Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım öyle. En mantıklısı adeti beklemek çok düşünmeden o zamana kadar sabırla beklemek. Onu da yapamıyoruz gerçi ama artık olduğu kadar

Kiz benim 11 yasinda oglum var bide 8 yasinda kizim var kaynanam dengesiz alıştık artik

kuzum sen bu ay bişey fln kullandınmı yumurta geliştirici ilaç vs bide suan belirtilerin varmı ne durumdasın heycan varmı seftalilidondurma
Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sanki canım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz

Ahh geçmiş olsun kuzum.. çok hassas dokular zaten.. inşallah ağrı sızı olmaz.. tabi bu arada diğer tarafta buluşma gerçekleşmiştir umarım, ayyyy
Sadece kasık ağrım var şimdi, ben her şeye razıyım o romantik buluşma gerçekleşsin de
Ay o sana ne de güzel bakar besler oh misler gibi hadi geliyorum ardınızdan yol açın bana
İyi ki varlar valla ahh o yolu bi açabilsek, bi kırabilsek şu şeytanın bacağını sen gel tabii tam gaz devam çalışmalara az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…