Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz kuruyunca cirkin biseye dönüştü testler acik ya bi degisik oldu 😂 ben döngümun 10. Günü yaptim ovulasyon ve kirmiziydi hatta belki 9. Gun bile pikti.. bugün 14. Döngü günüm 7. Döngü gunumde basladim ekşına
Ovulasyon testi var mı elinde :KK53::KK53:

Bak varsa ovulasyon dene bakalım köyü çıkacakmı kızzzz 🤣🤣🤣🤣

Mehricimm bende klomen tarzı bir ilaç kullandım doktor bana özellikle sordu ağrın varmiydi diye vardı dedim hatta hala vardı o gün de ilaç yapıyormuş yani endişelenme.. sonçtta yumurtalıkları çalıştırıyor ya 😁
Evet canim bugun kontrole gittim yumurtan catlamis onun icin cok agrin olmus dedi smdi bu iyi biseymi🥴 gebelik göremedim ama 3 hafta boyunca kendine dikat et dedi dostinex aliyorum prolaktin icin insallah pozitife döner bgunde negatifdi

Ahahahaha yaaa o acılı bişey mi canım pek bilgim yok benim aşılama sadece spermi uygun rahme mi bırakılıyor o kadarını biliyom
Tatlım ben de ilk kez yaptırıcam ama hiç ağrı yaşanmadığını söylüyorlar çok basit bir işlemmiş. Yıkanan spermler (canlı ve en haereketli olanları ayrıştırılıyor) yumurtaya en yakın bi yere bırakılıyor. Döllenme böylelikle daha kolay oluyor
Yaaa evet çok hoşşş.. iğneler ilaçlar olmasa bence de harika 🤗🤗 aşılama daha kolay ya olırsa sonrası da doğal hamilelik gibi geçiyor.. sizin tutarsa ben de yaptırıcam 😅😅
Hemen hemen aynı iğneler ilaçlar aşılamada da kullanılıyor bebeğim biz bağışıklık kazandık hepsine artık komaz bize 🤣🤣 inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir o minnoş bebeler

A ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Veziir Veziir M Mavimiresl @seftalilidondurma R Random3 @iyilikperisi92 Niqu Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Harikaaaaaaaa MashaAllah canım ... Hadi bakalım İnshaAllah gelsinnnn bebissssss😁🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu arada ilişki açısından ne dedi doktor ne zaman olmalıymış ilişki .. sıra bende :KK17: birazdan ben de doktora gidcegim İnshaAllah azucuk tirsiyomm ya büyümediyyse diye

Eklentiler

• IMG20220422155923.jpg
    IMG20220422155923.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20220422160035.jpg
    IMG20220422160035.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 56
Ben geçen ay 21 de yumurtladım canım biraz daha koyulasmıs evet ama bence 2’güne tam koyulascak stres yapma sen 22 ye kadar yumurtalanması normal dene tekrar canım bakalım daha da koyulascakmı
Canım yaptım ama aynısı çıktı bakalım yarin koyulaşmaya başlarsa anlarız geçen ay 13. Günden başlamıştı koyulaşmaya 😕

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce beklemeli miyim?Moralim bozuldu açıkçası 🥺
Ben herzaman beklemekten yanayım işte neden böyle erkenden morellrinizi belki boş yere bozuyorsunuz.. yapma şimdilik bence bekle adet günün gelsin en azinda gunünde yap birtane 🥰

X