Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım reglimin 3 günü gittim testi yaptırmaya. 3. Güne göre normal mi değer sence?

Ayy süper haber kuzum hadi insallah bu ay olucak hepimizin

Teşekkür ederim kuzum dün geceden bu yana aklıma o takıldı. Bakalım döngünün 21. Gününde bir kan testi daha yapılacak o ne bilmiyorum. Bakalım o kaç çıkacak

Bat ne zamanki canım belki olmazsın
Normal şartlarda yarın ama en son kimyasal döngüsünden çıktığım için düzenli olur mu bilemiyorum bazen düzensizlik olabilirmiş ara ara kasık ağrısı dışında bi belirtim yok bekleyip görücem artık ne olcak

Hayırlısı olsun kuzum gerçekten zor bir dönemden geçtin rabbim insallah tekrar en yakın zamanda nasip etsin kafan rahattı en azından bu ay belli de olmaz gerçi

Kız onu birakta elinde var mı yeni ovulasyon yeniden birtane yap hele bakalım köyü çıkacak mı
Asko birazdan yapcam ovulasyon..valla bana gore degil bu isler skldm ekşındanda sıkıldm test yapmaktan da bu sabahta yaptim test ilk 15 dakka sonra gordum gölge gibi yine cok silik hcg testinde…resim atardim ama pek belli olmuyo resimde..

Kızzz bence sen hamilesin bu ay

Bende 32 yasindayim 0,95 cikti amh

Kızzz bence sen hamilesin bu ay
Oyy ne guzel soyledin insallah oyleyimdir.. yani gün aşırı iliski cok zor oluyor 2 aydir rutin bu ondan önce bir ayda gun asiri degildide yine sıktı…bide benim eşim çok istiyor benden daha cok merakli adam yaa bu sabah bile diyoki bugün takvim günü dimi yani sabahtan sevinerek cikiyo işe biliyorum oda yoruldu ama sirf bebek icin

Eklentiler

• 935BED8E-34EF-406B-AA2A-5FB317F1D47C.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 42
  • 7FC1F60A-63CF-447E-8607-BE3444457C47.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 48
Valla var kız acaba reglin biter bitmez dölllendimi naptı
Eger varsa yani kendimi tebrik edecem nasıl dollendim adet bitimi diye bide bu testleri tebrik edecem yorumlarda yazip helal olsun dicem.. ayrica bu ara sabahlari biraz mide bulantim var fazla duygusalim ve surekli visne suyu icesim geliyo eşimide tebrik edecem 9 ay benle mücadele verecek adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…