Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet guvenilir bi marka keske erken gebelik alsaydin gerci ben kaset testleri daha cok seviyorum
Canim ilk yaptım birini 4 damla damlattim bir türlü gelmedi hatta 7 8 damla damlatmisimdir açtım içini baktım yok boxuk test dedim bıraktım diğerini yaptım o anında böyle çıktı sonra 3 dk sonra ona da baktım o da çalışmış ama cokndamlattim ona açtım hatta ama onda birşey yok gibi

Hiç bir değerime baktırmadım daha canım ama kansızlık tedavisi görmüştüm bir ara

çok benzer süreçler yaşadım ben de canım.. aynı şekilde 10 gün falan gebelik yaşadım kalp atışı olmadı, sonra da keseyi aldılar... 1.5 senedir deniyoruz, benim amh bir tık düşük ama yumurtlama oluyor. eşimde sıkıntı yok. 3-4 kere yumurta geliştirici ilaç, 1 kere aşılama yaptık tutmadı. sabretmeye çalışıyorum, ama zor.. insan yoruluyor. Allah hepimize tez zamanda hayırla nasip etsin inşallah

Bir gölge mi gördüm sanki durdukça koyulaştı mı canım???
Arkadaşlar bakar misinz ben iki tane micrath test aldım birini yaptım hemn çalışmadı 4 damla damlatmistum çalışmadı diye damlattikca damlattim 7 8 damla damlattim sonra onu bıraktım diğerini yaptım anında sizgi çıktı aşağıdaki gibi sonra baktım diğeri de çalışmış ama onda yok gibi acaba test mi bozuk

Eklentiler

• IMG20220422131532.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bugün daha koyu sanki dimi 3. İdrarla yaptım fazla beklememişti akşam bir daha yapıcam. Fotoğraf yükleyince kalitesi düşüyor bi tik daha koyu

Eklentiler

• 1650623105168657458393993751022.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 54
Bebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılama çocuk bayramında temeli atıcaz inşallah

Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorum
Ayyyy aynı anda süreçlerimiz insallah pozitifle sonuclanırız kuzucum ya senin aşılama yarın benimde çatlatma iğnem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…