Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa şaşırdım valla.. sen pik olacak mı kontrol et mutlaka valla erken yumurtlayacaksın gibi.. geçen ay da senin garipti valla bu iş belli olmaz hiç.. bu ay sana boş durmak yok
Var bende bi haller de ben de bilmiyorum benim kocayı çok çalıştırıyorlar yeni bir sisteme geçiş yaptı banka dün 10 buçukta geldi. Garibim dinlenemeden işe gidiyor. Bu ay artık ben de kararlıyım Çalışkan arı olmaya yok öyle tek ilişkiyle Şafak saymak

Bence erken yumurtlama olacak bak benimde regl oldum 7 gun sürdü 10. Gün bu sekildeydi belki hemen biter bitmez yapsaydim reglim onlarda da koyu cikacakti testim 10. Gune denk geldi o sekil yaptim

Eklentiler

• B047A79D-B8FF-4673-8648-039BF912D95F.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 38
Hemen degerlendir bu aksam erken yumurtluyosun hatta gun asiri degerlndir

Bravooo Eniştemin gözü yaşlı
Gün aşırı çalışmalara başla o zaman bu ay sınırları zorlayalım

Sonuçları aldım..doktora gönderdim..bana yazdıki..Sonuç iyi..o kadarda düşük diğil..Yani sorun yok o değerinde..Bunları yazdı bana..Benim kafam karıştı..nasıl yani o kadarda düşük diğil..en azından ilaç yaza bilir..daha iyi olsun diye..ses atdim..bakıcam ne diyecek

İnşallah inşalllaaaaahhh pes etmeden devam edeceğiz inşallah güzel haberleri paylaşacağız burada. Bana vermek istediğiniz bir tavsiye var mı bildiğiniz duyduğunuz ya da denediğiniz
Bende çok yeni ve tecrübesizim☺ ramazan sonrası için uvulasyon testi alip yumurtlama takibi yapmayı düşünüyorum benim eşim yoğun oluyor genelde hafta ici gün asiri imkanımız olamıyor o yuzden.
Ya gün asiri ilişkiye devam ya da uvulasyon testi ile takip edin☺ onun disinda şimdilik çok bir sey yapmamıza gerek yok bence.
Ben testle 3 ay takip edip olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü yaşım da 32.5 artik.

Atsana bize de sonucları canım bakalım seni doktordan daha cok bilgilendiririz valla

Bu şimdi zor olanın cazibesi değil de ne?? İnşallah enişte yorgunluktan sızmaz da bu ay çalışmalar iyi gider.

Hiç öyle düşünme canım burda bir çok arkadaş var erken gebelik testi de olsa adet gününe yakın çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…