Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti. Prodoctor ve comfort marka. Lekem geldi oldum sandım olmayınca testi bi daha yaptım hamileydim betam da o gün 154dü. Yani umutsuzluğa düşme
Comfort markaydı benimki de.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Adet günümü bekleyeceğim inşallah adet olmam. Size de Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sizi görünce gaza geldim duramadım bir testte ben yaptım sanki bi gölge var gibi gözle daha net görünüyo ama yok gibi keşke yapmasaydım ya kafam karıştı şimdi birde duphaston bittikten kaç gün sonra regl olunuyor bilginiz var mı kızlarrr

Eklentiler

• IMG-20220422-WA0008.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 58
Ya kızlar AMH değeri düşük olanlar varmı aranızda...sonuçları almaya gidicem şimdi..resmen korkuyorum(( Bu arada Ovulyasyon testi yine yaptım..yumurtalama görülüyor...doktor dedi bu ay bekle film yeni çekilmiş...ama bende kan gelmiyor...beklemek istemiyorum

Baksana biraz koyulastırdım resmi silik var gibi canım ben progestan kullanmıstım onu bıraktıktan 4 gün sonrada regl oldum

Eklentiler

• 4EC57C06-5C81-4A13-9E0D-27F054D7375A.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 61
Canım sakin ol stres yapma belkide güzel cıkcak sonucların bence iyi cıkıcak görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…