- 12 Kasım 2021
- 3.573
- 4.387
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.881
Bence sandığından daha önce yumurtlamışsın canım doktora gidince zaten netleşir haftası falanAdetten de 5 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sandığından daha önce yumurtlamışsın canım doktora gidince zaten netleşir haftası falanAdetten de 5 gün geçti
Hayırlı olsun canım benim yarı uykulu girdim sayfaya inan tebrik etmeyi unuttum çok uykum va rniyetliyiim de oruç seyirde var üzerimde böyle yatsam dursam sürekli belden aşağısı benim değil çünküAdetten de 5 gün geçti
bende sadece kasık ağrısı var ama çok fena resmen ağırlık var solda inşallah bebişler yerleşiyodurKız bir bilsem noldugunu belden aşağısı benim değil sanki çok tuhaf bişey bu belime kadar vuruyo ben bu ay kendimi taniyamiyorum durduk yere mide hassasiyeti gelip gidiyo uykuya doyamam da var tabi kaç gündür
Yok canım ben önemli değilHayırlı olsun canım benim yarı uykulu girdim sayfaya inan tebrik etmeyi unuttum çok uykum va rniyetliyiim de oruç seyirde var üzerimde böyle yatsam dursam sürekli belden aşağısı benim değil çünkü
Kız inşallah eşik tarafta gerginlik var böyle sanki içerde seyirme gibi tuhaflık oluyo bazen kasılma oluyobende sadece kasık ağrısı var ama çok fena resmen ağırlık var solda inşallah bebişler yerleşiyodur
İnan çok sevindim senin içinsağlıcakla kucakla hemiYok canım ben önemli değil
Oyyy inşallah bitanem hep burdayım inşallah hep berber kutluycaz adet olanların kimi bile merak ediyo olucamİnan çok sevindim senin içinsağlıcakla kucakla hemi
Sagol canım benim güzel duaların için insallah toplu anneler topiğine geçeriz darısı bizlerin basınaHep burda olucam sizinle yaşıycaz herşeyi hepiniz bana çok destek oldunuz sizi tanımadan da kalpten seviyorum
Çok çok aminnnnnSagol canım benim güzel duaların için insallah toplu anneler topiğine geçeriz darısı bizlerin basına
erken diye test de yapamıyorum eşim de yeter artık test yapma diyor haklı olarak yumurtlamayı da daha yeni yaşadım yumurtlama ağrısı da olamaz diye düşünüyorum bilmiyorum ya psikolojik desem öyle bir ağrı da değilKız inşallah eşik tarafta gerginlik var böyle sanki içerde seyirme gibi tuhaflık oluyo bazen kasılma oluyo
Oy oy işin yoks abekle 9 gün daha ayaklarımda üşüyor bu sıcakta belirtiler artıkça noluyo len diyorumerken diye test de yapamıyorum eşim de yeter artık test yapma diyor haklı olarak yumurtlamayı da daha yeni yaşadım yumurtlama ağrısı da olamaz diye düşünüyorum bilmiyorum ya psikolojik desem öyle bir ağrı da değil
bak bende de ayaklarda üşüme var elim ayağım suratım alev ayaklar buz bunun üstüne regl olursam şok geçiririm hahaOy oy işin yoks abekle 9 gün daha ayaklarımda üşüyor bu sıcakta belirtiler artıkça noluyo len diyorum
Baya ds gecikmiş sin evet yaBende bilemiyorm olsa çıkardı bence ya 9 gün gecikme sonucda az degil
Merhaba Merak ettim çok yapıldı mı aşılama ?M
Dualarım seninle Bu gece çok dua edeceğim
Bilmiyorum inşallah perşembe günü güzel şeyler söyler bana da
Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi bence bugün aylardır 30 lira verdiğim erken gebelik testlerinde göremedim çift çizgiyi 10 liralık bi testte kopkoyu çıktı vermeyin canlar o kadar parayı o testlereValla ben iyiyim ya hiç belirti fln aramıyorum test de yapmıcam 15. Güne kadar 2 aydır sabırlı gidiyorum hayırlısı
Ayy kız beni de korkutma benim de öyle olursa comfort days testi miydi canım senin ilk yaptığınHayırlı iftarlar şuan ağlayarak yazıyorum eşim hastaneye gitme ısrarlarıma dayanamadı gelirken test almış çok yaratıcıdır .. iftardan önce yaptım tek çizgi çıktı ya ben kafayı yedim yada bu testler gerçekten anlamıyorum tüm belirtiler var testim ilkinde gayette açık pozitifti .. napcamı şaşırdım ben iyice ay allahım ya şu mübarek günde tek çizgiyi görünce çok üzüldüm hiç bu kadar canım yanmamıştı acaba bu durumu yaşayanınız oldumu yani yumurtam erken çatlıyor biliyorum 25 günde bi adet olurum düzensiz değildir max da 5,6 gün sürer ay yardımcı olun size ihtiyacım varrr