- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.441
Ben görüyorummmmSizi görünce gaza geldim duramadım bir testte ben yaptım sanki bi gölge var gibi gözle daha net görünüyo ama yok gibi keşke yapmasaydım ya kafam karıştı şimdi birde duphaston bittikten kaç gün sonra regl olunuyor bilginiz var mı kızlarrr
Ne bekliycennn kizzz değerlendir.. bekleme yok
Yaaa heyecanlanmak istemiyorum amaa gözüme giriyoo gerçekte daha net belliBen görüyorummmm... Belirtin var mi? Erken yapmış ama silik çizgi var basbaya .
Duphastron bittikten sonra 1 hafta içinde olursun genelde bir kaç günde oluyor... amannnn adet olma zatennn.
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti.Evet canim bugun kontrole gittim yumurtan catlamis onun icin cok agrin olmus dedi smdi bu iyi biseymigebelik göremedim ama 3 hafta boyunca kendine dikat et dedi dostinex aliyorum prolaktin icin insallah pozitife döner bgunde negatifdi
Canım biz şimdlilik mfk man ve mfk women aldık suan doktor pluslarını cıkarmıs içinde bir sür vitamini de eklemiş tavsiye ederim pluslarını alın ben alırken plus cıkmamıstı normal başlangıç aldık bide ben vitamin kullanıyorum ztn cikolata kisti pcos fln varsa advictor ek ilave kilon varsada adalis alıcaksın canımsen hangi urunlerini kullaniyosun cnm
Evet mantıklıOnda ne var canım 1 yaşına girmeden çalışıp para kazanmayı öğrenirler bez paraları da kendi cebciklerinden çıkar analarıpartalina_ ye yük olmazlar
Evet doktorlar görebiliyor bunu ultrasonda ama o isler belli olmaz umudunu kirma bazilari cok patavatsiz ya ben ultrasonda bugun gördüm catlamis ama kese boştuYumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti.
Doktorlar bu aşamada anlayabiliyor mu ya.
Bana da dün doktorum bu ay gebe kalamazsan üzülme dedi vajinal ultrasonda.
Yumurta çatlamış boyutu da iyiydi takip ediyorduk. Henüz 8 gün geçmişti üzerinden öyle dedi. Bat 27 Nisan bakalım. Umudum kırıldı doktor öyle deyince.
Kuzum yarın sabah mutlaka 9 da vurun dedi pazar günü ilişkiye girin dedi biz bugün yapalım dedik yarın bosluk pazar ilişki eeken çatlarsa hem sperm olmus olur doktorum üst üste ilişkiyi önermiyorHarikaaaaaaaa MashaAllah canım ... Hadi bakalım İnshaAllah gelsinnnn bebissssss
Bu arada ilişki açısından ne dedi doktor ne zaman olmalıymış ilişki .. sıra bendebirazdan ben de doktora gidcegim İnshaAllah azucuk tirsiyomm ya büyümediyyse diye
Canım her ay değişebilir bak ben subatta 14. Gün gördüm martta 21. Gün gördüm hiç stres yapma sen ilişkine devam et kuzumCanım yaptım ama aynısı çıktı bakalım yarin koyulaşmaya başlarsa anlarız geçen ay 13. Günden başlamıştı koyulaşmaya
Adet günümde olmazsam yapacağım. İnşallah adet olmamBen herzaman beklemekten yanayım işte neden böyle erkenden morellrinizi belki boş yere bozuyorsunuz.. yapma şimdilik bence bekle adet günün gelsin en azinda gunünde yap birtane
Yok değerlendiricemNe bekliycennn kizzz değerlendir.. bekleme yok
Evet var canım .. coooook hafif de olsa ben görüyorum diğerinde daha net belli bence yarın birsaha yap hadi hayırlısı isnhaAllahÇok coknince çizgi bilemedim var mı yok mu
burda bende gordum golge gıbıCok çok hafif ben bile çıplak hozle zor gordum
Ne kadar tatlısınız :)Kızlar merhaba bu ay gebe kalamayan olursa elimde ovulasyon testleri var.Bu yöntemle hamilelik deneyen varsa kargo ile gönderebilirim (ücretsiz)
Kız o değilde HCG olan testte giremedim innovita yazısını birde rengi farklı geldi ondanM Mavimiresl
[/QUOTE. Kutunun icinden cikti yavrum hcg yaziyo zaten uzerinde