Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben görüyorummmm ... Belirtin var mi? Erken yapmış ama silik çizgi var basbaya .

Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun genelde bir kaç günde oluyor... amannnn adet olma zatennn.

Ben görüyorummmm ... Belirtin var mi? Erken yapmış ama silik çizgi var basbaya .

Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun genelde bir kaç günde oluyor... amannnn adet olma zatennn.
Yaaa heyecanlanmak istemiyorum amaa gözüme giriyoo gerçekte daha net belli sadece sol kasığım batıyor arada bide adet olcam gibi belim ağrıyor bunu unutup nasıl beklicem ben şimdi

Evet canim bugun kontrole gittim yumurtan catlamis onun icin cok agrin olmus dedi smdi bu iyi biseymi gebelik göremedim ama 3 hafta boyunca kendine dikat et dedi dostinex aliyorum prolaktin icin insallah pozitife döner bgunde negatifdi
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti.
Doktorlar bu aşamada anlayabiliyor mu ya.
Bana da dün doktorum bu ay gebe kalamazsan üzülme dedi vajinal ultrasonda.
Yumurta çatlamış boyutu da iyiydi takip ediyorduk. Henüz 8 gün geçmişti üzerinden öyle dedi. Bat 27 Nisan bakalım. Umudum kırıldı doktor öyle deyince.

sen hangi urunlerini kullaniyosun cnm
Canım biz şimdlilik mfk man ve mfk women aldık suan doktor pluslarını cıkarmıs içinde bir sür vitamini de eklemiş tavsiye ederim pluslarını alın ben alırken plus cıkmamıstı normal başlangıç aldık bide ben vitamin kullanıyorum ztn cikolata kisti pcos fln varsa advictor ek ilave kilon varsada adalis alıcaksın canım

Evet doktorlar görebiliyor bunu ultrasonda ama o isler belli olmaz umudunu kirma bazilari cok patavatsiz ya ben ultrasonda bugun gördüm catlamis ama kese boştu catlamasina bile cok sevindim pkoyum ya hic catlamaz sandim bu bile.mutlu etti beni kadin baya bi sag sol bakti altan muayene etti allahtan umut kesilmez canim

Kuzum yarın sabah mutlaka 9 da vurun dedi pazar günü ilişkiye girin dedi biz bugün yapalım dedik yarın bosluk pazar ilişki eeken çatlarsa hem sperm olmus olur doktorum üst üste ilişkiyi önermiyor

Canım yaptım ama aynısı çıktı bakalım yarin koyulaşmaya başlarsa anlarız geçen ay 13. Günden başlamıştı koyulaşmaya
Canım her ay değişebilir bak ben subatta 14. Gün gördüm martta 21. Gün gördüm hiç stres yapma sen ilişkine devam et kuzum

Bir de testin içini açtım T çizgisinin olduğu tarafta iç kısımda kırmızı çizgi vardı. C çizgisi gibi. Kafamı karıştırdı açıkçası, testin çizgisi mi hatalı basılmış yoksa öyle mi olması gerekiyor acaba. En iyisi adet tarihini bekleyeyim bunları düşünmeden (mümkün olursa düşünmemek ) My_Moonlight06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…