- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.481
Reglin bitti dimi kuzum bittikten sonra yaptn döngü günün 4. Gün yaniBacısılar merak edip reglimin 4.günü yani bugün ovulasyon testi yaptım. Adet sonrası hemen yumurtlama muhabbetinden dolayı koyuluğu bu şekilde çıktı yorumunuz ne olur?partalina_ M Mavimiresl R Random3 My_Moonlight06
Var bende bi haller de ben de bilmiyorumAaa şaşırdım valla.. sen pik olacak mı kontrol et mutlaka valla erken yumurtlayacaksın gibi.. geçen ay da senin garipti valla bu iş belli olmaz hiç.. bu ay sana boş durmak yok
Bence erken yumurtlama olacak bak benimde regl oldum 7 gun sürdü 10. Gün bu sekildeydi belki hemen biter bitmez yapsaydim reglim onlarda da koyu cikacakti testim 10. Gune denk geldi o sekil yaptimBacısılar merak edip reglimin 4.günü yani bugün ovulasyon testi yaptım. Adet sonrası hemen yumurtlama muhabbetinden dolayı koyuluğu bu şekilde çıktı yorumunuz ne olur?partalina_ M Mavimiresl R Random3 My_Moonlight06
Yok tatlım salı regl oldum toplamda 4. GünReglin bitti dimi kuzum bittikten sonra yaptn döngü günün 4. Gün yani
Hemen degerlendir bu aksam erken yumurtluyosun hatta gun asiri degerlndirVar bende bi haller de ben de bilmiyorumbenim kocayı çok çalıştırıyorlar yeni bir sisteme geçiş yaptı banka dün 10 buçukta geldi. Garibim dinlenemeden işe gidiyor. Bu ay artık ben de kararlıyım Çalışkan arı olmaya yok öyle tek ilişkiyle Şafak saymak
Çok enteresan ya valla yarın da yaparım bakalımBence erken yumurtlama olacak bak benimde regl oldum 7 gun sürdü 10. Gün bu sekildeydi belki hemen biter bitmez yapsaydim reglim onlarda da koyu cikacakti testim 10. Gune denk geldi o sekil yaptim
Kuzu hala regl misin ya onu anlamadm bitmedimiYok tatlım salı regl oldum toplamda 4. Gün
Canım temizlenmedim henüz ben merakımdan yaptım aslında senin dediklerinden ötürü vallaHemen degerlendir bu aksam erken yumurtluyosun hatta gun asiri degerlndir
BravoooVar bende bi haller de ben de bilmiyorumbenim kocayı çok çalıştırıyorlar yeni bir sisteme geçiş yaptı banka dün 10 buçukta geldi. Garibim dinlenemeden işe gidiyor. Bu ay artık ben de kararlıyım Çalışkan arı olmaya yok öyle tek ilişkiyle Şafak saymak
Acaba regl ken demi lh yuksek cikiyorCanım temizlenmedim henüz ben merakımdan yaptım aslında senin dediklerinden ötürü vallabelki yarın ya da diğer gün olabilir
He yaaaaBravoooEniştemin gözü yaşlı
Gün aşırı çalışmalara başla o zaman bu ay sınırları zorlayalım
Bende çok yeni ve tecrübesizim☺ ramazan sonrası için uvulasyon testi alip yumurtlama takibi yapmayı düşünüyorum benim eşim yoğun oluyor genelde hafta ici gün asiri imkanımız olamıyor o yuzden.İnşallah inşalllaaaaahhhpes etmeden devam edeceğiz inşallah güzel haberleri paylaşacağız burada. Bana vermek istediğiniz bir tavsiye var mı bildiğiniz duyduğunuz ya da denediğiniz
Evet merak konusu olabilir bu durumAcaba regl ken demi lh yuksek cikiyor
Oldukça iyi görünüyor aslında. Devam etsen mi acaba? Ama adetliyken acaba lh hormonu daha yüksek olabilir mi?Bacısılar merak edip reglimin 4.günü yani bugün ovulasyon testi yaptım. Adet sonrası hemen yumurtlama muhabbetinden dolayı koyuluğu bu şekilde çıktı yorumunuz ne olur?partalina_ M Mavimiresl R Random3 My_Moonlight06
Şimdi koyuluğu daha net bu fotodaAcaba regl ken demi lh yuksek cikiyor
Atsana bize de sonucları canım bakalım seni doktordan daha cok bilgilendiririz vallaSonuçları aldım..doktora gönderdim..bana yazdıki..Sonuç iyi..o kadarda düşük diğil..Yani sorun yok o değerinde..Bunları yazdı bana..Benim kafam karıştı..nasıl yani o kadarda düşük diğil..en azından ilaç yaza bilir..daha iyi olsun diye..ses atdim..bakıcam ne diyecek
Bu şimdi zor olanın cazibesi değil de ne??Var bende bi haller de ben de bilmiyorumbenim kocayı çok çalıştırıyorlar yeni bir sisteme geçiş yaptı banka dün 10 buçukta geldi. Garibim dinlenemeden işe gidiyor. Bu ay artık ben de kararlıyım Çalışkan arı olmaya yok öyle tek ilişkiyle Şafak saymak
Atsana bize de sonucları canım bakalım seni doktordan daha cok bilgilendiririz valla
Hiç öyle düşünme canım burda bir çok arkadaş var erken gebelik testi de olsa adet gününe yakın çıkıyorErken gebelik testi ya üzerinde ilişkiden 5 gün sonra bile doğru sonuç diyorduNegatif çıkınca doğrudur diye üzüldüm açıkçası. Erken gebelik testi çünkü.. Umutsuzca adet tarihimi bekleyeceğim ama moralim bozuldu doğrusu