- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.861
Bende bilemiyorm olsa çıkardı bence ya 9 gün gecikme sonucda az degilsabah yapsaydn keske canım,
bunda bende goremedım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilemiyorm olsa çıkardı bence ya 9 gün gecikme sonucda az degilsabah yapsaydn keske canım,
bunda bende goremedım
Ne diyorsun demek batmalar basladi. Bat ne zaman?Eneee kopkoyu bir gebelik çok sevindim, gözünüz aydın. Kan verseydin hemen. Kesin 300ün üstündedir. Sağlıkla ilerlesin inşallah canım yumurtlamadan kaç gün geçti peki? İğne gibi batmalar bende bugün başladı da sen ilk ne zaman hissettin? Şimdi boğarız seni sorulara
İncecik canım benim maksimum 5 dk sürüyorKız ince imiş zaten iğne demi işlem kaç dk sürüyor
Gercektn mi bance çok zorda olsa görüyor gibiyim ama görmek istediğim için mi acaba dedimCanım ben gölge gibi bi çizgi görüyorum
Sizin adiniza cok sevindim. Eniste bey dusunsun daha, o mis kokulu bebegi kucagina aldiginda neden daha once yapmadik diyecek. Bi randevu da bizim almamiz lazim. Misafirleri gonderip iyi bi merkez bulmak lazim. Ama her yer hakkinda hem iyi hem kotu yorumlar oluyor illaki. Icine sinen biriyle yola koyulmak gerek. Kacmanin korkmanin faydasi yokAy bi an senin yazdıkların mı benim mi karıştırdım valla o kadar aynı ki kopyala yapıştır resmen bin çeşit senaryoda boğulup duruyorum.. tüp bebek süreci uykularımı kaçırıyor, 5 mayısta randevum var, bir yandan bey efendi bebek isteyip istemediğine bi oturup düşünmesi gerektiğini söylüyor falan..
tabi tüm bu yazdıklarının dışında hamile olma ihtimalin çok yüksek biliyorsun di mi kisti falan boşver.. ne kistlerle doğuruyorlar, bende de miyom var.. yarın bi kan ver iki arada bir derede inşallah bebiştir yaaa inşalllaaaah
yumurtlaman ne zaman olmuştu canım senin benim de bugün batmalar başladı :)Eneee kopkoyu bir gebelik çok sevindim, gözünüz aydın. Kan verseydin hemen. Kesin 300ün üstündedir. Sağlıkla ilerlesin inşallah canım yumurtlamadan kaç gün geçti peki? İğne gibi batmalar bende bugün başladı da sen ilk ne zaman hissettin? Şimdi boğarız seni sorulara
Çok sevindim senin adına.Sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin.Adetine ne kadar kalmış senin?Kızlar şokyayımmm ağlaya ağlaya
Öyle düşünme bugün çarşıda öyle bi ağrı geldi ki bende dedim ki elbise giymiştim bi de aha adet oldum bi anda da geçti ağrı test yaptım çıktı rabbim ummadığımız yerden sevindirdi hepimiziKızlar bata 9 var ama ben sanki şimdi adet olcam hiç halim yok belim kasıklarım feci haldeçok sancı oluyo içerde bı tuhaflık var noluyo ya ara ara midem bulanıyor mutfakta kimsenin alamadığı kokuyu alıyorum dünden beri bunca şeye rağmen hamile çıkmazsam yuh diyecem
Normal adetimden geçmişti ama ben geç yumurtladığım için yumurtlamanın 13. Günüydü canımÇok sevindim senin adına.Sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin.Adetine ne kadar kalmış senin?
Adetten de 5 gün geçtiNormal adetimden geçmişti ama ben geç yumurtladığım için yumurtlamanın 13. Günüydü canım
kız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaaKızlar bata 9 var ama ben sanki şimdi adet olcam hiç halim yok belim kasıklarım feci haldeçok sancı oluyo içerde bı tuhaflık var noluyo ya ara ara midem bulanıyor mutfakta kimsenin alamadığı kokuyu alıyorum dünden beri bunca şeye rağmen hamile çıkmazsam yuh diyecem
Valla bilmiyorum kolum kanadim kalkmiyo bu ay bı gariplik var çözemedim Batı beklicem ama ins gebeliktendirÖyle düşünme bugün çarşıda öyle bi ağrı geldi ki bende dedim ki elbise giymiştim bi de aha adet oldum bi anda da geçti ağrı test yaptım çıktı rabbim ummadığımız yerden sevindirdi hepimizi
Kız bir bilsem noldugunu belden aşağısı benim değil sanki çok tuhaf bişey bu belime kadar vuruyo ben bu ay kendimi taniyamiyorum durduk yere mide hassasiyeti gelip gidiyo uykuya doyamam da var tabi kaç gündürkız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaa