- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.761
Canım reglimin 3 günü gittim testi yaptırmaya. 3. Güne göre normal mi değer sence?Tsh güzel prolaktin iyi süper lh ve e 2 için döngünün kaçıncı günündesin canım ? Onlar döngü günlerine göre sürekli değişir yükselirler amh cok kötü değil iyi de değil ama ona takılma her ay yumurtluyorsan problem yok
Ayy süper haber kuzumAy hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım.Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. @Veziir @Random3 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Teşekkür ederim kuzum dün geceden bu yana aklıma o takıldı. Bakalım döngünün 21. Gününde bir kan testi daha yapılacak o ne bilmiyorum. Bakalım o kaç çıkacakAmh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsun
Sagol kuzum tsk ederimKız ne güzel ellerin var MashaAllah
Normal şartlarda yarınBat ne zamanki canım belki olmazsın
Değerlerin normal kuzum amh a da takılma dedigim gibi her ay yumurtluyorsan problem yok eşinde test versin bak bakalım canımCanım reglimin 3 günü gittim testi yaptırmaya. 3. Güne göre normal mi değer sence?
Biran önce hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız inşallah canım. Eşimde pazartesi test verecek bakalımDeğerlerin normal kuzum amh a da takılma dedigim gibi her ay yumurtluyorsan problem yok eşinde test versin bak bakalım canım
Hayırlısı olsun kuzum gerçekten zor bir dönemden geçtin rabbim insallah tekrar en yakın zamanda nasip etsin kafan rahattı en azından bu ay belli de olmaz gerçiNormal şartlarda yarınama en son kimyasal döngüsünden çıktığım için düzenli olur mu bilemiyorum bazen düzensizlik olabilirmiş ara ara kasık ağrısı dışında bi belirtim yok bekleyip görücem artık ne olcak
İns onda da güzel sonuclar alırsınız canım nasıl ilerliceksiniz tedaviye pekiBiran önce hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız inşallah canım. Eşimde pazartesi test verecek bakalım
Asko birazdan yapcam ovulasyon..valla bana gore degil bu isler skldm ekşındanda sıkıldm test yapmaktan da bu sabahta yaptim test ilk 15 dakka sonra gordum gölge gibi yine cok silik hcg testinde…resim atardim ama pek belli olmuyo resimde..Kız onu birakta elinde var mı yeni ovulasyon yeniden birtane yap hele bakalım köyü çıkacak mı
Kızzz bence sen hamilesin bu ayAsko birazdan yapcam ovulasyon..valla bana gore degil bu isler skldm ekşındanda sıkıldm test yapmaktan da bu sabahta yaptim test ilk 15 dakka sonra gordum gölge gibi yine cok silik hcg testinde…resim atardim ama pek belli olmuyo resimde..
Bende 32 yasindayim 0,95 cikti amhAmh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsun
Oyy ne guzel soyledinKızzz bence sen hamilesin bu ay
SultanımmKızzz bence sen hamilesin bu ay
Bişey dedi mi doktor ? Bu arada 0.05 ile tüp bebekle hamile kalıyor bir cok insan..Bende 32 yasindayim 0,95 cikti amh
S sultansultan90 canlar bakin belli belirsiz bi cizgi dün daha belliydi aslindaGizzzzzzzz aşılama daha mı zevkli sanki de beee bırak enişteye o görevi ıtovbeeee
Hamile kalmani engelliycek bi durum yok dogal yolla hamile kalabilirsin dediBişey dedi mi doktor ? Bu arada 0.05 ile tüp bebekle hamile kalıyor bir cok insan..
Asko o iş sendeBu arada yumurtlama dönemi deyim değerlendirmelere başladık
Valla var kız acaba reglin biter bitmez dölllendimi naptıS sultansultan90 canlar bakin belli belirsiz bi cizgi dün daha belliydi aslinda
Eger varsa yani kendimi tebrik edecem nasıl dollendim adet bitimi diyeValla var kız acaba reglin biter bitmez dölllendimi naptı