Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar herkese. 9 aylık evliyim artık bebek için ilk denemelere başladık. Beklediğim adet tarihi 21 nisandı ama malesef 4 gün öncesinde yani 17 nisanda adet oldum ilk olduğu için sanırım büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama pes etmek yok değil mi ? Desteklerinizi dualarınızı esirgemeyin benden. Ben de herkes için en hayırlısını en güzelini diliyorum

Merhaba bende 1.5 yıllık evliyim yeni düşünmeye başladık bizde ☺ üzülebilirsiniz ama kısa sürsün lütfen daha önümüzde bolca zamanımız var henüz yolun başındayız.

Evet canım bu çok güzel bir haber

Canım benim bat 21 mayıs
Neden çarpı koydun anlamadım

Merhaba bende 1.5 yıllık evliyim yeni düşünmeye başladık bizde ☺ üzülebilirsiniz ama kısa sürsün lütfen daha önümüzde bolca zamanımız var henüz yolun başındayız.
İnşallah inşalllaaaaahhh pes etmeden devam edeceğiz inşallah güzel haberleri paylaşacağız burada. Bana vermek istediğiniz bir tavsiye var mı bildiğiniz duyduğunuz ya da denediğiniz

Hoşgeldinnn canım
Tabiki hemen ekkerimmm nezamandir bekliyordun canım ?
Ben kendii kendimi nasıl ekledim bilmiyorum son adet tarihim 31 mart... 23 ila 30 gunde bir adet oluyorum geçen sene temmuzda trizomi 18den bebeğimi kaybettim... 19 nisanda(20.gunumde) erken test yaptım negatif cıktı cok umudum yok 29 nisanı son ihtimal olarak kaydettim o gune kadar olmazsam suphelenicem cunku. Gogus agrısı vajinada aggrı gibi adet belirtilerim var geçen seneki bebegim geç döllenme ile olmuştu belki yine aynıdır diye hala umut ediyorum...

Bugün adetimin son günü. Ne zaman başlamalıyım denemelere tavsiyeniz nedir bu konuda ?
Adetin temizlendikten sonra hemen ilişki girin canım sonra 3-2-3-2 şeklinde devam et örnek olarak bgn bitti ilişkin oldu diyelim cmtsi 1 pzar 2 pztsi 3 ilişki gir salı 1 çarşamba 2 ilişki gir yada ovülasyon testlerin varsa onunla da test yapabilirsin yoksa bu şekilde 4 lüyü tamamla yeter bol bol vitamin alın yeşillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…