tamam malak gibi yayılayım yazarım

Dur annecik bismillah umutsuzluk için çok erken sen takma onu dr gerekeni söyler elbet morali yüksek tutuyorsun artık şimdi geriye doğru yaslanıp bekleme zamanı

Bana da kontrolde rahim boyu 5.7 dedi kalınlığı mı demek istedi acaba ama yumurtan çatlamış dedi nası oluyo acaba boyu ya da kalınlığı

Ayyyy 5 gün nasıl bekleyeceğiz dayanamıyorumöö

Yalnız güzel delirdik tertemiz
Çok güzel delirdik valla bütün ultrason görüntülerini birleştirdim büyüyen yumurtanın eşime diyorum aşılama tutsun çocuk büyüsün bu görüntüleri ona vereceğim sen böyleydin diye
Ay hadi hayırlı olsun canm benim 15 gün sonra pozitifi de görürüz inşallah hiç korkma tutacak bende de spekulum takılırken çok ağrı oluyor ya ondan korkuyorum ama yaralama nasıl oldu öyle.

Dur annecik bismillah umutsuzluk için çok erken sen takma onu dr gerekeni söyler elbet morali yüksek tutuyorsun artık şimdi geriye doğru yaslanıp bekleme zamanı
Ağzını yirimmm evet riske atmamak için bolca dinlenicem, pazartesiye kadar annem yanımda zaten şükür. Hayırlısı kuzum

Evet onda da baya zorlandı çok kasıldım ama sonra bileti tutması gerekti içerde, uzun makas gibi bi alet var ya onun yüzünden olmuş

Benim de bu ay 12 mm geçmedi daha da büyümedi bıraktım ben de . Artık adet olup hemen ilacı kullanmayı bekliyorum . O ilacı hiç duymamıştım doktor bu sefer de klomen kullanalım öyle bakalım dedi eğer olmazsa başka ilaca geçelim mi diye ben teklif etmek istiyorum gerçi işe karışmayı da hiç sevmem ama bebek olunca konu çok stres oldum . Stresli işlermiş gerçekten Allah yardımcımız olsun

Ay hadi nasip olsun inşallah

Ayy canım acılı bi işlemmi mi ki bu aşılamaaa ohhh şimdi mis gibi belirtiler gelmeye başlasın olmustur tabi canım

Ahh geçmiş olsun kuzum.. çok hassas dokular zaten.. inşallah ağrı sızı olmaz.. tabi bu arada diğer tarafta buluşma gerçekleşmiştir umarım, ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…