• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eneee kopkoyu bir gebelik 😍 çok sevindim, gözünüz aydın. Kan verseydin hemen. Kesin 300ün üstündedir. Sağlıkla ilerlesin inşallah canım 🙏 yumurtlamadan kaç gün geçti peki? İğne gibi batmalar bende bugün başladı da ☺️ sen ilk ne zaman hissettin? Şimdi boğarız seni sorulara 😁
Ne diyorsun 😉demek batmalar basladi. Bat ne zaman?

Kızlar toplu cevap vereyim yine ben yumurtlamayı hissetmedim ve doktora gittim hocam ben bu ay hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım acaba yumurtlamadımmı dedim doktor olabilir her ay yumurtlama belirtisi yaşayacak değilsin dedi ultrasonda baktı sen yumurtlamışsın dedi ama tahmin edemedik o hafta iki defa ilişki yaşamıştık iki gün arayla demekki o zman tutunmuş tahmini yumurtlamadan 13. Gün bugün silik bile değil çok şaşırdım gözüm çift mi görmeye başladı diye çok baktım memleketteyim eşimin haberi yok annemle ağladık güldük çok farklı bişey ben daha önce gebe kaldım düşük oldu 6 ay sonra oldu şuan içinden tek geçen bu gruptaki dışardaki anne olma uğruna gözyaşı döken herkese rabbim gaşatsın🥺😍❤️😚

Ay bi an senin yazdıkların mı benim mi karıştırdım valla o kadar aynı ki kopyala yapıştır resmen 😅 bin çeşit senaryoda boğulup duruyorum.. tüp bebek süreci uykularımı kaçırıyor, 5 mayısta randevum var, bir yandan bey efendi bebek isteyip istemediğine bi oturup düşünmesi gerektiğini söylüyor falan..
tabi tüm bu yazdıklarının dışında hamile olma ihtimalin çok yüksek biliyorsun di mi 🤗 kisti falan boşver.. ne kistlerle doğuruyorlar, bende de miyom var.. yarın bi kan ver iki arada bir derede 🥰 inşallah bebiştir yaaa inşalllaaaah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sizin adiniza cok sevindim. Eniste bey dusunsun daha, o mis kokulu bebegi kucagina aldiginda neden daha once yapmadik diyecek. Bi randevu da bizim almamiz lazim. Misafirleri gonderip iyi bi merkez bulmak lazim. Ama her yer hakkinda hem iyi hem kotu yorumlar oluyor illaki. Icine sinen biriyle yola koyulmak gerek. Kacmanin korkmanin faydasi yok 🤷‍♀️

Bende reflü var normalde sabahları çok miğdem yanar ama iki gündür de miğdemde hiç geçmeyen bi yanma vardı su içsemde geçmiyodu sanırım bu da bir belirtiymiş

Eneee kopkoyu bir gebelik 😍 çok sevindim, gözünüz aydın. Kan verseydin hemen. Kesin 300ün üstündedir. Sağlıkla ilerlesin inşallah canım 🙏 yumurtlamadan kaç gün geçti peki? İğne gibi batmalar bende bugün başladı da ☺️ sen ilk ne zaman hissettin? Şimdi boğarız seni sorulara 😁
yumurtlaman ne zaman olmuştu canım senin benim de bugün batmalar başladı :)

Kızlar bata 9 var ama ben sanki şimdi adet olcam hiç halim yok belim kasıklarım feci halde🥺çok sancı oluyo içerde bı tuhaflık var noluyo ya ara ara midem bulanıyor mutfakta kimsenin alamadığı kokuyu alıyorum dünden beri 😩bunca şeye rağmen hamile çıkmazsam yuh diyecem

Kızlar bata 9 var ama ben sanki şimdi adet olcam hiç halim yok belim kasıklarım feci halde🥺çok sancı oluyo içerde bı tuhaflık var noluyo ya ara ara midem bulanıyor mutfakta kimsenin alamadığı kokuyu alıyorum dünden beri 😩bunca şeye rağmen hamile çıkmazsam yuh diyecem
Öyle düşünme bugün çarşıda öyle bi ağrı geldi ki bende dedim ki elbise giymiştim bi de aha adet oldum bi anda da geçti ağrı test yaptım çıktı rabbim ummadığımız yerden sevindirdi hepimizi

kız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaa

Öyle düşünme bugün çarşıda öyle bi ağrı geldi ki bende dedim ki elbise giymiştim bi de aha adet oldum bi anda da geçti ağrı test yaptım çıktı rabbim ummadığımız yerden sevindirdi hepimizi
Valla bilmiyorum kolum kanadim kalkmiyo bu ay bı gariplik var çözemedim Batı beklicem ama ins gebeliktendir

kız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaa
Kız bir bilsem noldugunu belden aşağısı benim değil sanki çok tuhaf bişey bu belime kadar vuruyo ben bu ay kendimi taniyamiyorum durduk yere mide hassasiyeti gelip gidiyo uykuya doyamam da var tabi kaç gündür

Back