Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dur kendine aksiyon arama 🤣 siz doooğru tüp bebeğe. Düşünsene içine olmuş bebeği koyuyorlar oohhh ne güzel, ne hoş bi duygu 😍
Yaaa evet çok hoşşş.. iğneler ilaçlar olmasa bence de harika 🤗🤗 aşılama daha kolay ya olırsa sonrası da doğal hamilelik gibi geçiyor.. sizin tutarsa ben de yaptırıcam 😅😅

Eklentiler

• IMG20220422152902.jpg
    IMG20220422152902.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu sabahkide böyle
Yaaa inanmıyorum bu yaniloyor olamaz bu testler 🤔🤔 Allah aşkına baskanbir test alıp erken gebelik onu da yapsan ki .. benim de yaptığım zamanler çizgi çıkmazdı gebe oldugun ay çok erken bir zaman da cikmsiti çizgi adetten bir kaç gün önce hafif ti senin ki çoook daha belli dunkunden de belli aboooo heycanlandimmm

Yaaa inanmıyorum bu yaniloyor olamaz bu testler 🤔🤔 Allah aşkına baskanbir test alıp erken gebelik onu da yapsan ki .. benim de yaptığım zamanler çizgi çıkmazdı gebe oldugun ay çok erken bir zaman da cikmsiti çizgi adetten bir kaç gün önce hafif ti senin ki çoook daha belli dunkunden de belli aboooo heycanlandimmm
Kuzum yaptim comfort bisi cikmadi sonra tekrar yaptim 1 saat once innovita ondada ilk bas belirgindi sonradan kayboldu saldım artik 4-5 gun gecsin yaparim yine bide benim yine ovulasyon koyulasmaya doğru gidiyor atiyim bi bak yine mi yumurtlucam acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 58
Kiz bata cok var daha 8 mayis 🙄 aklimda deli sorular😅 eger gerckten pozitif se ben adet hemen sonrası yumurtladm baska aciklamasi olamaz
Adet sonra hemen ilişki oldu mu ? 😁😁 Genelde korunmak için o yöntemi kullanırlar ama gebe kalan olur sonra 🤣🤣 bence de olabilir ama bu testler innovita değil gibi geldi bana başka test bu sanki

Adet sonra hemen ilişki oldu mu ? 😁😁 Genelde korunmak için o yöntemi kullanırlar ama gebe kalan olur sonra 🤣🤣 bence de olabilir ama bu testler innovita değil gibi geldi bana başka test bu sanki
İnnovita kuzum testler oku bak uzerindede yaziyor adet banyosu yaptim hemen oldu ekşın cumartesi yikandim cumartesi ekşın 🙈

Kizlar klomen kullanan varmi ben kullandim haftadan fazla kasik agrim var gecmiyor gece yatirmadi beni önce rahimin ortasindaydi agrim gece boyuncada sag kasigim agridi biliyorum cogunuz kist diceksniz ama kist olsa bel agrisida olurmu ? Arada bir böyle adetken olur ya bel agrisi onun gibi bisey hafif git gel oluyor. Alnimda sivilce cikmazdi iki tane kocaman cikti degisik oldum
Mehricimm bende klomen tarzı bir ilaç kullandım doktor bana özellikle sordu ağrın varmiydi diye vardı dedim hatta hala vardı o gün de ilaç yapıyormuş yani endişelenme.. sonçtta yumurtalıkları çalıştırıyor ya 😁

Yaaa benim hiç çocuğum yok yine de ikiz istemem 😁 hiç kimsem yok yardım edecek.. mümkünatı yok bakamam - bu arada önümüzdeki ay tüp bebeğe başlarsam çift transfer yapılacak 😬😬😬
Canım ben aslında emin degilim hiç olmamasından ikiz olması büyük nimet olurdu bana ama ben teker teker olsun isterdim cunki sanki ikiz olunca birine doya doya okdaklanamicakmisim stress olacakmsim gibi geliyor.. ama tabi Allah kolaylığını da verir yeterli evladim olsun 🥰

Canım daha çok erken hiç üzülme
Erken gebelik testi ya üzerinde ilişkiden 5 gün sonra bile doğru sonuç diyordu :KK43: Negatif çıkınca doğrudur diye üzüldüm açıkçası. Erken gebelik testi çünkü.. Umutsuzca adet tarihimi bekleyeceğim ama moralim bozuldu doğrusu :KK43:

Canım ben aslında emin degilim hiç olmamasından ikiz olması büyük nimet olurdu bana ama ben teker teker olsun isterdim cunki sanki ikiz olunca birine doya doya okdaklanamicakmisim stress olacakmsim gibi geliyor.. ama tabi Allah kolaylığını da verir yeterli evladim olsun 🥰
Tabi canım ne olacaksa olsun razıyız 🤗 arkadaşım tek embriyoyla tüp bebek yaptırdı, doktor ısrar etti yine de çift koydurmadı asla istemem dedi, amaaa çift oldu hem de tek yumurta 😁 şimdi diyorki iyi ki iki tane oldu bir tanesiyle doyamazdık 🤗😅 allah sabrını da sevgisini de veriyor yani 💕

X