- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.381
Ayyy bayram şekeriBebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılamaçocuk bayramında temeli atıcaz inşallah
Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorum
Dur bakalım bulabilirsem bir yolunu alacağım erkn gebelik testi mi alayım kaset mi yineHadi ya bu kötü olmuş ama sanki var gibi
Comfort markaydı benimki de.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Adet günümü bekleyeceğim inşallah adet olmam. Size de Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim bata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti. Prodoctor ve comfort marka. Lekem geldi oldum sandım olmayınca testi bi daha yaptım hamileydim betam da o gün 154dü. Yani umutsuzluğa düşme
Amin canım benim inşallah artık hep birlikteHayırlısı olsun canım inşallah zafere doğru giden yolda ilk adımınız olur :))
Ayy yazmam mııı? Daha kocamla konuşmadan yattığım yerden yazarımAşılaman biter bitmez nasıl geçtiğini yaz bize
Kız dur kendine aksiyon aramaAyyy bayram şekeriçok heyecanlı yaaa ben de mi bi tane daha aşılama yaptırsam
Ahahahaha yaaa o acılı bişey mi canım pek bilgim yok benim aşılama sadece spermi uygun rahme mi bırakılıyor o kadarını biliyomAyy yazmam mııı? Daha kocamla konuşmadan yattığım yerden yazarım
Bence kesin hamilesin kuzum..İn şa AllahBugün 16 canım. Durdukca daha da koyulaşmış bide 1 saatlik 3. İdrarla yaptim ben bunu 4 gibi bi daha denicem. Adetim de düzensiz benim bu arada
Baksana biraz koyulastırdım resmi silik var gibi canım ben progestan kullanmıstım onu bıraktıktan 4 gün sonrada regl oldumSizi görünce gaza geldim duramadım bir testte ben yaptım sanki bi gölge var gibi gözle daha net görünüyo ama yok gibi keşke yapmasaydım ya kafam karıştı şimdi birde duphaston bittikten kaç gün sonra regl olunuyor bilginiz var mı kızlarrr
Canım daha çok erken hiç üzülmeMy_Moonlight06 Bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce beklemeli miyim?Moralim bozuldu açıkçası
Oooo koyulasmıs valla kanaman fln yoksa yap canım zararı varmı ki hsg çekilen arkadaşlar da yorumlasın
Ayyyy canımsın eline sağlık böyle daha belirginleşmiş evet duphaston dün bitti bakalım bekleyeceğim artık allahım nolurrr belirginleşsinnnBaksana biraz koyulastırdım resmi silik var gibi canım ben progestan kullanmıstım onu bıraktıktan 4 gün sonrada regl oldum
Yok canım hiç ilişki olmadı daha korkmamın sebebi geçen ay adet dahil 10. Günde doktor yumurtan ya çatladı ya da çatlayacak demişti o gün çatladıbir önceki gün ilişki olduysa ondan da olmuş olabilir.
12-13 mm iken çatlamazlar.
İnsallah canım koyulassınAyyyy canımsın eline sağlık böyle daha belirginleşmiş evet duphaston dün bitti bakalım bekleyeceğim artık allahım nolurrr belirginleşsinnn
Bence erken gebelik testi al canımDur bakalım bulabilirsem bir yolunu alacağım erkn gebelik testi mi alayım kaset mi yine
Canım sakin ol stres yapma belkide güzel cıkcak sonucların bence iyi cıkıcak görüceksinYa kızlar AMH değeri düşük olanlar varmı aranızda...sonuçları almaya gidicem şimdi..resmen korkuyorum(( Bu arada Ovulyasyon testi yine yaptım..yumurtalama görülüyor...doktor dedi bu ay bekle film yeni çekilmiş...ama bende kan gelmiyor...beklemek istemiyorum
Aynen öyle gözümüz sende olacakAyy yazmam mııı? Daha kocamla konuşmadan yattığım yerden yazarım