- 1 Nisan 2022
- 12.557
- 15.416
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.401
Yok kanamam dün kesilmiş..işte değerlerimi merak ediyorum AMH nasıl çıkmış diye..bu kadar stres yapıyorumOooo koyulasmıs valla kanaman fln yoksa yap canım zararı varmı ki hsg çekilen arkadaşlar da yorumlasın
Yaaa evet çok hoşşş.. iğneler ilaçlar olmasa bence de harikaKız dur kendine aksiyon aramasiz doooğru tüp bebeğe. Düşünsene içine olmuş bebeği koyuyorlar oohhh ne güzel, ne hoş bi duygu
Ya İn şa Allah kuzum...Bütün kızlarımızın eli boş kalmasın..ne kadar stres yapıyoruzCanım sakin ol stres yapma belkide güzel cıkcak sonucların bence iyi cıkıcak görüceksin
Çok coknince çizgi bilemedim var mı yok muBence erken gebelik testi al canım
Hic stres yapma bütün sonuclarin guzel gelecek insallahYok kanamam dün kesilmiş..işte değerlerimi merak ediyorum AMH nasıl çıkmış diye..bu kadar stres yapıyorum
İn şa Allah canımHic stres yapma bütün sonuclarin guzel gelecek insallah
Yaaa inanmıyorum bu yaniloyor olamaz bu testlerBu sabahkide böyle
Bunda belirir diye umut ediyordum ama cok belirmemis gibi biraz daha bekle bakalim bende merak ettim iyiceÇok coknince çizgi bilemedim var mı yok mu
Yarın kadın doğumdan randevum var bakalım artık belli mi peki bu da çizgi görünüyor muBunda belirir diye umut ediyordum ama cok belirmemis gibi biraz daha bekle bakalim bende merak ettim iyice
Kuzum yaptim comfort bisi cikmadi sonra tekrar yaptim 1 saat once innovita ondada ilk bas belirgindi sonradan kayboldu saldım artik 4-5 gun gecsin yaparim yine bide benim yine ovulasyon koyulasmaya doğru gidiyor atiyim bi bak yine mi yumurtlucam acabaYaaa inanmıyorum bu yaniloyor olamaz bu testlerAllah aşkına baskanbir test alıp erken gebelik onu da yapsan ki .. benim de yaptığım zamanler çizgi çıkmazdı gebe oldugun ay çok erken bir zaman da cikmsiti çizgi adetten bir kaç gün önce hafif ti senin ki çoook daha belli dunkunden de belli aboooo heycanlandimmm
Ben goremedim pekYarın kadın doğumdan randevum var bakalım artık belli mi peki bu da çizgi görünüyor mu
Goremedim kuzum ben digerlerinde daha belliydi git bakalim doktora bizede haber ver sonucuÇok coknince çizgi bilemedim var mı yok mu
Adet sonra hemen ilişki oldu mu ?Kiz bata cok var daha 8 mayisaklimda deli sorular eger gerckten pozitif se ben adet hemen sonrası yumurtladm baska aciklamasi olamaz
İnnovita kuzum testler oku bak uzerindede yaziyor adet banyosu yaptim hemen oldu ekşın cumartesi yikandim cumartesi ekşınAdet sonra hemen ilişki oldu mu ?Genelde korunmak için o yöntemi kullanırlar ama gebe kalan olur sonra bence de olabilir ama bu testler innovita değil gibi geldi bana başka test bu sanki
Mehricimm bende klomen tarzı bir ilaç kullandım doktor bana özellikle sordu ağrın varmiydi diye vardı dedim hatta hala vardı o gün de ilaç yapıyormuş yani endişelenme.. sonçtta yumurtalıkları çalıştırıyor yaKizlar klomen kullanan varmi ben kullandim haftadan fazla kasik agrim var gecmiyor gece yatirmadi beni önce rahimin ortasindaydi agrim gece boyuncada sag kasigim agridi biliyorum cogunuz kist diceksniz ama kist olsa bel agrisida olurmu ? Arada bir böyle adetken olur ya bel agrisi onun gibi bisey hafif git gel oluyor. Alnimda sivilce cikmazdi iki tane kocaman cikti degisik oldum
Adet sonra hemen ilişki oldu mu ?Genelde korunmak için o yöntemi kullanırlar ama gebe kalan olur sonra bence de olabilir ama bu testler innovita değil gibi geldi bana başka test bu sanki
Canım ben aslında emin degilim hiç olmamasından ikiz olması büyük nimet olurdu bana ama ben teker teker olsun isterdim cunki sanki ikiz olunca birine doya doya okdaklanamicakmisim stress olacakmsim gibi geliyor.. ama tabi Allah kolaylığını da verir yeterli evladim olsunYaaa benim hiç çocuğum yok yine de ikiz istememhiç kimsem yok yardım edecek.. mümkünatı yok bakamam - bu arada önümüzdeki ay tüp bebeğe başlarsam çift transfer yapılacak
Erken gebelik testi ya üzerinde ilişkiden 5 gün sonra bile doğru sonuç diyorduCanım daha çok erken hiç üzülme
Tabi canım ne olacaksa olsun razıyızCanım ben aslında emin degilim hiç olmamasından ikiz olması büyük nimet olurdu bana ama ben teker teker olsun isterdim cunki sanki ikiz olunca birine doya doya okdaklanamicakmisim stress olacakmsim gibi geliyor.. ama tabi Allah kolaylığını da verir yeterli evladim olsun
Söyle bana derdini söyleyeyim sana mfk ürünleriniadamın ürünlerini ezberledim sıkı takipçisiyim inşallah güzel sonuclar da alırız canım