- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.361
Canım ben emin olamadım suan ya burdada gözükmüyor sanki diğer kızlar da bi baksınBu sekil simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben emin olamadım suan ya burdada gözükmüyor sanki diğer kızlar da bi baksınBu sekil simdi
Düne göre daha koyu gibi canım dünkü daha silikti kaçıncı günğn bugün sanki bu ay geç yumurtlucan gibi bir iki güne daha koyulasır bence pik olurKızlar bugün daha koyu sanki dimi 3. İdrarla yaptım fazla beklememişti akşam bir daha yapıcam. Fotoğraf yükleyince kalitesi düşüyor bi tik daha koyu
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim güzel güzel bebiş olsunlarA ad000 My_Moonlight06 @Veziir @miresl @seftalilidondurma @Random3 @iyilikperisi92 @Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Canım ben emin olamadım suan ya burdada gözükmüyor sanki diğer kızlar da bi baksın
Bence hemen bir erken gebelik testi almalısın bende görüyorum 2. Çizgiyiİlk dklar daha ben şok
Bugün 16 canım. Durdukca daha da koyulaşmış bide 1 saatlik 3. İdrarla yaptim ben bunu 4 gibi bi daha denicem. Adetim de düzensiz benim bu aradaDüne göre daha koyu gibi canım dünkü daha silikti kaçıncı günğn bugün sanki bu ay geç yumurtlucan gibi bir iki güne daha koyulasır bence pik olur
Hayırlısı olsun canım inşallah zafere doğru giden yolda ilk adımınız olur :))Bebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılama çocuk bayramında temeli atıcaz inşallah
Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorum
Memlekete geldim çok uzak canm buraya eczaneBence hemen bir erken gebelik testi almalısın bende görüyorum 2. Çizgiyi
Benim yarın canım aşılama için gün belirleyecez dün gitmiştim 1 tane 12-13 mm vardı ne kadar büyüdüğüne bakacaz ama az önce çatlama akıntısı geldi afedersiniz ama yoğun, şeffaf ve bir anda geldi resmen çamaşırım doldu. Sağ kasığımda da batma başladı. Geçen ay böyle akıntı oldu doktora gittiğimde yumurtan çatlıyor demişti adet döngümün de başıydı. Sizce benim yumurtalar büyümeden çatlıyor olabilir mi? Eğer çatlamadıysa bu akıntı niye oldu ki çok canım sıkıldı hemen sabah olsun yaSen naptın canım kontrol ne zaman
Aşılaman biter bitmez nasıl geçtiğini yaz bizeBebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılama çocuk bayramında temeli atıcaz inşallah
Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorum
Hadi ya bu kötü olmuş ama sanki var gibiMemlekete geldim çok uzak canm buraya eczane
Bence büyüdüğü için canım benimde iki gündür akıntım başladı büyüyor onu gördük aynı sag kasık batmam oldu ara ara iki gündür dmeekki senimde yumurtalar sagda büyüyor nerde büyüyüsa orda kasık agrısı oluyor merak etme catlatmamıstır büyümüşlerdirBenim yarın canım aşılama için gün belirleyecez dün gitmiştim 1 tane 12-13 mm vardı ne kadar büyüdüğüne bakacaz ama az önce çatlama akıntısı geldi afedersiniz ama yoğun, şeffaf ve bir anda geldi resmen çamaşırım doldu. Sağ kasığımda da batma başladı. Geçen ay böyle akıntı oldu doktora gittiğimde yumurtan çatlıyor demişti adet döngümün de başıydı. Sizce benim yumurtalar büyümeden çatlıyor olabilir mi? Eğer çatlamadıysa bu akıntı niye oldu ki çok canım sıkıldı hemen sabah olsun ya
Bi yarın olsaydı birden böyle dolu dolu akıntı gelince korktum ya bu ayı ben bir atlatsaydım hayır yani 3 yıldır bunlarla uğraşıyorum bu ay panik yaptım Evet canım yumurtalar sağ da benim deBence büyüdüğü için canım benimde iki gündür akıntım başladı büyüyor onu gördük aynı sag kasık batmam oldu ara ara iki gündür dmeekki senimde yumurtalar sagda büyüyor nerde büyüyüsa orda kasık agrısı oluyor merak etme catlatmamıstır büyümüşlerdir
Ben geçen ay 21 de yumurtladım canım biraz daha koyulasmıs evet ama bence 2’güne tam koyulascak stres yapma sen 22 ye kadar yumurtalanması normal dene tekrar canım bakalım daha da koyulascakmıBugün 16 canım. Durdukca daha da koyulaşmış bide 1 saatlik 3. İdrarla yaptim ben bunu 4 gibi bi daha denicem. Adetim de düzensiz benim bu arada
Denicem canım atarim yine burayaBen geçen ay 21 de yumurtladım canım biraz daha koyulasmıs evet ama bence 2’güne tam koyulascak stres yapma sen 22 ye kadar yumurtalanması normal dene tekrar canım bakalım daha da koyulascakmı
Benim bata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti. Prodoctor ve comfort marka. Lekem geldi oldum sandım olmayınca testi bi daha yaptım hamileydim betam da o gün 154dü. Yani umutsuzluğa düşmeMy_Moonlight06 Bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce beklemeli miyim?Moralim bozuldu açıkçası
bir önceki gün ilişki olduysa ondan da olmuş olabilir.Benim yarın canım aşılama için gün belirleyecez dün gitmiştim 1 tane 12-13 mm vardı ne kadar büyüdüğüne bakacaz ama az önce çatlama akıntısı geldi afedersiniz ama yoğun, şeffaf ve bir anda geldi resmen çamaşırım doldu. Sağ kasığımda da batma başladı. Geçen ay böyle akıntı oldu doktora gittiğimde yumurtan çatlıyor demişti adet döngümün de başıydı. Sizce benim yumurtalar büyümeden çatlıyor olabilir mi? Eğer çatlamadıysa bu akıntı niye oldu ki çok canım sıkıldı hemen sabah olsun ya