- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.421
Ovulasyon testi var mı elindeKiz kuruyunca cirkin biseye dönüştü testler acik ya bi degisik olduben döngümun 10. Günü yaptim ovulasyon ve kirmiziydi hatta belki 9. Gun bile pikti.. bugün 14. Döngü günüm 7. Döngü gunumde basladim ekşına
Yaaavvvvvv kardişimmmm testlerin cigzikeir öyle kirmzii pembe çıkmaz. Baya soluk ve çıkar ve kuruduktan sorna çıkar ayricaBilmiyorum ki olabilirde ama benim pek inanasim gelmiyo testler kuruyunca kayboldu sanki tek ince cizgi kaldi belkide cizgilerin yerleri onlar
Evet canim bugun kontrole gittim yumurtan catlamis onun icin cok agrin olmus dedi smdi bu iyi biseymiMehricimm bende klomen tarzı bir ilaç kullandım doktor bana özellikle sordu ağrın varmiydi diye vardı dedim hatta hala vardı o gün de ilaç yapıyormuş yani endişelenme.. sonçtta yumurtalıkları çalıştırıyor ya
Tatlım ben de ilk kez yaptırıcam ama hiç ağrı yaşanmadığını söylüyorlar çok basit bir işlemmiş. Yıkanan spermler (canlı ve en haereketli olanları ayrıştırılıyor) yumurtaya en yakın bi yere bırakılıyor. Döllenme böylelikle daha kolay oluyorAhahahaha yaaa o acılı bişey mi canım pek bilgim yok benim aşılama sadece spermi uygun rahme mi bırakılıyor o kadarını biliyom
Hemen hemen aynı iğneler ilaçlar aşılamada da kullanılıyor bebeğim biz bağışıklık kazandık hepsine artık komaz bizeYaaa evet çok hoşşş.. iğneler ilaçlar olmasa bence de harikaaşılama daha kolay ya olırsa sonrası da doğal hamilelik gibi geçiyor.. sizin tutarsa ben de yaptırıcam
Canım bende tam göremedim bi iki gün bekle istersen öyle yapÇok coknince çizgi bilemedim var mı yok mu
Var işte yumurtalama koyuKuzum yaptim comfort bisi cikmadi sonra tekrar yaptim 1 saat once innovita ondada ilk bas belirgindi sonradan kayboldu saldım artik 4-5 gun gecsin yaparim yine bide benim yine ovulasyon koyulasmaya doğru gidiyor atiyim bi bak yine mi yumurtlucam acaba
Harikaaaaaaaa MashaAllah canım ... Hadi bakalım İnshaAllah gelsinnnn bebissssssA ad000My_Moonlight06 Veziir M Mavimiresl @seftalilidondurma R Random3 @iyilikperisi92 Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Goremedim kuzum ben digerlerinde daha belliydi git bakalim doktora bizede haber ver sonucu
Canım bende tam göremedim bi iki gün bekle istersen öyle yap
Onda ne var canım 1 yaşına girmeden çalışıp para kazanmayı öğrenirler bez paraları da kendi cebciklerinden çıkar analarıMantıklı bez parasından böyle kurtulabiliriz
Haber ver mutlaka bize olurmuHarikaaaaaaaa MashaAllah canım ... Hadi bakalım İnshaAllah gelsinnnn bebissssss
Bu arada ilişki açısından ne dedi doktor ne zaman olmalıymış ilişki .. sıra bendebirazdan ben de doktora gidcegim İnshaAllah azucuk tirsiyomm ya büyümediyyse diye
Mashallah canım tebrikleeeeerİlk dklar daha ben şok
Attim yavrum ovulasyon testlerini sana normal kirmiziOvulasyon testi var mı elinde
Bak varsa ovulasyon dene bakalım köyü çıkacakmı kızzzz
Erkn gebelik tetsi yaptım ama yok diyorlar onda ben çok çok silik görüyor gibiyimMashallah canım tebrikleeeeerbelliydi ama sende bişeyler olduğuu
Canım bunlar ovulasyon testiBence kesin hamilesin kuzum..İn şa Allah
Yaaaa..o da olur canımCanım bunlar ovulasyon testikeşke gebelik olsa
Canım yaptım ama aynısı çıktı bakalım yarin koyulaşmaya başlarsa anlarız geçen ay 13. Günden başlamıştı koyulaşmayaBen geçen ay 21 de yumurtladım canım biraz daha koyulasmıs evet ama bence 2’güne tam koyulascak stres yapma sen 22 ye kadar yumurtalanması normal dene tekrar canım bakalım daha da koyulascakmı
Evet canım bugün daha koyu gibi devam et sen kaçıncı günü bugün adetin ?Kızlar bugün daha koyu sanki dimi 3. İdrarla yaptım fazla beklememişti akşam bir daha yapıcam. Fotoğraf yükleyince kalitesi düşüyor bi tik daha koyu
Bugün 16. GünEvet canım bugün daha koyu gibi devam et sen kaçıncı günü bugün adetin ?
Ben herzaman beklemekten yanayım işte neden böyle erkenden morellrinizi belki boş yere bozuyorsunuz.. yapma şimdilik bence bekle adet günün gelsin en azinda gunünde yap birtaneMy_Moonlight06 Bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce beklemeli miyim?Moralim bozuldu açıkçası
Çok güzel canım inşallah güzelce değerlendirip ardından mutlu haberleri alırsın inşallahA ad000My_Moonlight06 Veziir M Mavimiresl @seftalilidondurma R Random3 @iyilikperisi92 Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur