Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger varsa yani kendimi tebrik edecem nasıl dollendim adet bitimi diye 😅 bide bu testleri tebrik edecem yorumlarda yazip helal olsun dicem.. ayrica bu ara sabahlari biraz mide bulantim var fazla duygusalim ve surekli visne suyu icesim geliyo eşimide tebrik edecem 9 ay benle mücadele verecek adam 😅
Sende var bisicukler o bebiş seninle hissediyom giz Allah'ım hayırlı haberlerle gel hemiii benide etiketle heeeeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰bence sinyalini vermeye başlamış bebiş❣️❣️❣️❣️ay Allah'ım inşallah yaaa

Sende var bisicukler o bebiş seninle hissediyom giz Allah'ım hayırlı haberlerle gel hemiii benide etiketle heeeeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰bence sinyalini vermeye başlamış bebiş❣️❣️❣️❣️ay Allah'ım inşallah yaaa
Kuzum yumurtlama testiyle takip etseydin keske belki erken yada gec yumurtlama olursa sansa birakmasaydin bide bilmiyorum umutlu degilim sanki biyanim var diyo bi yanim yok 4 tane yaptim test 2 gunde hepsi bu sekilde cikti ama daha 10 nisandi regl baslangic 16 sinda degerlendirmeye basladim cok cok erken cikmaz ki

Kuzum yumurtlama testiyle takip etseydin keske belki erken yada gec yumurtlama olursa sansa birakmasaydin bide bilmiyorum umutlu degilim sanki biyanim var diyo bi yanim yok 4 tane yaptim test 2 gunde hepsi bu sekilde cikti ama daha 10 nisandi regl baslangic 16 sinda degerlendirmeye basladim cok cok erken cikmaz ki
Valla o iş hiç belli olmuyo bacim ben mesela yok derken eşim var sende bisiler diyodu düşün adet bitimi 14 cu gün bildiğin olduğum yere baygınlık vurdu eşim yatırdı beni baş dönmem vardı ciddi şekilde adete 4 kala kan verdim bişi yok ki o 4 kalada aynı dönme vardı 2 kez yaşadım bunu 1 ayda sonra 4 kala kanda 2.92 mı ne çıkmıştı negatif dediler adet günü evde test yaptım pozitif çizgi gördüm dedim hadi lan ordan olsa çıkardı beni kandiriyo bu test kan verdim 158 çıktı belli olmaz o işler sen dikkat et vücudunu tanıyorsun anliyo insan bı sekikd eben tanıdığım halde kanda negatif görünce çok şaşırmıştım mesela🤗

Kızlar ben şimdi sabah 9 da vuruldum ya çatlatma iğnesini doktorum pazar günü ilişki gir dedi ben dün gece yapmıştım sabah vurulcagım için bugünü pas geçip yarın mı yapayım bir de pazar yaptım sonra gün aşırı mı sizce üst üste mi denesem bilemedim

Günaydın canım haber ver cıkınca 🤭 güzel haberler insallah

Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım. 🙏🏻🤗 Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. 🤗🤗🤗 Veziir Veziir @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Canımlar bende şimdi çıktım Malesef çok iyi haberlerim yok. solda 13 mm yumurtam var şimdilik yeterli büyüklükte değil e2 verdim sonuç 2 saate çıkar gonalf 100 vurucam pazartesiye kadar. Pko var çok yumurta oluşur diye korkuyordu doktor nerdeyse hiç büyümemiş az biraz bozuldum

Kızlar ben şimdi sabah 9 da vuruldum ya çatlatma iğnesini doktorum pazar günü ilişki gir dedi ben dün gece yapmıştım sabah vurulcagım için bugünü pas geçip yarın mı yapayım bir de pazar yaptım sonra gün aşırı mı sizce üst üste mi denesem bilemedim
Hic bi fikrim yok acaba beklesenmi pazara kadar sperm kalitesini mi artirir bence yarin yap

Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım. 🙏🏻🤗 Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. 🤗🤗🤗 Veziir Veziir @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Çok güzel canım valla inşallah sorunsuz ilerler sürecin 🙏

Eklentiler

• 20220423_102603.jpg
    20220423_102603.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 57
Canımlar bende şimdi çıktım Malesef çok iyi haberlerim yok. solda 13 mm yumurtam var şimdilik yeterli büyüklükte değil e2 verdim sonuç 2 saate çıkar gonalf 100 vurucam pazartesiye kadar. Pko var çok yumurta oluşur diye korkuyordu doktor nerdeyse hiç büyümemiş az biraz bozuldum
Hic moral bozmak yok haberlerde kötü degil bozulma sakin moralini yuksek tut gerekli tedaviyi uygula sonucunu degerlendirirz insallah guze haberlerle

Kuzum morelini bozma iğne olcaksın hem büyürler merak etme sen paztye kadar 17 olursun bence 😊 beslenmene de dikkat et saglam beslen o güne kadar olucak insallah

X